Amiraga što da ne kopiram
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Panjzemu napala lopta,dobro je reagovao ja se ne bih onako brzo snašao...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Imqa i cetvrto. Bez Ozila ste ekipa za onu stvar.
Najveci uspjeh Reala u posljednje vrijeme je samo (pokusati) "igrati" protiv velike Barcelone 
Meni sega bilo kad sam ovo ugledao, ne znam iz kojeg razloga.

https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Rani kandidat za post godine..Eignore je napisao/la:Najveci uspjeh Reala u posljednje vrijeme je samo (pokusati) "igrati" protiv velike Barcelone
njah , jedan od losijih Reala u dugooo vremena..
kupovi su bitniji naravno , a kroz dvije sedmice ce sve biti poznato..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Karim jos malo pa moze u onu "dole" temu precjenjenih igraca.
Karim jos malo pa moze u onu "dole" temu precjenjenih igraca.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sjecam se kad je ovaj Benzema bio jedan od najboljih napadaca u Evropi. A onda je otisao u Real...and rest is history. Unistili ga, ubili u pojam, lik nema samopozdanje pred golom... Trebo je otici u Man Utd.
Kaka nesto slicno, kralj u Milanu a u Realu ga maltretiraju.
Kakve li oni igrace traze, 11 Ronalda mozda na terenu?
Maloprije na Al Jezzera - pokiso a nesto je pominjo MU i Barcelonu.

ziv on i vama i nama bio.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
cuj Real ga unistio,pa prosle sezone je bio medju najboljim napadacima,da negovorim da su ga spasili iz one afere sa maloljetnicom,malo on previse partijacalcio je napisao/la:Sjecam se kad je ovaj Benzema bio jedan od najboljih napadaca u Evropi. A onda je otisao u Real...and rest is history. Unistili ga, ubili u pojam, lik nema samopozdanje pred golom... Trebo je otici u Man Utd.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- EmirSioux89
- Kontakt:
Vaše vrijeme otislo ,nikad' al nikad' vise necete bit ko prije ,Barselona je sad puno bolja ekipa od Reala.
Benzema i Higuain su nikakvi napadaci ,ova veza sto je sad u Realu je najgora od kako znam za Real ,pa to ne zna loptu kako treba poslat.Ja ne mogu da vjerujem na sta je Real spao da se bori za LP pa gdje to ima ?
Isti igraci ko i prosle godine (koji su osvojili Ligu) sta se desava sa njima ?
Ja i dalje ne mogu da skontam sta al' mislim da je previse zvijezda na jednom mijestu i jedan glupi trener razlog ovome.
Lijep Pozdrav!
Benzema i Higuain su nikakvi napadaci ,ova veza sto je sad u Realu je najgora od kako znam za Real ,pa to ne zna loptu kako treba poslat.Ja ne mogu da vjerujem na sta je Real spao da se bori za LP pa gdje to ima ?
Isti igraci ko i prosle godine (koji su osvojili Ligu) sta se desava sa njima ?
Ja i dalje ne mogu da skontam sta al' mislim da je previse zvijezda na jednom mijestu i jedan glupi trener razlog ovome.
Lijep Pozdrav!
Manchester United!
sta reci za covjeka koji poslije skoro 4500 postova kaze nesto ovako, usta tebi zivot prodjecalcio je napisao/la:Sjecam se kad je ovaj Benzema bio jedan od najboljih napadaca u Evropi. A onda je otisao u Real...and rest is history. Unistili ga, ubili u pojam, lik nema samopozdanje pred golom... Trebo je otici u Man Utd.
Zadnja izmjena: brcak108, dana/u 03 feb 2013, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI PONOSAN
Reci da je Benzema propao bi znacilo nepogledati zadnjih 15 mjeseci utakmica Reala..
a veceras kao i do sada
bez uzbudjenja..
a veceras kao i do sada
bez uzbudjenja..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 03 feb 2013, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
učini nam uslugu i prestani pisati o murinju , shvatili smo da mrzis covjeka iz dna duse il je to il si opsjednut s njim , sta god da je zaboli nas kkurac , bez uvrede naravno , ne pravdam murinja ali jednostavno dnevno napises na desetine postova o murinju i uvijek ista stvarbparena je napisao/la:Maloprije na Al Jezzera - pokiso a nesto je pominjo MU i Barcelonu.
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 03 feb 2013, 00:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Nije niko propao osim Mourinha,a Benzema počesto zna ovako nešto fulati.Apoel mi prvi pada na pamet.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja mislim da Mou sada place zasto su oni morali igrati dan ranije nego Barca.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Unistio ga je u smislu kakav je mogao postati. Pa ja sam od njega ocekivao da postane prava zvijer (dok je igrao u Lyonu) a on je danas daleko od toga. Solidan napadac, ponekad bljesne i napravi nesto ekstra ali ne bas cesto. Doduse ne pratim Real bas tako cesto kao mozda neki od vas... Onog drugog, Higuaina, nisam nikad ni smatrao nekim supernapadacem tako da je on opravdao moja ocekivanjaemir18 je napisao/la:cuj Real ga unistio,pa prosle sezone je bio medju najboljim napadacima,da negovorim da su ga spasili iz one afere sa maloljetnicom,malo on previse partijacalcio je napisao/la:Sjecam se kad je ovaj Benzema bio jedan od najboljih napadaca u Evropi. A onda je otisao u Real...and rest is history. Unistili ga, ubili u pojam, lik nema samopozdanje pred golom... Trebo je otici u Man Utd.
Kakve li oni igrace traze, 11 Ronalda mozda na terenu?kao i vecina
Murina se maloprije na presu opet potuzio kako neki klubovi imaju kontrolu nad kalendarom, ali koliko sam cuo i priznao da je ovaj put on kriv za poraz (vjerovatno zbog toga sto nema Ikera).
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- francobaresi
- Kontakt:
Nije više Luka Modrić , već Ruka Modrić 
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Geoxx ne mrzim ja nikoga i naravno da proucim bismillu prije neg ustanem iz krevetageoxx je napisao/la:učini nam uslugu i prestani pisati o murinju , shvatili smo da mrzis covjeka iz dna duse il je to il si opsjednut s njim , sta god da je zaboli nas kkurac , bez uvrede naravno , ne pravdam murinja ali jednostavno dnevno napises na desetine postova o murinju i uvijek ista stvarbparena je napisao/la:Maloprije na Al Jezzera - pokiso a nesto je pominjo MU i Barcelonu.
.....
ne mora se samo hvalospjevi pisati na ovom pdf-u. Svako valjda moze napisati i svoje misljenje.
I ko sto kazes - sve bez uvrede.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.