Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
ne ubijam ga,ubija ono meneAdin_BiH je napisao/la:Anderson je igrao za Brazil vec,zato ne sirite nebuloze,mislim da je igrao cak i na Kupu Konfederacija....Milenkovic bi mogao igrati,sjetimo se meca protiv SiCG ....ne znam ljudi,kako vi ubijate vrijeme do utakmice ?
hebi ga i meni trebaju prodajna mjesta za tuzlu....ahmic je napisao/la:Ma dobro je Ciro rekao,ne zanima ga kao Ronaldo,sve su to price ,on ce igrat...A ako neko zna prodajna mjesta ili br agencije za ulaznice u Tuzli nek napise
A rasprodaju ba ,na crno puca ko halva ...Puste koju stotinu normale radi a ispod ruke veci dio...miralem444 je napisao/la:hebi ga i meni trebaju prodajna mjesta za tuzlu....ahmic je napisao/la:Ma dobro je Ciro rekao,ne zanima ga kao Ronaldo,sve su to price ,on ce igrat...A ako neko zna prodajna mjesta ili br agencije za ulaznice u Tuzli nek napise
Odlicno,mogu gledati utakmicu a i dobre komentatore slusati,nadam se da ce Stjepan Balog biti.Johnyx95 je napisao/la:14.11.2009
21:20 Nogomet, kvalifikacije za SP 2010.: Portugal - BiH, prijenos
Sa programa HRT-a.Dakle,i Hrvati ce ovo pratiti u direktnom prijenosu.Kao sto sam i prije govorio,oni ce ovaj baraz gledati jedino preko televizije.I to gledace ZMAJEVE!
bebek1 je napisao/la:Odlicno,mogu gledati utakmicu a i dobre komentatore slusati,nadam se da ce Stjepan Balog biti.Johnyx95 je napisao/la:14.11.2009
21:20 Nogomet, kvalifikacije za SP 2010.: Portugal - BiH, prijenos
Sa programa HRT-a.Dakle,i Hrvati ce ovo pratiti u direktnom prijenosu.Kao sto sam i prije govorio,oni ce ovaj baraz gledati jedino preko televizije.I to gledace ZMAJEVE!
Do sada sam gledao Hayat,komentatori su katastrofalni!![]()
Ma sitna je to riba sve za MARJANA. Da su pametni da ga sto prije angazuju.Scof1eld je napisao/la:igor je komentariso najbolje tekmu danska - bih i to kad je tek poceo komentarisat... neznam bolje i on nego sukojedino spaho bi mozda mogao bolje... oni vise i nemaju koliko ja znam...
Adinjo je napisao/la:Ma sitna je to riba sve za MARJANA. Da su pametni da ga sto prije angazuju.Scof1eld je napisao/la:igor je komentariso najbolje tekmu danska - bih i to kad je tek poceo komentarisat... neznam bolje i on nego sukojedino spaho bi mozda mogao bolje... oni vise i nemaju koliko ja znam...
Pa utišate ton na TV-u i upalite Radio Stari grad i pratite tekmu uz komentar Marjana.deni_23 je napisao/la:Adinjo je napisao/la:Ma sitna je to riba sve za MARJANA. Da su pametni da ga sto prije angazuju.Scof1eld je napisao/la:igor je komentariso najbolje tekmu danska - bih i to kad je tek poceo komentarisat... neznam bolje i on nego sukojedino spaho bi mozda mogao bolje... oni vise i nemaju koliko ja znam...
slazem se sa tobom marijan je jedan od najboljih komentatora kojeg sam i kad imo priliku slusati on komentarise srcem i dusom u zivi se sto posto u utakmicu koju komentrise i bilo bi zaista sjano kad bi on komentriso ovu znas zivotnu utakmicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.