Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Centre forward
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Centre forward » 03 feb 2013, 15:30

Otkad je Arsenal osvojio svoj zadnji trofej
-Chelsea je osvojio 11 trofeja.
-Barcelona je osvojila 16 trofeja.
-Juventus je izbačen u drugu, ušao u prvu i osvojio spomenutu Ligu.
-Više od milijarde ljudi je rođeno.
-Napravljen je Twitter koji je stekao 500 miliona korisnika

Naletih' :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 feb 2013, 15:31

te što si nabrojo arteta giroud walcott, veoma često su grijali klupu samo da znaš :lol:
Vođa zna.

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 03 feb 2013, 15:33

BigBigBang je napisao/la:Ta panjina Boateng je obican glupi drvosjeca i najslabija karika i u Cityu onda i u Bayernu, Gomez grije klupu Mandzukicu, a najveci luzer i tragicar u fudbalskoj historiji koji je svoje ekipe kostao toliko vrijednih titula iako nekad WC danas nije bolji ni od Walnuta o kojem nemam neko dobro misljenje. Shaquiri ne moze u istu recenicu sa Wilsherom, Cazorlom, Diabyem smijesan si.
boateng bi u arsenalu bio prvi stoper i kapiten ekipe, robbena porediti sa polovnjacima cazorlom i diabyem je smijesno jer ta dvojica su tu negdje sa tymoschukom... uostalom robben je krilo a ova dvojica kloceva kvazi-centralni veznjaci.. walcott je obicna trkaća kokoš koju bi bayernovi pioniri švercali u svoju ekipu jer građom i kvalitetom ne odskače od njih
sve su pite pitice, samo burek pitac je

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 feb 2013, 15:36

Panda je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Ta panjina Boateng je obican glupi drvosjeca i najslabija karika i u Cityu onda i u Bayernu, Gomez grije klupu Mandzukicu, a najveci luzer i tragicar u fudbalskoj historiji koji je svoje ekipe kostao toliko vrijednih titula iako nekad WC danas nije bolji ni od Walnuta o kojem nemam neko dobro misljenje. Shaquiri ne moze u istu recenicu sa Wilsherom, Cazorlom, Diabyem smijesan si.
boateng bi u arsenalu bio prvi stoper i kapiten ekipe, robbena porediti sa polovnjacima cazorlom i diabyem je smijesno jer ta dvojica su tu negdje sa tymoschukom... uostalom robben je krilo a ova dvojica kloceva kvazi-centralni veznjaci.. walcott je obicna trkaća kokoš koju bi bayernovi pioniri švercali u svoju ekipu jer građom i kvalitetom ne odskače od njih
Ovo kad Johny vidi ne krivi nas za posljedice. :mrgreen:
Vođa zna.

