Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begović
Jeste. Eto ti sat lijevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
U ovom prelaznom roku Begovic nece nigdje, mada iz ovog transfera Butlanda da se naslutiti, da ce Begovic na ljeto napustiti Stoke, ili ce ipak Sorensen, kao sto je najavio, napustiti Stoke. Butland je mlad i perspektivan golman, i sigurno ne dolazi u Stoke da grije klupu, u slucaju da Begovic planira napustiti Stoke, smijesi mu se transfer u ove vece klubove EPL.
Znaci po nasem 01:00?Edvin_Mg je napisao/la:Jel u Engleskoj vcrs u 12 kraj transferima ?

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- hule_barca
- Kontakt:
Dovesti golmana za 5 miliona funti da sjedi na klupi a mlad. Nema smisla za klub kakav je Stoke, 5 miliona je dosta velika cifra, tako da Beg ide na ljeto 100%. Sad gdje će, teško je reći ali nekako mi se čini da on možda ima već potpisani neki predugovor. Nešto tako, mada ne mora značiti, ali eto vidjećemo na ljeto 

Mes Que Un Club
reina -> barsahule_barca je napisao/la:Dovesti golmana za 5 miliona funti da sjedi na klupi a mlad. Nema smisla za klub kakav je Stoke, 5 miliona je dosta velika cifra, tako da Beg ide na ljeto 100%. Sad gdje će, teško je reći ali nekako mi se čini da on možda ima već potpisani neki predugovor. Nešto tako, mada ne mora značiti, ali eto vidjećemo na ljeto
begovic -> liverpool
valdes -> turbina jablanica
sve su pite pitice, samo burek pitac je
U 11:00. Sto znaci ponoc kod nasemir79 je napisao/la:Znaci po nasem 01:00?Edvin_Mg je napisao/la:Jel u Engleskoj vcrs u 12 kraj transferima ?

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- hule_barca
- Kontakt:
hahahahha turbina :Panda je napisao/la:reina -> barsahule_barca je napisao/la:Dovesti golmana za 5 miliona funti da sjedi na klupi a mlad. Nema smisla za klub kakav je Stoke, 5 miliona je dosta velika cifra, tako da Beg ide na ljeto 100%. Sad gdje će, teško je reći ali nekako mi se čini da on možda ima već potpisani neki predugovor. Nešto tako, mada ne mora značiti, ali eto vidjećemo na ljeto
begovic -> liverpool

moglo bi ovo da bude da ode u l'pool veoma lahko
Mes Que Un Club
Panda je napisao/la:reina -> barsahule_barca je napisao/la:Dovesti golmana za 5 miliona funti da sjedi na klupi a mlad. Nema smisla za klub kakav je Stoke, 5 miliona je dosta velika cifra, tako da Beg ide na ljeto 100%. Sad gdje će, teško je reći ali nekako mi se čini da on možda ima već potpisani neki predugovor. Nešto tako, mada ne mora značiti, ali eto vidjećemo na ljeto
begovic -> liverpool

Vrlo vjerovatno zadnja sezona u Stokeu.
Stoke City je doveo novog golmana, internacionalca Engleske, ali ce ostati u Birminghamu do ljeta. To je znak da ce Begovic vrlo vjerovatno napustiti Stoke na ljeto.
Jack Butland je znaci zamjena za Asmira a Asmir ce u veci klub.
Stoke City je doveo novog golmana, internacionalca Engleske, ali ce ostati u Birminghamu do ljeta. To je znak da ce Begovic vrlo vjerovatno napustiti Stoke na ljeto.
Jack Butland je znaci zamjena za Asmira a Asmir ce u veci klub.

de gea - real madrid
begović - manchester united
bolje zvuči manchester united nego liverpool.
begović - manchester united
bolje zvuči manchester united nego liverpool.

Odlazi Safete.
Asmir Begovic odlican protiv Arsenala,u prvom poluvremenu je sacuvao mrezu,imao 4-5 odlicnih intervencija..
Fantasticno poluvrijeme za Begovica.
Prvih 30 minuta nije loptu dirnuo, i onda tri fantasticne odbrane.
Posebno ova zadnja.
Izvjesno je da za par mjeseci Asmira gledamo u Man Utd.
Prvih 30 minuta nije loptu dirnuo, i onda tri fantasticne odbrane.
Posebno ova zadnja.
Izvjesno je da za par mjeseci Asmira gledamo u Man Utd.
Kakve odbrane.. drago mi je da nam se vratio opet naš Bego.
Još polusezona ovdje i idemoooo.

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
šteta..
navijač arasenala a drago mu.. toliko o navijanju.Semsudin je napisao/la:Kakve odbrane.. drago mi je da nam se vratio opet naš Bego.![]()
sve su pite pitice, samo burek pitac je
- inacefindecko
- Kontakt:
kad mu ne mogu dat protivnički, daju mu njegovi..
standardno!
standardno!
Panda je napisao/la:navijač arasenala a drago mu.. toliko o navijanju.Semsudin je napisao/la:Kakve odbrane.. drago mi je da nam se vratio opet naš Bego.![]()
Normalno da ce mu draze biti uspjeh nasih reprezentativaca...glup ti je komentar do bola....
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ne možeš ništa voliti, kao nešto što je tvoje... Bilo kakav uspjeh naše reprezentacije, reprezentacije države u kojoj sam rođen, odrastao, je miljama ispred nekog Arsenalovog. Ja sam simpatizer Arsenala, a ne navijač. Nauči razlikovati ta dva pojma!Vedad87 je napisao/la:Panda je napisao/la:navijač arasenala a drago mu.. toliko o navijanju.Semsudin je napisao/la:Kakve odbrane.. drago mi je da nam se vratio opet naš Bego.![]()
Normalno da ce mu draze biti uspjeh nasih reprezentativaca...glup ti je komentar do bola....

Inače momak je legenda mislim na Sea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.