123456 je napisao/la:REZULTATI 1/4 KUP-a
Mislish United-Pivopije 2:3
Joint_fc-Red Bavarian 2:3
Gongashi-BH Fanaticos 2:2(5:2)
FK Kljusinari-Zadnja klupa 1:2
1/2KUP-a
Red Bavarian-Gongashi
Zadnja klupa-Pivopije
Opraštamo se od Kupa
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
123456 je napisao/la:REZULTATI 1/4 KUP-a
1/2KUP-a
Red Bavarian-Gongashi
Zadnja klupa-Pivopije
Jes da je nebitno, ali eto, nije 5:2 nego 5:3, ima i kod mene rezultat Šalkea 2:2123456 je napisao/la:REZULTATI 1/4 KUP-a
deyo je napisao/la:ajjjjjautogo jooooj milunka sad cu da ti bem mater....osasuna barca 1:1 u 90 oj,,hajmo milan zavrsi 1:0 i to je moja ekipa da se nepeglamo u penalima jer su produzetci vec 1:1
ispravka ipak u produzetcima mi bi uzeli 2:1 el-fighter se upalio
A poslije u Medjugorje na odvikavanje od kojekakvih voda.NoName je napisao/la:El-Fighter![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danas je bio dan za potop favorita. Evo pogledaj recimo Bayerna, HSV, Wolfsburg, Fanaticose....![]()
Ma nama kup nije nešto posebno zanimljiv, želimo se fokusirati na ligu, tj. kvalitetno se pripremiti.
Sada slijede pripreme na muškoj vodi kod Kladnja
Takodjercsh je napisao/la:Pohvalio bih svog suigraca gorana koji je odigrao maestralno i sa dva gola podveo nas u popufinale...brao majstore
Sve su utakmice bile tijesne, svaka čast našem protivniku alkoholistima. Jbg nismo imali sreće , ali šta je tu je.123456 je napisao/la:REZULTATI 1/4 KUP-a
1/2KUP-a
Red Bavarian-Gongashi
Zadnja klupa-Pivopije
NoName je napisao/la:Jes da je nebitno, ali eto, nije 5:2 nego 5:3, ima i kod mene rezultat Šalkea 2:2123456 je napisao/la:REZULTATI 1/4 KUP-a
Čestitke protivnicima na neočekivanom prolazuKnele, Omere, bit će bolje drugi put. Samo hrabro, bez tugovanja.
Emir_ZENICA je napisao/la:Kod Bavaraca se nije slavilo ...odma na trening poslije utakmice![]()

Naravno ja sam zabio taj jedini i odlucujuci pogodak koji nas je ostavio u prvoj ligi, za sljedecu sezonu imamo ambicije gornji dio tabele i osvajanje kuba aBd23 KING JAMES je napisao/la:ostajemo u prvoj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
još nije sigurno al pivopije previše popile tako da ne očekujem ništa od njih
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.