Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Na posudbe su uglavnom otisli neki igraci iz akademije,to je to od odlazaka u Januaru,plus Mario.Sto se tice dolazaka dosao je samo ovaj mladic iz Gane,vrlo je talentiran,smatraju ga kao predvodnika nove Ganske reprezentacije.On nije odmah dosao u City,vec ce otici u Svedsku na posudbu gdje ce probati malo napuhati formu,pa ce nakon posudbe najvjerovatnije doci u Citiyevu akademiju,i polako poceti afirmaciju za prvi tim.Iako dosta ljudi misli da City ovisi samo od nafte seika i njegovih para,jer da njega nema,ne bi ni Citiya bilo.Usprkos dobrim i kvalitetnim igracima u prvom timu,vidimo i napredak u Citiyevom EDS-u (Elite Development Squad),gdje mozemo naici na talentirane momke,koji ce biti predvodnici nove ekipe Citiya u buducnosti,kada se ova ekipa ode u penziju.Igraci poput Suareza,Razaka,Rekika,Pozoa,Lopesa,Evansa i Guidettia puno obecavaju i bit ce u buducnosti nesto od njih.Imamo super akademiju,stvarno se naglasak stavio i na najbolju opremu i ulaganje u klub,u buducnost.Jedan igrac koji je produkt akademije,vec duze vrijeme igra u Citiyu a i mlad je.Govorimo o Micahu Richardsu.Miljenik navijaca,trenutno se oporavlja od ozljede,ali je stvarno igracina.Zivi tenk.Kako u obrani tako i u napadu,bio je tu i prije Zabalete i prva opcija,dok se neke stvari nisu izdesavale,pa je sad Zabaleta na tom boku.Ali,kada Micah bude spreman sigurno ce igrati i imati mjesto u timu.Spominjalo se i interesovanje Reala i Chelsea za njegovo dovodjenje,ali po navodima,City ga nije htio pustiti,i kad bi ga pustili trazili bi cifru od oko 30 milijuna funti...City svakako ima sve sto jedan jak svjetski klub mora imati,samo mu fale navijaci.Ima navijaca po svijetu,ali se nemoze mjeriti sa jednim Unitedom,Realom,Barcom,Juventusom i Bayernom.No,siguran sam da ce i ta vremena doci,kad ce City biti kompletan klub,i kada ce ga vecina ljudi respectirati...
Evo jedan video sa Mariom,sta je sve radio i prosao u Citiyu.Nedostajat ce nam svima.
[youtube][/youtube]
http://sportsport.ba/ino_fudbal/mancini ... eman/97521" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: Bilo bi mi drago da i njega uskoro vidimo...Uh,kako sam njega gotivim.Jucer je bio strijelac za EDS protiv Norwicha (3-3)
Evo jedan video sa Mariom,sta je sve radio i prosao u Citiyu.Nedostajat ce nam svima.
[youtube][/youtube]
http://sportsport.ba/ino_fudbal/mancini ... eman/97521" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: Bilo bi mi drago da i njega uskoro vidimo...Uh,kako sam njega gotivim.Jucer je bio strijelac za EDS protiv Norwicha (3-3)
Keep walking.
- Cautinho
- Kontakt:
City jos nije primio gol u 2013.Primili su samo 19 golova dosad,i imaju najbolju obranu u ligi.6 su utakmica bez primljenog gola.Bit ce tesko nastaviti niz i protiv Liverpoola,ali vjerujem da mozemo.Toliko o neprepoznatljivom Kompanyu i bezvezno bacanje novca losem Nastasicu.Najbolja obrana u ligi.
Keep walking.
