ma dosadio nam nogomet više,svaki put nogomet,ovo je bilo malo za promjenuSveti je napisao/la:jebote rijetkost je da neko rekreativno igra rukomet. svaka čast i tebi i raji s kojom si igrobazeni je napisao/la:joj jes dobar dan danas![]()
igrao nogometa,rukometa-crko sam,ne mogu hodati sad![]()
joj kako sam zabijao s krila poput Čupića
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- legenda reala
- Kontakt:
Emire, EmireAgresivnoDjubre je napisao/la:Jedan par cekam,samo da daju gol.Imaju 45 minuta fore.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
U prvih 26 minuta 3:0 i nece dalje.Pa samo njih cekam,joj joj...Pa samo da daju gol,eto pocasni.legenda reala je napisao/la:
Emire, Emire![]()
![]()
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- legenda reala
- Kontakt:
To ova liga WelsaAgresivnoDjubre je napisao/la:U prvih 26 minuta 3:0 i nece dalje.Pa samo njih cekam,joj joj...Pa samo da daju gol,eto pocasni.legenda reala je napisao/la:
Emire, Emire![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Airbus UK -Afan Lido
gdje njih nađe...
gdje njih nađe...
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ja ba,a zanimljivo da sam htio odigrati i Bangor i Bala Town oba daju a stavim ove.Pu pulegenda reala je napisao/la:
To ova liga Welsa![]()
U 8 utakmica 6 dolazilo oba daju gol.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
E ebenog osjecaja.Ono kad cijeli dan cekas rezultate ispita o kojem ti ovisi da li ces godinu obnavljati ili ne. 
1946
- legenda reala
- Kontakt:
Golllllllllllllllllllllllllllllllll Emireeeeeeeeeeeeeeeeee

eto ga,počasni
neki Howard
neki Howard
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
TOOOOOOOOOO LEGENDO TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOlegenda reala je napisao/la:Golllllllllllllllllllllllllllllllll Emireeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
ZGRIJESIO SAM NA TEMI KLADIONICA SUPLJA I TO HAAHH AL TOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
67 GENGA TOOOOOOO
Sad drugi tiket Fulem i Junajted oba daju gol i eto jos 30 hahah
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Hvala.likma23 je napisao/la:Cestitam Emire. Jos Fulham i United.
Ma svejedno mi za tu utakmicu,al eto koji dinar vise,necu se zaliti.
Vrijedilo je odmarati 5 dana ahahah
Šta si upisalaHead je napisao/la:E ebenog osjecaja.Ono kad cijeli dan cekas rezultate ispita o kojem ti ovisi da li ces godinu obnavljati ili ne.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Para nikad dosta, uvijek treba višeAgresivnoDjubre je napisao/la:Hvala.likma23 je napisao/la:Cestitam Emire. Jos Fulham i United.
Ma svejedno mi za tu utakmicu,al eto koji dinar vise,necu se zaliti.
Vrijedilo je odmarati 5 dana ahahah
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
E sad u mraku zabiti po jedan gol i to je to.bagrcavi je napisao/la:Je.bote ugasiše se reflektori na tekmi Fulham - Manchester![]()
![]()
@likma
Ma neka,ne treba pretjerivati.
Ekonomiju.Heller je napisao/la:Šta si upisalaHead je napisao/la:E ebenog osjecaja.Ono kad cijeli dan cekas rezultate ispita o kojem ti ovisi da li ces godinu obnavljati ili ne.
1946
- legenda reala
- Kontakt:
Ja ništa da dobijem poslije one tri stoje, po 5 maraka na Bingu i ništa, na kladi većinom padam jednu, danas sve moguće, Schalke,Wolfsburg,Everton , Real još nije igrao

ma nek bude 1-2 i ja zadovoljan, ali biće dobro ako nastave oni ikako, valja sad čekat da im dođe električar Mirsko iz Jablanice

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.