kratkog vijeka dok su igrali italijanski stil.Profesor je napisao/la:nekada...
Puno je od onda proslo. Taj fudbal je bio u modi. Zabari ga nametnuli.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
kratkog vijeka dok su igrali italijanski stil.Profesor je napisao/la:nekada...
"kratkog vijeka dok su igrali talijanski stil" WTF?Rockefeller je napisao/la:kratkog vijeka dok su igrali italijanski stil.Profesor je napisao/la:nekada...
Puno je od onda proslo. Taj fudbal je bio u modi. Zabari ga nametnuli.
U cemu je problem... "Dosadni Arsenal" vec decenijama igra najbolji fudbal na ostrvu. I to zahvaljujuci velikome Arsenu Wengeru koji je od tipicnog ostrvskog kluba napravio jedan od najvecih brendova bez pomoci tudjih para! Bilo je i ima i drugih "tvrdih" ekipa ali Stoke ne samo sto igra anti-fudbal nego su najgori klub koji je igrao PL. Puni su preostrih startova gdje jasno idu da povrede igraca! A o bezbroj podmuklih udaraca sto naprave u toku utakmice na igracu koji nema loptu da ne pricam! Onaj Sovkros je najgori i njemu treba zabraniti igrati uopste... Ali kakva mu je faca glupa vjerujem da on to nista i ne konta!calcio je napisao/la:"kratkog vijeka dok su igrali talijanski stil" WTF?Rockefeller je napisao/la:kratkog vijeka dok su igrali italijanski stil.Profesor je napisao/la:nekada...
Puno je od onda proslo. Taj fudbal je bio u modi. Zabari ga nametnuli.![]()
Ono sto je danas Stoke to je bio Arsenal dugo dugo vremena. Ista tvrda igra, defanziva... Sad igraju kao nesto atraktivnije. Ma iskreno boli me q kako ko igra, vecina klubova igra u okviru svojim mogucnosti. Da Pulis ima mogucnost da zaposli na desetine skauta sirom svijeta i milione kojima moze primamiti talante, vjerovatno bi iskoristio tu priliku. Ali moram priznati da mi malo smeta to vase zbjanje sala na racun Stokea, mozda niste svjesni ali tako pljujete i po vasoj historiji, koju naravno, vecina od vas i ne poznaje.
@Deniro, mislim da je ovo rijec koju trazis: precjenjen
biće nešto od tebeArsenator je napisao/la:Pozdrav Gunneri
Ja sam novi provjereni insajder i imam za to certifikat, i ono sto vam napisem u vezi Arsenala more bit bidne, more bit nebidne, tako da vas necu slagat niti iznevjerit 100% ( i za ovo uzmite ono bidne-nebidne)
Treba priznati da ovdje borba jos nije niti u pola gotova, ima Ars.jos teskih gostovanja, pa bit ce zanimljivo pratit EPL do kraja.
Nacho welcome, nadamo se da ces se brzo uklopit u ovaj tim, i pokazati zasto si dosao u London.
Pozdrav i za vaseg forumasa Aarona Ramiza, vidim nema prevelike razlike izmedju ovog vaseg i onog u Londonu Ramiza, nema fajde niti od jednog, ono samo "mlacenje prazne slame"
pratim ja duze vremena, ovo ovdje je kao borba pijetlova mislim na temu Ars.nezna se vise ko pije a ko placanedim1993 je napisao/la:pozdrav, spremi se na teške bitke
iskreno tip me nervira, zbog njega i njegovih carolija i Wengerovih izmjena sam vise zivaca izgubio nego odlaskom svih nasih zvijezda u posljednje vrijemechily-rz je napisao/la:Pozdrav "novi" ? Ili si mozda stari ?![]()
Opasno si startao,nije forumas Aron Ramsey jedini koji gotivi lik i djelo istoimenog fudbalera![]()
Sto se mene tice,ima nesto u tebi,nosis onu pozitivnu "mrznju" prema nasem Welskom Zidanu
nije on 100%nedim1993 je napisao/la:vedo sigurno.
hehe, ovo za temu "Vicevi" oplakah ovaj postCLASSisPERMANENT je napisao/la:i oni koji ne vjeruju u Boga, a procitaju ove postove ovog AaronRamseya, kazu 'Boze sacuvaj'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.