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 03 feb 2013, 15:51

Bavarci zasto dopustate da vas trollaju Gunnersi ?
I Nas bi bolilo da nam neko kaze da ima jacu klupu od nase prve postave. To da nije tacno oni bi se samo nasmijali a ne ljutili se ovoliko.
Imaju talentovane igrace dugi niz godina koji nikad nisu uspjeli postati nista vise. Cast izuzecima Wilsheru i Walcottu.
Molim vas da pogledate jednu Bayinu tekmu prije nego sto pocnete komentaristat.
Msm listam i evo sta sam sve procito : Diaby bolji od Jednog Schweinsteigera :lol: :lol: :lol:
Walcott bolji od Robbena :lol: :lol: :lol: Jest Walcott dobar i sve to ali Robben u najboljim godinama, ako je celav i ruzan ne znaci da je star. Tek napunio 29. Isto toliko ima Ribery koji moze biti Doktor Poldiu,Gervinhu i svakom klasicnom krilnom igracu danasnjice. Ne vjerujete mi pogledajte sta je radio Zutaljima u zadnjem Der-Classicu
Dalje, Arsenal uspostaviti nadmoc na sredini koji je najveci "Forthtake" Arsenala :lol: :lol: Kad Bayo izdominira Real na sredini u najjacem Moruinhovom izdanju koji je pokorio Barcu i čitavu Spaniju, vi ocekujete sredinu polovnih igraca i nekoliko nadprosjecnih da ima veci posjed . c c c 8-)
Usporedba Girouda i Gomeza je isto smijesna. Pogledajte primanje u 16 protiv Jedne holandske odbrane kod 2 GOLA super Maria. To je samo Bergkamp bolje radio a vi se to nadate od Girouda :lol: . I Gomez ne moze uradit nista protiv tih Eng stopera :) , Pogledajte sta je Radio Pepeu i Ramosu u polufinalu, obadvojica ga cuvaju i opet ne mogu 120 minuta.Ali eto obojica su sa tehnikom malo na Vi, sto je Mario G. dokazo protiv Rusa u finalu LP.
Plus Gomez nije dovoljno dobar za prvih 11. Pa Wenger bi popusio nekom da ima igraca te vrijednosti u ekipi. Giroud je doduse dobar u Reprezentaciji ... a sacekaj malo :? :o
SAD STE U PORICANJU I STRAH VAS JE , JER ZNATE DA STE SLABIJI I DA CETE DOBITI PO USIMA OD BAVARSKE MASINERIJE
Arsenal mi je drag klub i nisam htio ovako da izdominiram ali su me neki postovi nasmijali a neki i naljutili pa moram. Jedina slabost Bayerna je Bunker, a vi gore napisaste ODBRANA :lol: :lol: KO TO NA SVIJETU IMA JACU ODBRANU ? ? DANTE,ALABA,LAHM .Sa takvom odbranom samo molite Boga da vam ne bude ko protiv Milana u prvoj utakmici ;)
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 03 feb 2013, 15:53

Panda je napisao/la:
ovaj post je pobijedio - post godine i za ovo treba ordenje dijeliti :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: AaronRamsey, dana/u 03 feb 2013, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 03 feb 2013, 15:53

@ Panda ne pretjeruj.Robben jeste WC igrac.Sve to stoji ali njegova forma je u silaznoj putanji.Covjek nije gola dao citavu sezonu.Budimo realni to je van svakog skeptickog ocekivanja.Diaby je dobar igrac , krakat , zna istrcati.Malo tup u glavu i ima problem sa cestim povredama a i ne treba sa Robbenom porediti jer je krajnje nemoguce.DM vs Winger nikako ne ide.

Sto se tice Cazorle.Ovo m je prva sezona u Arsenalu.Momak je vrhunski igrac.Tehnicki stroj.Odlicno je igrao na pocetku sezone , sada igra samo solidno.Razlog tome je vjerovatno njegova pozicija.Najcesce je igrao na krilu mada mu pozicija AMF-a nije strana.Arsenal je dobio dosta njegovoim dolaskom.Tymoschuk je obini gmaz koji je zalutao u Bayern.I Dalje ne mogu da vjerujem da taj covjek nije otjeran iz kluba.Pored Gustava i Martineza on ne moze dobiti 10 minuta.Dobije ovako nekad rekreativno u 80+ minuti.Diaby je za njega Makelele.

Bayernove Svjetske klase su : Neuer , Lahm, Schweini , Ribbery , Gomez i Robben(iako je u silaznoj putanji ,fudbal se ne zaboravlja preko noci).

Jako perspektivna ekipa sa igracima koji jako brzo mogu postati WC igraci : Badstuber , Alaba, Martinez ,Kross, Muller i Shaquiri.

Arsenal nema nista manje potencijalnu ekipu ali njihov problem je veliko neiskustvo i manjak WC igraca.Tacnije mislim da takvog jos uvijek nemaju.
Wilshire,TV,Cazorla,Schezny,Sagna(forma mu je kriticna nakon povrede) su jako blizu toga ali ne jos uvijek taj nivo.Ostatak ekipe je sasvim solidan.Jeste zalosno gledati ovakav Arsenal ali ako nista finansijski su najstabilniji na Ostrvu.
Zadnja izmjena: Johny, dana/u 03 feb 2013, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 03 feb 2013, 15:56

J*bes vasu raspravu, veca briga je to sto Tottenham povede (odlican gol Balea).