Ma odbrana je odlicna ali problem je u sredini terena jer tesko napadaci dobijaju dobre lopte kako bi mogli postic gol.Mislim da tu treba jedno osvjezenje jer jedino Silva igra dobro.Dok Nasri po sistemu 3 lose jedna dobra.Milner odigrao jedino dobro protiv Arsenala ovi centarsuteve protiv Stoke u F.A cupu i sada protiv QPR su bili na nivou druge kantonalne.Barry je ajde onako solidan.Garcia dobar defanzivno i u prekidima.Ali ovdje treba kreativnost a toga nema.Sinclair nije predmet ove analize jer je ocito totalni promasaj.Sutra po prvi put da se plasim kako ce zavrsit mec sa Liverpoolom.Ali ajd prvo da vidim sta ce United napravit sa Fulhamom ne nadam se bas necemu pozitivnom nakon tog meca...Cautinho je napisao/la:City jos nije primio gol u 2013.Primili su samo 19 golova dosad,i imaju najbolju obranu u ligi.6 su utakmica bez primljenog gola.Bit ce tesko nastaviti niz i protiv Liverpoola,ali vjerujem da mozemo.Toliko o neprepoznatljivom Kompanyu i bezvezno bacanje novca losem Nastasicu.Najbolja obrana u ligi.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Pozdrav svim navijacima City-ja, jesmo li optimisticni danas ili nismo
Inače našao sam podataka koliko igrača u City-ju uzimaju u obzir na ljetnom prijelaznom roku, kad bi došla dvojica ja bi bio sretan
Maquinhos (Roma)
Omar Abdulrahman (Al-Ain)
Edinson Cavani (Napoli)
Christian Benteke (Aston Villa)
Asmir Begović (Stoke City)
Neymar (Santos)
Nathan Redmond (Birmingham City)
ISCO (Malaga)
Hoće Hughes (Derby County)
Hervin Ongenda (PSG)
Quintero (Athletico Nacional)
Mats Hummels (Borussia Dortmund)
Neven Subotić (Borussia Dortmund)
Stevan Jovetić (Fiorentina)
Luis Suarez (Liverpool)
Luka Modrić (Real Madrid)
Bénat Extebarria (Real Betis)
Fabio Coentrao (Real Madrid)
Fernando Llorente (Athletic Bilbao)
Radamel Falcao (Atletico Madrid)
Victor Wanyama (Celtic)
Ryan Shawcross (Stoke City)
Pedro Obiang (Sampdoria)
Inače našao sam podataka koliko igrača u City-ju uzimaju u obzir na ljetnom prijelaznom roku, kad bi došla dvojica ja bi bio sretan
Maquinhos (Roma)
Omar Abdulrahman (Al-Ain)
Edinson Cavani (Napoli)
Christian Benteke (Aston Villa)
Asmir Begović (Stoke City)
Neymar (Santos)
Nathan Redmond (Birmingham City)
ISCO (Malaga)
Hoće Hughes (Derby County)
Hervin Ongenda (PSG)
Quintero (Athletico Nacional)
Mats Hummels (Borussia Dortmund)
Neven Subotić (Borussia Dortmund)
Stevan Jovetić (Fiorentina)
Luis Suarez (Liverpool)
Luka Modrić (Real Madrid)
Bénat Extebarria (Real Betis)
Fabio Coentrao (Real Madrid)
Fernando Llorente (Athletic Bilbao)
Radamel Falcao (Atletico Madrid)
Victor Wanyama (Celtic)
Ryan Shawcross (Stoke City)
Pedro Obiang (Sampdoria)
Volim te Željo!
mada Mancini najvise gaji nade prema Suarezu i to ne krije.
Krenuo je psihološki rat između Mančester sitija i Liverpula! Dva tima odigraće veliki derbi 25. kola Premijer lige Engleske u nedelju 3. februara na "Etihadu" od 17 sati, a menadžer "građana" Roberto Manćini izrazio je veliku želju da u letnjem prelaznom roku kupi najboljeg igrača "redsa" Luisa Suareza. Prema navodima britanskih medija, on je rekao šeicima da mu je potreban Suarez, kao i da će na "Enfild" na kraju sezone stići ponuda od 40 miliona funti za Urugvajca, koji je u dosadašnjem delu sezone postigao 22 gola u svim takmičenjima, odnosno 17 u šampionatu.
- Luis Suarez je jedan od najboljih fudbalera u Engleskoj. Igra u veoma dobrom timu, mnogo je napredovao. Bilo bi idealno imati ga u timu - rekao je Manćini.
Luis Suarez nalazi se i na listi želja novog trenera minhenskog Bajerna, Pepa Gvardiole, ali je golgeter Liverpula već jasno poručio da je presrećan uslovima života i rada u Liverpulu i da nema nameru da menja klub, čak i ako ne obezbedi plasman u Ligu šampiona naredne sezone.
(Sportklub)
Krenuo je psihološki rat između Mančester sitija i Liverpula! Dva tima odigraće veliki derbi 25. kola Premijer lige Engleske u nedelju 3. februara na "Etihadu" od 17 sati, a menadžer "građana" Roberto Manćini izrazio je veliku želju da u letnjem prelaznom roku kupi najboljeg igrača "redsa" Luisa Suareza. Prema navodima britanskih medija, on je rekao šeicima da mu je potreban Suarez, kao i da će na "Enfild" na kraju sezone stići ponuda od 40 miliona funti za Urugvajca, koji je u dosadašnjem delu sezone postigao 22 gola u svim takmičenjima, odnosno 17 u šampionatu.
- Luis Suarez je jedan od najboljih fudbalera u Engleskoj. Igra u veoma dobrom timu, mnogo je napredovao. Bilo bi idealno imati ga u timu - rekao je Manćini.
