Nek nam je sretno, ja sam raspolovio ulog!Hass je napisao/la:Seppi-Cilic 1
1.60
De Schepper-F.Martin 1
1.45
Petschner-Sidorenko 1
1.2
Ulog: 20 KM
Kladionica PREMIER
Sretno![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nek nam je sretno, ja sam raspolovio ulog!Hass je napisao/la:Seppi-Cilic 1
1.60
De Schepper-F.Martin 1
1.45
Petschner-Sidorenko 1
1.2
Ulog: 20 KM
Kladionica PREMIER
Sretno![]()
![]()
Calderon je solidan obrambeni igrac.....u glavnom poenta je ta da ce Kobe imati najlaksi posao danas u usporedbi sa Nashom i Gasolom..................LenBias je napisao/la:amarosim je napisao/la:NBA
Bryant 24,5 više
Ja opet dosadan sa Kobejom,ali ne mogu vjerovati da jedan od 5 najvecih igraca svih vremena se ponaša na ovaj nacin da odustaje od igre sa kojom je stvorio renome....vcrs ide u goste Detroitu,cuvat ce ga Knight,dakle momak nema veze sta je obrana,Nasha ce paziti Calderon i on se ne bi trebao naigrati,Monroe i Gasol ce se ponistiti i samo Kobe ostaje da unisti ili Knighta ili Singlera,dakle Kobe vcrs nema dodavanja,pa mora jedna konacno više...........
Torotno-Miami 2 1,55
Miami se ocito zeza u zadnje vrijeme,to se vidi po njihovom nacinu igre,bacaju neke nezvezne pasove iz ledja koji zavrsavaju u gledalistu,Lebron i Wade samo sutiraju izvana,nikako ne napadju koš.....ovaj Toronto se malo popravio dovodjenjem Gaya ali ce njega i Derozana vcrs cuvati James/Battier i Wade,ostatak ekipe je smijesan(mislim da im je Calderon puno znacio posebno u razogravanju ekipe,Lowry je vise koš igrac i kao takav ne paše puno uz Gaya i Derozana) tako da bi Miami uz ozbiljan pristup ovo trebao uzeti..................
ko se ne bi trebao naigrati? nash ili calderon? pa ni jedan od ta dva igraca ne zna sta je odbrana, ne bi je mogao prepoznati ni da je vidi nekada a ne da ju je igrao
zgmiky je napisao/la:evo jedan rani singl![]()
Zaragoza-Estudiantes X2 2.50, 1.pol. 2 2.80 77-82, 32-46![]()
da li je na redu pobjeda gosta![]()
11/11-12 1. liga Asefa Estudiantes vs. CAI Zaragoza 68:83
12/02-12 1. liga CAI Zaragoza vs. Asefa Estudiantes 75:72
06/11-11 1. liga Asefa Estudiantes vs. CAI Zaragoza 56:56
67:63 (Prod.)
27/03-11 1. liga Asefa Estudiantes vs. CAI Zaragoza 106:89
27/11-10 1. liga CAI Zaragoza vs. Asefa Estudiantes 84:70
15/02-09 1. liga Asefa Estudiantes vs. CAI Zaragoza 89:78
02/11-08 1. liga CAI Zaragoza vs. Asefa Estudiantes 78:78
89:85 (Prod.)
sretno ko prati
zgmiky je napisao/la:Recreativo-Numancia 1 2.05 2-0![]()
prelaz 1/1 3.45
mislim da je ovo dosta izgledno, Recreativo je dobar kući i trebao bi ovo dobiti bez većih problema
Za danas :EmirSioux89 je napisao/la:Fulham - Manchester United - 2
Navijam za ovaj klub od kako znam za fudbal. (al ne igram ovo navijacki)
Unitedu ne godi Fulham al' veceras Fulham igra bez Berbatova a United ne smije da kiksa ponovo jer se sad fino odlijepio na +7 a Siti sutra igra sa Liverpool-om u slucaju da United danas pobjedi ( u sto sam siguran 99% ) sutra ce se cekat kiks Sitija a to Liverpool moze bez problema napravit.
Sretno ko prati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.