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 03 feb 2013, 15:59

Ovaj Panda je najjaci od svih "objektivnih" Bayernovaca!!!! Santi i Diaby su polovnjaci a matori Robben nije? Jos covjek ima deblji bolnicki karton od Diabya a i vise godina... hehehehehehe O tome kapitenu sam pao sa stolice... hehehehehehehe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nadam se da ce i njihovi igraci oviliko podjceniti nasu ekipu ko i njihovi navijaci! Svagdje su igraci odlicni samo u Arsenalu prosjek... I to vec godinama. Samo kada koji ode odmah na izlazu na Emiratesu dobije etiketu Word Class!

Prvo od trenutnog sastava igraca postoji strasan potencijal da postanu i bolji od "Nepobjedljivih" samo odbrana da se poradi i da nam ove mlade igrace zaobidju velike povrede kao Aarona sto je usralo.

Pa krenimo redom.

Wilshere - Decko je vec klasa i glupo je pisati vise, jaci pojedinacno od svih Bayernovih.

Walcott - Vec je godinama u ekipi ali su mu tek pune 23. Ima jos vremena za napredak a ove godine tek sada
pokazuje klasu. Ovdje su nasi navijaci najkriticniji kod njega ali od iduce sezone ce svi da mu se dive.

Gibbs - 22 godine i sigruno je treci najbolji Englez u timu. Neko ko ce nasljediti Bejnsa ubrzo u reprezaentaciji. Samo jos malo da ojaca zbog ovih uvjek smjesnih povreda.

OX - Samo da malo centarsut da popravi. Ne prica za njega da je od Runija najtalentovaniji Englez.

Coqelin - Ovaj vec ove sezone pokazuje klvaitet. Jedino me strah da mu Wenger nece bas pruziti sansu zbog razocaranosti u njegove ranije zemljake koji su mu lagano i iznenada zabijali noz u ledja.

Jenkinson - Najosporavaniji od svih ali ove sezone je bio odlican pa je i dobio poziv cak u reprezentaciju. Wenger sa njim i OXom ocigledno nece da napravi gresku kao ranije sa Jeckom da ne strada odmah neku jacu povrdu. Ovako kako Sagna igra uz godinu iskustva iduce godine nas prvi izbor na beka.

Szczesny - Odlican mladi golman mnogo osporavan. Ima on kikseva ali i odlicnih odbrana. Jos je mlad dokazace se on.

Ramsey - Godinu ipo sam govorio da ga treba prodati i da je on svoje odradio ali ove godine me poceo dobro demantovati. Izgleda Wenger zna zbog cega ga ovoliko trpio. Na CM i DM izgleda dobro (pogotovo na DM) nije to sada neka dominacija koju pokazuju Jeck i Koks ali igra jako smireno i lagano se oporavlja od one strasne povrede! Covjek ima bolji pregled igre cak i od Jecka.

To je i vise nego dovoljno da se kaze da tim ima odlicnu buducnost ali iduce godine ocekujem da akademija izbaci jos minimalno jednog od ovih sto su tamo.
Zadnja izmjena: Gunner4, dana/u 03 feb 2013, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 03 feb 2013, 16:00

Johny, razum konacno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 03 feb 2013, 16:00