Luis Suarez nalazi se i na listi želja novog trenera minhenskog Bajerna, Pepa Gvardiole, ali je golgeter Liverpula već jasno poručio da je presrećan uslovima života i rada u Liverpulu i da nema nameru da menja klub, čak i ako ne obezbedi plasman u Ligu šampiona naredne sezone.
(Sportklub)
Volim te Željo!
- Cautinho
- Kontakt:
@Istocnjak dobro nam dosao,care,evo nas je vec 4,sto je dobar broj.Tu si ti,@tevezito,@mancity i moja malenkost.Budi aktivan,pisi,ocekujem da budes tu za vrijeme utakmica i sretno.
Keep walking.
Naprijed City!!! Nadam se da Dzekson pocinje tekmu
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- Cautinho
- Kontakt:
@Minhi jesi i ti novi navijac?Ako jesi,zelim ti dobrodoslicu i budi aktivan.
Keep walking.
Hart-Zaba-Nasty-Lescott-Clichy-Milner-Garcia-Barry-Silva-Dzeko-Aguero
- Cautinho
- Kontakt:
Super postava,ali bi ja radje dao Sinclairu priliku umjesto Milnera,dobro je odigrao onih 10 minuta protiv Rangersa.
Keep walking.
Očekivan sastav Citya, rekao bih.Biće dobra tekma, imam takav osjećaj, i nadam se da će bolji pobijediti.tevezito je napisao/la:Hart-Zaba-Nasty-Lescott-Clichy-Milner-Garcia-Barry-Silva-Dzeko-Aguero
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Milner je u zadnje vrijeme igrao odlicno.Cautinho je napisao/la:Super postava,ali bi ja radje dao Sinclairu priliku umjesto Milnera,dobro je odigrao onih 10 minuta protiv Rangersa.
Dzeko ce danas posramiti Suareza i Mancinija. Mancini je NULA od trenera. Obican rasipnik.
Pitam se sta je taj covek uradio vodeci dva kluba sa najvecim budzetima (Inter i MC)... Osvojio tri titule Serije A bez konkurencije, uzeo Liga kup i titulu PL-a prosle godine. Stim da tu titulu nije osvojio, koliko ju je Junajted izgubio. Kriminalan rezultat, ravan nuli.
On je po znanju u rangu Amara Osima.
Pitam se sta je taj covek uradio vodeci dva kluba sa najvecim budzetima (Inter i MC)... Osvojio tri titule Serije A bez konkurencije, uzeo Liga kup i titulu PL-a prosle godine. Stim da tu titulu nije osvojio, koliko ju je Junajted izgubio. Kriminalan rezultat, ravan nuli.
On je po znanju u rangu Amara Osima.
Evo na **** najava za utakmicu napravljena sa dva igraca, po jedan iz obje ekipe. Naravno, Suarez iz Liverpoola a iz Cityja ni manje ni vise nego nas Edin Dzeko!
Odlicna najava "Dzeko vs Suarez"
Pokazuju golove jednog pa drugog pa opet jedan pa drugi..... Srce mi je k'o Trebevic, volim i jednog i drugog igraca, ali nije zbog toga nego zbog Dzeke.
Odlicna najava "Dzeko vs Suarez"
Pokazuju golove jednog pa drugog pa opet jedan pa drugi..... Srce mi je k'o Trebevic, volim i jednog i drugog igraca, ali nije zbog toga nego zbog Dzeke.
DZEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 
Dobra igra ali eto taj gol nakon cistog prekrsaja na Edinu i opet sam pogodio koga se treba najvise plasit.Sturidge barem nije slavio ispostovao je svoj bivsi klub.U drugom poluvremenu ici na sve ili nista.Treceg nema...
Pa sto nije ubacio Teveza? Neshvatljivo!
Ako je vec Silva morao izaci zbog povrede ili sta vec, zasto onda nije pojacao napad?
Ako je vec Silva morao izaci zbog povrede ili sta vec, zasto onda nije pojacao napad?
Zašto sumnjaš u taktičku genijalnost Mancinija, sasvim je logično da u situaciji kada ima negativan rezultat, umjesto glavnog kreatora igre uvodi bekaSamoZeljo je napisao/la:Pa sto nije ubacio Teveza? Neshvatljivo!
U pravu si, do mene je. Ipak je to Mancini. :ugeek:MoR je napisao/la:Zašto sumnjaš u taktičku genijalnost Mancinija, sasvim je logično da u situaciji kada ima negativan rezultat, umjesto glavnog kreatora igre uvodi bekaSamoZeljo je napisao/la:Pa sto nije ubacio Teveza? Neshvatljivo!
EDIT: Kakav gol Gerrarda a tek Aguera!
Trenutno korisnika/ca: dark44, gigglessmoke, LenyYoro15 i 13 gostiju.