Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Sveti
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Sveti » 03 feb 2013, 14:50

Pa prošle godine ste govorili yebeš titulu ako real ne pobijedi barcu niujednoj utakmici. Ove sezone farca neće pobijediti reala u ligi nitijednom, pa se pitam kakve će izlike biti ovaj put. Ali poznavajući rernu i ovu djecu, ne bi me čudilo da nešto stvore opet :lol:
naprijed rejal

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 03 feb 2013, 14:55

Sveti je napisao/la:Pa prošle godine ste govorili yebeš titulu ako real ne pobijedi barcu niujednoj utakmici. Ove sezone farca neće pobijediti reala u ligi nitijednom, pa se pitam kakve će izlike biti ovaj put. Ali poznavajući rernu i ovu djecu, ne bi me čudilo da nešto stvore opet :lol:
Pojedinci ,ja koliko se sjećam nisam,a dobro se sjećam.Meni je najvažnije da vi gubite i sami sebi dajete golove :lol:

Sinoć mi Granada još više uljepšala noć 8-)

slika

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 feb 2013, 15:00

SultanSulejman je napisao/la:
Pojedinci ,ja koliko se sjećam nisam,a dobro se sjećam.Meni je najvažnije da vi gubite i sami sebi dajete golove :lol:

slika
što dovoljno govori koliko si napaćen i odsječen od vanjskog svijeta 8-)
naprijed rejal

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 feb 2013, 15:14

Sveti je napisao/la:Pa prošle godine ste govorili yebeš titulu ako real ne pobijedi barcu niujednoj utakmici. Ove sezone farca neće pobijediti reala u ligi nitijednom, pa se pitam kakve će izlike biti ovaj put. Ali poznavajući rernu i ovu djecu, ne bi me čudilo da nešto stvore opet :lol:

slika
Nije Granada - pizdonja me natjero na smijeh.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 03 feb 2013, 15:18

stokton je napisao/la:
SultanSulejman je napisao/la:Samo pitam madridiste,koliko ste puta pobijedili BARCU dok vam je Murinjo (spešl 5) na klupi?
De mi reci Katalonac :mrgreen: koliki je omjer u 5 zadnjih utakmica?
Sramota te reći.Naravno i mene bi bilo.

Želim vam puno sreće u Ligi europe.
Eto mene sramota reći, pa što ti ne odgovoriš na ovo moje pitanje, ili je možda i tebe sramota :lol:

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 03 feb 2013, 15:34

Sveti je napisao/la:Barcelona je nadjačana od desetkovanog reala, i to i onaj gol koji je dala, dala je nakon greške igrača madrida.
Tamam pomislim da si ozbiljan, momak (covjek), da se s tobom da raspravljati normalno, ne kao pojedini, ti ovo izjavis... Nemoj bolan, daj da pisemo k'o ljudi, ne trebaju ti ovakve izjave...
p.s. i dalje branite Mou-a, pa cete biti k'o moje Sarajevo u PLBIH
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 03 feb 2013, 15:38

anonymousHD je napisao/la:Ja ne shvatam zašto uopšte toliko pratite više ovu La Ligu kad je sve rešeno, igrači Real Madrida igraju tekme reda radi, više se i ne trude, ne igraju 100% niti išta. Mi smo se okrenuli prema Copa del Rey i Ligi prvaka, to su naši primarni ciljevi za ovu sezonu.
Ovaj piše flop Barcelona daleko bolja od Real Madrida, pa pre par dana smo igrali protiv njih s drugim sastavom doslovno, pa Barcelona nije mogla meda... ;)

Liga je izgubljena,pa je dozvoljeno sramocenje? :lol:

A koliko ocajno igrate,najbolje pokazuje to sto uspjehom nazivate 1:1 protiv Barcelone kod kuce.

Ja ne razumijem kako da ista ekipa,plus Modric,koja je prosle godine prekucala Ligu i oborila nekoliko rekorda,ove sezone samo jednom uveze 5 pobjeda u Ligi.

Znaci,isti igraci + Modric koji je dosao kao "provjeren" igrac (a po meni teski flop),isti trener,a ovakvi rezultati u odnosu na proslu sezonu.Da je bilo koji drugi trener,davno bi letio iz Madrida.
Kad ispadnete od Uniteda u LP,najvjerovatnije da ce i letit'.
#miasanmia

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 feb 2013, 15:46

BeSha1992 je napisao/la: Tamam pomislim da si ozbiljan, momak (covjek), da se s tobom da raspravljati normalno, ne kao pojedini, ti ovo izjavis... Nemoj bolan, daj da pisemo k'o ljudi, ne trebaju ti ovakve izjave...
p.s. i dalje branite Mou-a, pa cete biti k'o moje Sarajevo u PLBIH
a treba da šutim na ove retardirane izjave tvojih pajdaša? ajde molim te. A uostalom ništa slagao nisam, barcelona u punom sastavu, real desetkovan.
naprijed rejal

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 03 feb 2013, 15:48

schweinsteiger je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Ja ne shvatam zašto uopšte toliko pratite više ovu La Ligu kad je sve rešeno, igrači Real Madrida igraju tekme reda radi, više se i ne trude, ne igraju 100% niti išta. Mi smo se okrenuli prema Copa del Rey i Ligi prvaka, to su naši primarni ciljevi za ovu sezonu.
Ovaj piše flop Barcelona daleko bolja od Real Madrida, pa pre par dana smo igrali protiv njih s drugim sastavom doslovno, pa Barcelona nije mogla meda... ;)

A koliko ocajno igrate,najbolje pokazuje to sto uspjehom nazivate 1:1 protiv Barcelone kod kuce.

