duplanje ide svojim tokom. jucer +16 km (cilic-fognini kvota 1), danas ako prođe barca +57 km

morao sam na 3 tiketa jer ne daju kvotu 1.01 na vise od 20 km
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
14(uh,uh)amarosim je napisao/la:ABa liga
Travis(ZAD) 14,5 manje wwin
http://www.zdnews.hr/travis-ce-zaigrati ... s-herniji/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ova ozljeda je vrlo zeznuta buduci da su ledja u pitanju,vjerovatno ce imati i smanjenu minutazu(ovo za Krasica je samo šupljak,igrat ce sigurno,pa zglob je u pitanju,samo dobra bandaža i piči momak),vrlo im je vazna utakmica jer ovdje ko izgubi,u velikm je problemima,Travis se mijenja sa Krasicem i Ivanovim.................
Turska liga
Aliaga 68,5 više
Igraju kuci sa Galatom,zadnjih 5 utak kuci sve preko 70 zabili,imaju dobre sutere(Shumpert,Chalmer,Goerkem,Haciyeva,svi oko 40 posto za tricu)...kvota na ukupni broj koseva u nekim kladionicama je vec pala na 1,60 i u toj varijanti domacin bi mogao preko ove granice......Galata u zadnje vrijeme i ne briljira u obrani(npr.u Eurocupu primili 91 u gostima od Ulma a zadnje dvije u gostima obje primili prko 70 poena)
NBA
Atlanta-Chicago 1 1,65
Gosti u velikim problemima sa ozljedama,sinoc su bili bez Boozera,Noaha i Hinricha,vjerujem da barem dvojica vcrs nece igrati(najblizi da igra je Boozer dok su ova dvojica pod velikim upitanikom) tako da su domacini veliki favoriti.................
tonii je napisao/la:probati uživo
Roda 1-2 Heracles 1 6,50
tonii je napisao/la:Fulham(-2+)-Manchester Utd (02.02. 18:30) više 1,60
Bordeaux(PiK)-Valenciennes (02.02. 20:00) X 1,75
Roda Kerkrade-Heracles Al. (02.02. 19:45) 1X 1,35
Sabadell/odg-BarcB (02.02. 18:00) da 1,50
Kärpät Oulu-Jokerit Hels. (02.02. 16:00) 1X 1,45
8,22
MOZE MOZE!!!hapa je napisao/la:pitanje ...ja danas uplatio na atlantu protiv cikaga 1x 1.46. ..sad nesto gledam-kvotu mi skinuli na 1.26...koliko je to moguce. mislim izmjeniti kvote poslije uplate-a uplatio sam preko neta..a sigurno znam kad sam uplacivao da je bila 1x 1.46 a 1 1.65...imaju li to pravo...sta ja znam kad nista neznam...
prošlo... 20 razlike dobila barcelona....Panda je napisao/la:
duplanje ide svojim tokom. jucer +16 km (cilic-fognini kvota 1), danas ako prođe barca +57 km
morao sam na 3 tiketa jer ne daju kvotu 1.01 na vise od 20 km
Bravo majstore, evo i mog od veceras..Willy je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.