FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Kako smo mi jadni pa to nije normalno! Džaba nama 100000 Bastosa i Farfana kad su nam bekovi 0, znači čista 0!
Onog Uchidu treba poslati u PM!!!!!!
Onog Uchidu treba poslati u PM!!!!!!
Fantastičan gol Bastosa u svojoj prvoj utakmici za Štrumfove.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jbg. Zdena j.eben je Furth!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jbg. Zdena j.eben je Furth!
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Najgore u svemu ovome je što je drugi pogodak neregularan al' neka, neka smo izgubili majku im debilnu ap toliko šansi imaju i ne mogu Führtu zabiti dva, tri gola.
Sad slijede tri gostovanja i defininitivno očekujem analnu penetraciju i to po 5-6 golova u Hildinu mrežu (bulju).
Sad slijede tri gostovanja i defininitivno očekujem analnu penetraciju i to po 5-6 golova u Hildinu mrežu (bulju).
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako sam i od koga ocekivao da posrne u nastavku sezone, to Schalke definitivno nije bio.
Tuzno je ovo sto se trenutno desava, ali sam uvjeren da ce se Rudari izvuci.
Tuzno je ovo sto se trenutno desava, ali sam uvjeren da ce se Rudari izvuci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovako...horst heldt hebo ti keller mrtvo dijete smecaru jedan nadrogirani... Pa kako je moguce da mi cijelu hebenu sezonu igramo sa samo jednim desnim bekom... Kako je moguce da nemamo organizatora igre haloooooooo.... U napadackom dijelu igre neustadter I jones su na nivou poluamatera...padokle ce vise onaj sijedi krmak unistavat ovaj klub svojim debilnim odlukama... Ovog kellera treba otjerat u 3 lijepe pm ... Nabije nas bayern 5 0 na pripremama protiv hannofe jedva se izvukli a augsburg nas satrao I sad ovaj fenjeras... Ja kad sam nakon tekme sa augsburgom rekao da bi mi mogli za opstanak se borit do kraja to nije bila zejebancija ...sad protiv bajerna iskreno se nadam da ce nas ljudi nabit 15 0 pa da otjeramo I heldta I kellera u paketu...ovu sad sto imamo huntelaar,farfan,howedes ili matip,jones,fucks,I jurado na posudbi lijepo prodat uzet oko 80 miliona I potrosit te pare za dovodzenje njemackih supertalenata volland,weiser,goretzka,clemens,rode,jung I sa ovim sto imamo pukki,kolasinac,borgman,ayhan u sljedece tri godine gradit ekipu za titulu... Ovako vise nemoze... Heldt spasi schalke I ubi se kretenu da se nisi rodio bio bi metar I po naslaganih drva...
A kakav su start imali, kako je ta ekipa moćno izgledala...,
a evo za tren su na dnu, očajan nogomet, grozni rezultati.
Igrački potencijal je neupitan, tu su sigurno među 3 u Bundesligi i 10 u Evropi, ali problem je očito negdje dublje.
Logičan potez je smjena trenera, protiv dvije najslabije ekipe uzeti samo bod je kriminalno,
duboka provalija je pred nosom, reagovati se do jutra mora.
a evo za tren su na dnu, očajan nogomet, grozni rezultati.
Igrački potencijal je neupitan, tu su sigurno među 3 u Bundesligi i 10 u Evropi, ali problem je očito negdje dublje.
Logičan potez je smjena trenera, protiv dvije najslabije ekipe uzeti samo bod je kriminalno,
duboka provalija je pred nosom, reagovati se do jutra mora.
Znas gdje je problem kralju... Na pocetku sezone ekipe su nas uglavnom napadale mi se branili I udarali ih kontrama.. Tu su jace strane(razbijanje igre) nasih veznjaka dolazile do izrazaja..m sjetit ces se I doofmund I arsenal smo stukli kontrama... E onda su protivnci skontali sta se zbiva pa su poceli igrati puno defanzivnije I uglavnom su nama prepustali sredinu terena... Eh tu su do izrazaja pocele dolazit lose strane nasih veznjaka I tu su nastali problemi..dodaj na to jos da je pojedinim pala motivacija nakon arsenala zbog medijskih spekulacija o transferima (holtby hunta) I dosli smo uovu sada situaciju iz koje jedini izlaz moze biti da se dovede neko koga ce se igraci bojati tipa magath ili rehagel ... Oni su u stanju napravit instant uspjeh ,ovako nam do kraja negine borba za opstanak
- BavaracZenica
- Kontakt:
Nisam ovo zaista ocekivao ovaj rezultat, al dobro ste to u prijasnim postovima opisali zasto je otprilike sve bas ovako kako jest, zasto je igra slabasna odnosno rezultati.
Ja znam da ce se Schalke izvuc iz ove moramo rec krize u koju su upali, jesu sad gostovanja al nesto se mjenjat mora, nece sigurno nastavit ovako .
Ja znam da ce se Schalke izvuc iz ove moramo rec krize u koju su upali, jesu sad gostovanja al nesto se mjenjat mora, nece sigurno nastavit ovako .
FC Bayern !!!!!