Ja ne razumijem kako da ista ekipa,plus Modric,koja je prosle godine prekucala Ligu i oborila nekoliko rekorda,ove sezone samo jednom uveze 5 pobjeda u Ligi.

Znaci,isti igraci + Modric koji je dosao kao "provjeren" igrac (a po meni teski flop),isti trener,a ovakvi rezultati u odnosu na proslu sezonu.Da je bilo koji drugi trener,davno bi letio iz Madrida.
Farsa je prošle godine izgubila ligu u direktnom sudaru protiv Madrida i to kod kuće i mislim da to nije ni malo manja sramota od ove, čak šta više, tako da vam priča ne pije vode.
Čak sam 100% uvjeren da bi svaki navijač farse bio sretniji da titulu osvojiti uz pobjedu nad Madridom, kao što bi bilo da je obrnuta situacija(samo što to neće niko glasno da prizna)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 03 feb 2013, 15:49

Kako vi znate da Barcelona u ligi nece pobjediti Reala ?
Oj likova .. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 03 feb 2013, 15:57

M4kaveli je napisao/la:Kako vi znate da Barcelona u ligi nece pobjediti Reala ?
Oj likova .. :mrgreen:
Šta će bit to niko ne zna, ali sad za sad je ovako stanje :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 feb 2013, 15:58

stokton u direktnom susretu - sudaru - uraganskom boju ili kako hoces - al me interesuje sto ne pomenu onih 1:3 u Madridu za blaugranu prosle sezone. Ah da, niste imali motiva, to je bio izolovani slucaj, incident, nesto sto se brzo zaboravlja. :shock:

Sto se tice titule - pobjeda nad Realom je toliko bitna koliko bi nam bitnih bodova donjela. Ove godine nam je bitnija pobjeda nad drugim kllubom iz Madrida. Jedino u cemu uzivam je Murinjo i njegovo koprcanje u sve plicoj vodi koja ce uskoro da presusi.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 03 feb 2013, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 03 feb 2013, 15:59

Sveti je napisao/la: što dovoljno govori koliko si napaćen i odsječen od vanjskog svijeta 8-)
Ljubomora je ubila čovjeka,a neke ostavila na -15! (večeras vjerovatno na -18)

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 03 feb 2013, 16:05

Sveti je napisao/la: što dovoljno govori koliko si napaćen i odsječen od vanjskog svijeta 8-)
Ljubomora je ubila čovjeka,a neke ostavila na -15! (večeras vjerovatno na -18)
Sulejmane, trci, ode ti Hurem s Ibrahim pasom :lol:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 03 feb 2013, 16:08

stokton je napisao/la:

Farsa je prošle godine izgubila ligu u direktnom sudaru protiv Madrida i to kod kuće i mislim da to nije ni malo manja sramota od ove, čak šta više, tako da vam priča ne pije vode.
Čak sam 100% uvjeren da bi svaki navijač farse bio sretniji da titulu osvojiti uz pobjedu nad Madridom, kao što bi bilo da je obrnuta situacija(samo što to neće niko glasno da prizna)
sad je postalo sramota ako barca izgubi od reala :mrgreen: boga te kakvo je vrijeme doslo :D ,
cuj ista sramota bit treci i zaostajat 15-18 bodova za najvecim konkurentom i izgubit jednu utakmicu od svog najveceg konkurenta. i barca nije izgubila titulu u toj utakmici izgubila je ona nju mnogo mnogo prije, protiv getafea ,osasune,valencije,epanola,villareala ...u tim utakmicama je bila izgubljena titula ,barca je prosle sezone u malim utakmicama puno kiksala i to je kostalo titule.a i prije el clasica predost reala je bila 4 boda , da je barca i pobijedila u toj utakmicu ni to joj uopste ne bi garatovalo osvajanje la lige a da ne kazem da je x bio npr.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 03 feb 2013, 16:08

schweinsteiger je napisao/la:Kad ispadnete od Uniteda u LP,najvjerovatnije da ce i letit'.
Da su babi muda...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

ForcaBarca
Kontakt:

Post Postao/la ForcaBarca » 03 feb 2013, 16:54

Sveti je napisao/la:Barcelona je nadjačana od desetkovanog reala, i to i onaj gol koji je dala, dala je nakon greške igrača madrida.
A Real dao gol nakon greske sudija! ;)
Srce moje kuca za dvoje(ZELJO I BARCA)!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 03 feb 2013, 17:00

ForcaBarca je napisao/la:
Nije!
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 03 feb 2013, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

ForcaBarca
Kontakt:

Post Postao/la ForcaBarca » 03 feb 2013, 17:03

stokton je napisao/la:

Al je Barce prosle sezone dobila Reala u tri takmicenja u superkupu 3-2,prvenstvu 1-3 i kupu 2-1 tako da i corava koka jedno zrno ubode i da se Pep nije kocko sa Tellom i Thiagom u toj jedinij tekmi koju je Real dobijo pitanje sto bi bilo. ;)

ForcaBarca
Kontakt:

Post Postao/la ForcaBarca » 03 feb 2013, 17:05

madridist je napisao/la:
ForcaBarca je napisao/la:
Nije!
JEST!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.