FK Slavija
Re: FK Slavija
Zna li se da li ce se dovoditi napadac....P.S. ja bi upario sesliju i capljica dva veliak strucnjaka....sta mislite moze li se do evrope 

Prica se da pregovaraju sa napadacem ali niko nepominje imena!!!!meni nesto Spalevic prolazi kroz glavu jer je lik rekao da ce se oprostiti od fudbala u Slavijinom dresu a na arbitraznom je sudu sa Radnickim1923!!!!Istina imao je ponudu Vojvodine i OFK Beograda ali i jedni i drugi su zatvorili svoju listu za dovodjenje igraca bar za ovaj zimski period!!!to bi ja volio da se opet upare Kokot i Spaleti pa to bi ekipa bila jaca za 50 posto!!!!
a ko je sad u napadu...rasevic i radovanovic...ko krila igra kokot i dudic jel ??
Proslu polu sezonu je igrao mali Maminjo bio je dobar,borio se a dudic je bio povrijedjen pa je ulazio sa klupe!!!!Kazu da Pigi radi ko lud da bi trebalo biti koristi od njega!!!tmtmtmtm je napisao/la:a ko je sad u napadu...rasevic i radovanovic...ko krila igra kokot i dudic jel ??
Nema Mojovica ipak.$ " " % ? ? су $ у & $ - $ " $ " " & првенствене & у " ? ".
Стратег ? ? ? је " " $ 25 " на & - " у / $.
? је " $ & " " су ? на ". " % се ? на $ ", $ - " " ? $ се $ у ? - ? $. У & " " " $ " " је ? $ $ у ?.
Стратег % ", ? ?, је " пута " $ је $ " % се $ у " $ $.
- ? ' - $ ' је " ? на &, па је " $ " & у $ " & се ' ' ?. " је ? ново ?, & ' ? $ " " $ ' " на ? " & & " – & ?.
? - у & " $ 19. &, а " - " $ " ".
" ": $, ", &, ", ", ", %, Папаз, С. $, $, ". $, ?, ", ", ?, &, ?, $, Урта, ", $, $, ", $ " ". " о $ $ & %.
Djordjevic ko mu je taj ?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne deluje lose ovaj Mojovic bar na ovom snimku.
Ne deluje lose ovaj Mojovic bar na ovom snimku.
Steta ode Fazlagic ali nek je decku sa srecom jer se posteno borio ko lav a takvi igraci se svugdje cijene!!!!Kralju nek ti je sretno u Kanadi i puno srece u nastavku karijere!!!!Ove polusezone po meni nas najbolji igrac!!!!!
Ja sam cuo ne znam kolika je istina da bi mogao povesti jos jednog igraca tamo.
Nego ko je ovaj Djordjevic ?

Nego ko je ovaj Djordjevic ?
Kazu da su trebali i neke juniore da povedu sa prvim timom da ih polako prikljucuju ekipi pa kontam da nije mozda neki od njih!!!!
Hmm,ne secam se da je tako neko prezime tu bilo.lovcen16 je napisao/la:Kazu da su trebali i neke juniore da povedu sa prvim timom da ih polako prikljucuju ekipi pa kontam da nije mozda neki od njih!!!!
Ikonic,Radovic i Govedarica su iz juniora i to bi bilo to.Tesko da tamo jos ima nekog potencijala osim brace Dursun i eventualnog malog Senada,ali i on tesko.