Schalke protiv dvije najgore momčadi izvukao samo jedan bod, dovoljan razlog da Kellera vrate u mlađe kategorije, a nekog ozbiljnog dovedu. Ako ovaj ostane otići će vam sezona. Prvo ime koje mi pada na pamet je Bernd Schuster. Sva sreća pa ne moraju da se brinu za opstanak, ali sa ovakvim trenerom ne mogu da izbore EL. Puno timova se bore za te pozicije i nijanse će tu odlučivati ko će otići u Europu sljedeće godine, a vaš trener je veliki hendikep.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Vi koji ste gledali utakmicu,kakav je bio Djurdjic u dresu Furtha jeste li malo upratili ? 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nek' dovedu Magatha.
Zezam se. Najbolje rješenje bi bio Tuchel, ali glupo je i pomisliti da bi on već sad mogao preći u redove Štrumfova. Uglavnom, već danas se moraju riješiti Kellera inače im slijedi ne baš lijep period, jer ekipi definitivno treba trenersko osvježenje.
Evo nekih slobodnih trenera:
Daum, Doll, Schuster, Funkel, Skibbe, Augenthaler, Magath, Fach itd.
Bilo ko od navedenih je za klasu bolje rješenje od Kellera, barem do kraja sezone.
Zezam se. Najbolje rješenje bi bio Tuchel, ali glupo je i pomisliti da bi on već sad mogao preći u redove Štrumfova. Uglavnom, već danas se moraju riješiti Kellera inače im slijedi ne baš lijep period, jer ekipi definitivno treba trenersko osvježenje.
Evo nekih slobodnih trenera:
Daum, Doll, Schuster, Funkel, Skibbe, Augenthaler, Magath, Fach itd.
Bilo ko od navedenih je za klasu bolje rješenje od Kellera, barem do kraja sezone.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
[quote="gruezi" U napadackom dijelu igre neustadter I jones su na nivou poluamatera...[/quote]
ovo je upravo ono što mi je smetalo kod igre romana i zbog toga nisam puno žalio kad sam saznao da nas napušta.
kod schalkea preloša forma, def se trebaju alarmi paliti
ovo je upravo ono što mi je smetalo kod igre romana i zbog toga nisam puno žalio kad sam saznao da nas napušta.
kod schalkea preloša forma, def se trebaju alarmi paliti
Agieren statt reagieren
Najbolji igrač u redovima gostiju danas a možda i najbolji međi svim akterima. Moje mišljenje.Devil je napisao/la:Vi koji ste gledali utakmicu,kakav je bio Djurdjic u dresu Furtha jeste li malo upratili ?
Ma kakav novi trener, treba se pomiriti sa činjenicom da više od šestog mjesta ne možemo dostići. Ako se to dogodi, to će biti veliki uspjeh ove sezone a ja vjerujem da Podrum to može.
Čudno je gledati ovaj Schalke koji je na početku sezone ostvario najbolji start u Buli u zadnjih 41 godinu a trenutno meda ne mogu. Dosta je tu bilo nesretnih situacija međutim to se iz kola u kolo ponavlja i to se ne može više koristiti kao izgovor.
Čudno je gledati ovaj Schalke koji je na početku sezone ostvario najbolji start u Buli u zadnjih 41 godinu a trenutno meda ne mogu. Dosta je tu bilo nesretnih situacija međutim to se iz kola u kolo ponavlja i to se ne može više koristiti kao izgovor.
Prema pisanju BILD-a Afellay je Novembru vrijedjao uposlenike Schalke-a sa recenicom: Hebi te se amateri jedni.
Razlog vrijedjanja je bila cinjenica da su mu otkrili povredu misica koju je zadobio na prijateljskoj utakmici Holandije u Novembru prosle godine.
Razlog vrijedjanja je bila cinjenica da su mu otkrili povredu misica koju je zadobio na prijateljskoj utakmici Holandije u Novembru prosle godine.
KJH ima ugrusak krvi u desnom oku i na isto vidi samo 50 %. Doktori Schalke-a su mu naredili strogo mirovanje, tako da sigurno nece igrati protiv Bayerna za vikend.
Stvarno Schalke ove sezone ima dosta problema sa povredama igraca.
Stvarno Schalke ove sezone ima dosta problema sa povredama igraca.
-
Bundesliga
- Kontakt:
I Schalke pravi maler i to bas pred susrete s Galatasarayem protivnikom koji je objektivno gledajuci, bez obzira na dolaske Drogbe i Sneijdera slabiji od Rudara. Schalkeu treba konstantnost, jedan trener koji ce tu moci ostati duzi niz godina, a ne da se treneri izmjenjuju kao na traci. Ne znam, dobili su protivnika u Lp s kojim bi realno mogli igrati, bez obzira sto je Galata bio dosta dobar u Lp. Nadamo se najboljem. Sto se tice utakmice s Bayernom, tu ionako Schalke nema bas previse sansi, a pogotovo ovakav Schalke mi ne ulijeva povjerenje.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Niko nije spomenuo da je Plan B Heldtov po pitanju trenera Martin Jol. Naime ako s Kellerom bude dlaje loše išlo, onda bi izgleda gledali da dovedu Jola. Ja bi to učinio odmah. Doduše nakon subote samo čudo još Kellera može ostaviti na klupi. Iako po kadru Schalke ima snage da se suprostavi Bayernu, ali s obzirom kako to sad sve izgleda, teško je zamislit....Al uprava Schalkea mora brzo reagovat....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Danas na treningu Schalke nije bilo ni Draxlera ciji je nastup sutra protiv Bayerna takodjer upitan. Samo sam jos jednom u zivotu dozivio da ekipa ima ovolike probleme sa povredama, a to je bilo u sezoni 08/09 kada je Jol trenirao HSV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.