BayernMunchen31 je napisao/la:Bavarci zasto dopustate da vas trollaju Gunnersi ?
I Nas bi bolilo da nam neko kaze da ima jacu klupu od nase prve postave. To da nije tacno oni bi se samo nasmijali a ne ljutili se ovoliko.
Imaju talentovane igrace dugi niz godina koji nikad nisu uspjeli postati nista vise. Cast izuzecima Wilsheru i Walcottu.
Msm listam i evo sta sam sve procito : Diaby bolji od Jednog Schweinsteigera :lol: :lol: :lol:
Walcott bolji od Robbena :lol: :lol: :lol: Jest Walcott dobar i sve to ali Robben u najboljim godinama, ako je celav i ruzan ne znaci da je star. Tek napunio 29. Isto toliko ima Ribery koji moze biti Doktor Poldiu,Gervinhu i svakom klasicnom krilnom igracu danasnjice. Ne vjerujete mi pogledajte sta je radio Zutaljima u zadnjem Der-Classicu
Dalje, Arsenal uspostaviti nadmoc na sredini koji je najveci "Forthtake" Arsenala :lol: :lol: Kad Bayo izdominira Real na sredini u najjacem Moruinhovom izdanju koji je pokorio Barcu i čitavu Spaniju, vi ocekujete sredinu polovnih igraca i nekoliko nadprosjecnih da ima veci posjed . c c c 8-)
Usporedba Girouda i Gomeza je isto smijesna. Pogledajte primanje u 16 protiv Jedne holandske odbrane kod 2 GOLA super Maria. To je samo Bergkamp bolje radio a vi se to nadate od Girouda :lol: . I Gomez ne moze uradit nista protiv tih Eng stopera :) , Pogledajte sta je Radio Pepeu i Ramosu u polufinalu, obadvojica ga cuvaju i opet ne mogu 120 minuta.Ali eto obojica su sa tehnikom malo na Vi, sto je Mario G. dokazo protiv Rusa u finalu LP.
Plus Gomez nije dovoljno dobar za prvih 11. Pa Wenger bi popusio nekom da ima igraca te vrijednosti u ekipi. Giroud je doduse dobar u Reprezentaciji ... a sacekaj malo :? :o
SAD STE U PORICANJU I STRAH VAS JE , JER ZNATE DA STE SLABIJI I DA CETE DOBITI PO USIMA OD BAVARSKE MASINERIJE
Arsenal mi je drag klub i nisam htio ovako da izdominiram ali su me neki postovi nasmijali a neki i naljutili pa moram. Jedina slabost Bayerna je Bunker, a vi gore napisaste ODBRANA :lol: :lol: KO TO NA SVIJETU IMA JACU ODBRANU ? ? DANTE,ALABA,LAHM .Sa takvom odbranom samo molite Boga da vam ne bude ko protiv Milana u prvoj utakmici ;)
Cekaj ne kontam,koga si to izdominirao? Gomila subjektivnosti i glupih izjava se ne naziva dominacija,nego preljevanje iz supljeg u prazno...Kakav Dante,kad je to bio igrac? Cuj Ribery i Robben u nekoj formi,ljudi se nisu u zadnje 2 god sastali s loptom kako treba,svaka druga tekma,jedan se povrijedi... :lol:
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

CLASSisPERMANENT
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 03 feb 2013, 16:00

KO TO NA SVIJETU IMA JACU ODBRANU - DANTE, ALABA, LAHM ?
PAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH KOJI SI TI GIGANT :lol: :lol:
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 03 feb 2013, 16:02

Kako vam nije dosadilo :)
Thomas Müller - Fußballgott

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 03 feb 2013, 16:10

CLASSisPERMANENT je napisao/la:
KO TO NA SVIJETU IMA JACU ODBRANU - DANTE, ALABA, LAHM ?
PAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH KOJI SI TI GIGANT :lol: :lol:
Fali mu cetvrti.

@Johny sa nekolicinom zadnjih postova, ukljucujuci i zadnji, se slazem sa tobom.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 03 feb 2013, 16:10

Daj ohladite malo jbt,zasto se primate na postove kvazi strucnjaka,likova iz bajke,pande i neutralnog koji je na ovom forumu iskljucivo da iskaze svoju mrznju prema Arsenalu i fakat mi nije jasno zasto ova tema privlaci sve te trolove i ublehase koji nikad nista konstruktivno nisu napisali..

