ma kakav gornji dio tabele idemo na titulu aBd sve drugo je neuspjehMukiol je napisao/la:Naravno ja sam zabio taj jedini i odlucujuci pogodak koji nas je ostavio u prvoj ligi, za sljedecu sezonu imamo ambicije gornji dio tabele i osvajanje kuba aBd23 KING JAMES je napisao/la:ostajemo u prvoj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
još nije sigurno al pivopije previše popile tako da ne očekujem ništa od njih
![]()
![]()
![]()
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
ko je sljedeci
joj al nam pase ovaj kup-sistem
vodimo 2:0, eh da ne bude sad...skocio a nije reko hop
vodimo 2:0, eh da ne bude sad...skocio a nije reko hop
Vom Jäger zum Gejagten
Jedna.I barz je zavrsen.Nazalos moja ekipa nije prosla ponovo smo u "cvajti"dubioza je napisao/la:koliko se utakmica igra ovaj baraz za 1 ligu?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
zbog toga sam i pitao jer sam mislio da je jedna a misljena sam da bi se trebalo odigrati najmanje 2 utakmice,jer nije fer da ekipa koja se borila citavu sezonu da dodje do tog baraza da jedna utakmica o svemu tome odlucuje. Da se razumijemo meni je svejedno koja ce ekipa biti u prvoj ligi a koja u drugoj al bi trebalo da se igraju 2 utakmice. Ako ne sad onda makar da tako bude od sljedece sezone.123456 je napisao/la:Jedna.I barz je zavrsen.Nazalos moja ekipa nije prosla ponovo smo u "cvajti"dubioza je napisao/la:koliko se utakmica igra ovaj baraz za 1 ligu?
Republika Zenica
dubioza je napisao/la:zbog toga sam i pitao jer sam mislio da je jedna a misljena sam da bi se trebalo odigrati najmanje 2 utakmice,jer nije fer da ekipa koja se borila citavu sezonu da dodje do tog baraza da jedna utakmica o svemu tome odlucuje. Da se razumijemo meni je svejedno koja ce ekipa biti u prvoj ligi a koja u drugoj al bi trebalo da se igraju 2 utakmice. Ako ne sad onda makar da tako bude od sljedece sezone.123456 je napisao/la:Jedna.I barz je zavrsen.Nazalos moja ekipa nije prosla ponovo smo u "cvajti"dubioza je napisao/la:koliko se utakmica igra ovaj baraz za 1 ligu?
Pa moglo bi se to uraditi ali omda se dolazi u situaciju da jedna ekipa smatra da je ostecena time jer su nap. parovi u prvoj utakmici bili laksi za goste ili obrnuto.Jedino da igraju dvije po sistemu KUP-a da imaju iste parove za pogadjanje stim da bi prva utakmica bila bez produzetaka i penala.Neznam evo neka se kapiteni izjasne ako zele a ako ne sve ostaje po starom dok se u pravilniku nedonese decidno rjesenje o tome.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Mi nepristajemo na to posteno smo pobijedili i ostajemo u prvoj ligi to ste trebali ranije odluciti neka to bude praksa od sledece sezone ali ove je baraz gotov 
mB!
Mukiol je napisao/la:Mi nepristajemo na to posteno smo pobijedili i ostajemo u prvoj ligi to ste trebali ranije odluciti neka to bude praksa od sledece sezone ali ove je baraz gotov
Muki jarane.No sikiriki.Upravo o tome i govorimo.O sledecoj sezoni.Niko normalan nebi mjenjao pravilo u toku sezone.Ipak mi nismo N/FSBiH.Vama idu cestitke za ostanak u 1.ligi i puno srece sledece sezone.Nama ostaje da se izborimo za prva dva mjesta u cvajti i tako direktno obezbjedimo premijerligaski status.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Sta je s akupom jeli jedna ili dvije tekme
ili ko je ovo dobio nista ne kontam vidim 1 1 sta ej s apenalima
ili ko je ovo dobio nista ne kontam vidim 1 1 sta ej s apenalima
AMAR OSIM!!!
to su trenutni rezultati, ima jos par utakmica koje ce se tek danas odigrati
E hvala brate
ja sam bio tek ustao i uletio pa mi nista nije bilo jasno,
AMAR OSIM!!!
csh je napisao/la:E hvala brate
Neka si se ti naspavo.Nemoj se sekirati kad zadnja utakmica iz ponude bude zavrsena bice rezultati za 5-10 min.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
finale finale finaleeeeeeeeeeee

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Tako vec moze prijatelju123456 je napisao/la:Mukiol je napisao/la:Mi nepristajemo na to posteno smo pobijedili i ostajemo u prvoj ligi to ste trebali ranije odluciti neka to bude praksa od sledece sezone ali ove je baraz gotov
Muki jarane.No sikiriki.Upravo o tome i govorimo.O sledecoj sezoni.Niko normalan nebi mjenjao pravilo u toku sezone.Ipak mi nismo N/FSBiH.Vama idu cestitke za ostanak u 1.ligi i puno srece sledece sezone.Nama ostaje da se izborimo za prva dva mjesta u cvajti i tako direktno obezbjedimo premijerligaski status.
mB!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Svaka cast mojim igracim (ribery i geronimo) koji su nas svojim golovima odveli u finale ...mene nije islo ...cuvam se za finale
P.S Samo mi se ne svidja grb ..mislim RED BAVARIAN,a plavo bijele baklave...dobar je on ...sve to... al samo te boje nisu uskladjene s imenom kluba
Cestitke gostima na fer i korektnoj igri
ali ne moze se s Red Bavarianom igrati s igracem manje
JOS JEDNA POBJEDA I TITULA .....!
P.S Samo mi se ne svidja grb ..mislim RED BAVARIAN,a plavo bijele baklave...dobar je on ...sve to... al samo te boje nisu uskladjene s imenom kluba
JOS JEDNA POBJEDA I TITULA .....!
A C A B !
Gorane majstore svaka cast.....jos zablistaj u finalu i....uzdravlje
AMAR OSIM!!!
haha jastacsh je napisao/la:Gorane majstore svaka cast.....jos zablistaj u finalu i....uzdravlje
Nista, rutinski obavljen posaoEmir_ZENICA je napisao/la:Svaka cast mojim igracim (ribery i geronimo) koji su nas svojim golovima odveli u finale ...mene nije islo ...cuvam se za finale![]()
Od tebe ocekujem u finalu last-minute tore
Vom Jäger zum Gejagten
Razgoropadili smo se!!!doci je napisao/la:haha jastacsh je napisao/la:Gorane majstore svaka cast.....jos zablistaj u finalu i....uzdravljeja ti nemam kr da ti odg hahahah
![]()
![]()
![]()
![]()
U finalu najavljujemo pobjedu s hendikepom!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.