A moguce je kralju da i nije iz juniora ali svidja mi se zamisao da se momci nagrade za vrijedan rad!!!A nemogu da se neotmem utisku za ovog Fazlu i Osmana da smo njih dvojicu uparili imali bi extra vezni red gdje se nijedna ekipa nebi naigrala lopte!!!!Ali eto sad nemamo nijednog od tih igraca a bila je prica da bi se igra gradila oko njih dvojice!!!!Devil je napisao/la:Hmm,ne secam se da je tako neko prezime tu bilo.lovcen16 je napisao/la:Kazu da su trebali i neke juniore da povedu sa prvim timom da ih polako prikljucuju ekipi pa kontam da nije mozda neki od njih!!!!
Ikonic,Radovic i Govedarica su iz juniora i to bi bilo to.Tesko da tamo jos ima nekog potencijala osim brace Dursun i eventualnog malog Senada,ali i on tesko.
Da nije onaj mali iz Olimpica...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Djordjevic je igrac na probi a prosao je fudbalsku skolu njemackog Wolfsburga i Beogradskog Partizana,bio je mladi reprezentativac SRBIJE u-17,igrao za Slogu Kraljevo i Slogu Doboj po pisanju Slavija info a Sokolovi su pobjedili na prvoj test utakmici u Tuzima ekipu Decica koja je crnogorski prvoligas sa 2-1.Golove dali Kokot i Pusara!!!!U subotu nova provjera protiv Niksickog Celika!!!!
Jaoo Milos Djordjevic.Pa gde njega izvukose.Taj gde god je igrao nikada nista nije pokazao.Ja se iskreno nadam da nece proci probu. 

Znaci kralju mislis da Milos nebi bio pojacanje!!!!Ovako gledajuci njegov klip i ne cini se los ali ko ce ga znati mozda mu se ovde posreci ali mislim da se mora naci zadnji vezni jer odlazak Fazlagica ce se osjetiti pravo!!!!
jarane na klipovima su svi odlicni igraci , eto pogledaj samo klip Lazara Popovica , frajer zabija skaricama , dribla , zabija a svi znamo koja je krampa bio u Želji ...lovcen16 je napisao/la:Znaci kralju mislis da Milos nebi bio pojacanje!!!!Ovako gledajuci njegov klip i ne cini se los ali ko ce ga znati mozda mu se ovde posreci ali mislim da se mora naci zadnji vezni jer odlazak Fazlagica ce se osjetiti pravo!!!!

ps. gdje je to otisao Fazlagic ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
al' Lazo nije im'o ulogu da zabija, lik je uvijek priprem'o teren da drugi zabijaju, sjeti se Zenice i Savića 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Poso napadaca je da zabija. DObar je on bio u tom segmentu, jos da je znao zabit ... uhanonimni je napisao/la:al' Lazo nije im'o ulogu da zabija, lik je uvijek priprem'o teren da drugi zabijaju, sjeti se Zenice i Savića

I onda kada više ne bude me ovdje
Sve to stoji kralju ali mislim da nemozes bas tako dogurati do Partizana i mlade reprezentacije Srbije to znaci da postoji neki kvalitet a sad koliko je i dali je dovoljan za profesionalnog igraca to je pitanje!!!!Fazla ide u Kanadu mislim u Vesterlo ili nesto tako!!!!Uglavnom nek mu je sa srecom!!!!ZZtop10 je napisao/la:jarane na klipovima su svi odlicni igraci , eto pogledaj samo klip Lazara Popovica , frajer zabija skaricama , dribla , zabija a svi znamo koja je krampa bio u Želji ...lovcen16 je napisao/la:Znaci kralju mislis da Milos nebi bio pojacanje!!!!Ovako gledajuci njegov klip i ne cini se los ali ko ce ga znati mozda mu se ovde posreci ali mislim da se mora naci zadnji vezni jer odlazak Fazlagica ce se osjetiti pravo!!!!i ima jos dosta primjera
ps. gdje je to otisao Fazlagic ?
primarna uloga mu je bilo građenje odbrambenih igrača protivnika, a svaki gol je + na toZZtop10 je napisao/la:Poso napadaca je da zabija. DObar je on bio u tom segmentu, jos da je znao zabit ... uhanonimni je napisao/la:al' Lazo nije im'o ulogu da zabija, lik je uvijek priprem'o teren da drugi zabijaju, sjeti se Zenice i Savića

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.