Bayern posluje kako posluje zato sto osiromasuje Bundes ligu tako sto krade sve sto valja u istoj,.Da krade,jer veliki dio igraca koji su zavrsili u Bayernu je dosao tek nakon isteka ugovora ili po tri puta manjoj cijeni jer isti ti igraci nisu pokazali nikakvu lojalnost i zahvalnost svojim bivsim klubovima..Bayern je uvijek bio " babo" u Njemackoj i tek sad su dobili ozbiljnog konurenta u vidu Dortmunda koji je donekle u stanju zadrzati svoje najbolje igrace..Zato su se doveli u situaciju da u zadnji deset i vise godina jedino Leverkusen(uz Bayern) uspio napraviti nesto vrijedno paznje u LP..

Jedno znam,u slucaju prolaska Arsenala cu lagano da trolujem i prozivam sve ove strucnjake sa tog topica,i po cijenu banovanja ako treba,znam da Monolog nece imati nista protiv.. :mrgreen:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 03 feb 2013, 16:17

BayernMunchen31 je napisao/la:Bavarci zasto dopustate da vas trollaju Gunnersi ?
Mi na nasem podforumu mozemo da radimo sta hocemo !!!! Druga je stvar sto se primate ko saucesce!!! Trolololo

Ta odbrana sa Danteom, Bedstuberom i Alabom je najjaca na svjetu odbrana sto je ikada igrala!!!!! :lol: :lol:

Ali me samo zanima na koji je to nacin Murinjo pokorio Barsu i njenu sredinu terena. Murinjovi klubovi koje vodi su bas poznati po jakoj sredini i leprsavoj igri... Kada god sam gledao El Classico zadnjih par godina Barcelona je imala posjed preko 70 posto!!! Dosadno pravo pa i Oldhem bi imao vise! :D
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 03 feb 2013, 16:27

iz arsenala niti jedan igrac ne bi usao u prvih 11 bajerna osim mozda wilsherea ali samo mozda! a recimo od bajernovih rezervi gomez bi bio prvi spic sigurno, robben takodjer bi igrao u prvih 11 osim kad bi bio povrijedjen a to je dosta cesto pa bi ga mjenjao trkaca kokos walcott. o shaqiriju da ne pricamo, izmislio fudbal za artetu i slicne polovne spance koji su igrali po prosjecnim spanskim klubovima. tu je jos boateng koji je zasigurno bolji stoper od mertesackera. kad malo razmislim cak bi i contento bez problema igrao u prvih 11 arsenala jer su santos i gibbs strasno losi bekovi
sve su pite pitice, samo burek pitac je

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 03 feb 2013, 16:29

sahq...who ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 feb 2013, 16:29

Nemate pojma kako ste mi popravili dan sa zadnjim stranicama ove teme. :lol: :lol: :lol:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 03 feb 2013, 16:57

Chuckie je napisao/la:Johny, razum konacno.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Uvijek pokusavam biti objektivan.Naravno jako cesto pokusavam na provokaciju odgovoriti istom.

Ja sam ovaj post bukvalno prekopirao prije par stranica i tada su me napali jer sam rekao da je Gomez WC igrac.
Nema potrebe da sami sebe lazemo.Arsenal je za sada samo potencijalan klub sto ne mora znaciti da nece za koju godinu biti sami Evropski vrh.Razlog tom nadanju moze biti finansijska stabilnost i Wenger.

Sto se tice ovog poredjenja Bayern vs Arsenal. Sve je vise otislo u neku stvar.Mislim gluposti se pisu.Dok jedni osporavaju jedne drugi dice sebe i tako u krug.Da ipak sacekamo utakmicu!?

Jasno je da je Bayern favorit i da je jedna od najjacih Evropskih ekipa ali ovo j fudbal i sve je moguce.Svih 16 ekipa u LP su vrhunske ,niko nije zalutao budimo realni.Ima favorita ali sve je to u bobu.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.