Forza Zrinjaadisg je napisao/la:Ne moze Zelji pomoci ni Rusmir Mrkovic, a Bekricu bekrijo "dje" si ti prije zabijao.....Željovac je napisao/la:Ove najave gostiju da ih samo pobjeda interesuje bi trebale biti nama dodatni motiv. Ipak treba da se zna na čijem se terenu danas igra! Ne sjećam se da smo mi ikad pred derbi na Koševu spominjali isključivo tri boda.
Bekrić za SAN: "Ja stvarno ne vidim ko bi drugi mogao zabiti gol u subotu osim mene. Čujem i da su kladionice već blokirale opciju "Bekrić strijelac". " (Pod uslovom da nisu izmislili cijeli tekst)
http://www.san.ba/index.php?id=9103
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Aferim efendija,JoinUnion je napisao/la:Forza Zrinjaadisg je napisao/la:Ne moze Zelji pomoci ni Rusmir Mrkovic, a Bekricu bekrijo "dje" si ti prije zabijao.....Željovac je napisao/la:Ove najave gostiju da ih samo pobjeda interesuje bi trebale biti nama dodatni motiv. Ipak treba da se zna na čijem se terenu danas igra! Ne sjećam se da smo mi ikad pred derbi na Koševu spominjali isključivo tri boda.
Bekrić za SAN: "Ja stvarno ne vidim ko bi drugi mogao zabiti gol u subotu osim mene. Čujem i da su kladionice već blokirale opciju "Bekrić strijelac". " (Pod uslovom da nisu izmislili cijeli tekst)
http://www.san.ba/index.php?id=9103
Daj forzu i Sirokom, mozes ti to...
-
ole ZELJO ole
- Kontakt:
SAMO POBJEDA!!!!!
Z E LJ O!!!!
Z E LJ O!!!!
Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....
Z E LJ O ! ! !
Z E LJ O ! ! !
-
ole ZELJO ole
- Kontakt:
Ako je Borac-Velez derbi pored ZELJE i sarajeva onda stvarno sta se desava sa ovom ligom.....
zalosno 14000 na GRBAVICI oni prenose Borac-Velez
zna li iko gdje se moze tekma gledat na netu????/
hvala unaprijed!!!
hvala unaprijed!!!
Z E LJ O ! ! !
Z E LJ O ! ! !
nemas na netu 100%,sacekaj do 20.00h i ako imas tv vogosca onda gledaj snimakole ZELJO ole je napisao/la:Ako je Borac-Velez derbi pored ZELJE i sarajeva onda stvarno sta se desava sa ovom ligom.....
hvala unaprijed!!!
jes mi zao sto ne mogu gledat' derbi... bem ti ovu nasu TV ... *ebu nas kako hoce...pa koji debilizam covjece ccc
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
-
ole ZELJO ole
- Kontakt:
oK buraz hvala ti!jocker123 je napisao/la:nemas na netu 100%,sacekaj do 20.00h i ako imas tv vogosca onda gledaj snimakole ZELJO ole je napisao/la:Ako je Borac-Velez derbi pored ZELJE i sarajeva onda stvarno sta se desava sa ovom ligom.....
hvala unaprijed!!!
Z E LJ O ! ! !
Z E LJ O ! ! !
Zeljo je mogao dati prijenosole ZELJO ole je napisao/la:Ako je Borac-Velez derbi pored ZELJE i sarajeva onda stvarno sta se desava sa ovom ligom.....
hvala unaprijed!!!
nije dao, i to je to.
-
ole ZELJO ole
- Kontakt:
nemoj mi samo reci da se namjesta na Grbaviciadisg je napisao/la:Zeljo je mogao dati prijenosole ZELJO ole je napisao/la:Ako je Borac-Velez derbi pored ZELJE i sarajeva onda stvarno sta se desava sa ovom ligom.....
hvala unaprijed!!!
nije dao, i to je to.
Z E LJ O ! ! !
Z E LJ O ! ! !
ja mislim da nije razlog sudenje i namjestanje zasto nema prenosa,nego jednostavno nisu htjeli kako bi vise gledaoca doslo..
lagano je ovim u banjaluci dati prenos kad znaju da njihovi nece gledati BHT nikad..
lagano je ovim u banjaluci dati prenos kad znaju da njihovi nece gledati BHT nikad..
to ti mislis.Gledaju i oni samo se prave budale pa govore da ne gledajukenoo je napisao/la:ja mislim da nije razlog sudenje i namjestanje zasto nema prenosa,nego jednostavno nisu htjeli kako bi vise gledaoca doslo..
Nisde77 nespustaj se na taj nivo.Dobili smo ih i svaka cast nasim igracima,a njima je dovoljna muka i bez ovog vrijedjanja.Cestitke i jednim i drugim navijacima na odlicnoj i korektnoj atmosferi...
ibrahime šehiću mrš iz želje
čestitke sarajevu
osime **** te ferić
ovo nam je veliki šamar
izjednačimo na vrijeme i opet ništa ni šanse NIŠTA
ja se nesjećam kad nam je sarajevo zadnji put dalo 2 gola 
kako se ne sjecas dali nam 5 komada u kupu prije 2 sezone kad je simo bio trener ono je katastrofa od igre na mogu da vjerujem da postoje onakvi igraci nisu se sastavili sa loptom
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
mislim jarane na grbavicitheM87 je napisao/la:kako se ne sjecas dali nam 5 komada u kupu prije 2 sezone kad je simo bio trener ono je katastrofa od igre na mogu da vjerujem da postoje onakvi igraci nisu se sastavili sa loptom
-
Sarajka_HZ
- Kontakt:
harinjo je napisao/la:ibrahime šehiću mrš iz želječestitke sarajevu
osime **** te ferić
ovo nam je veliki šamar
![]()
Dobro je Harise...uredu je...hahahahhah....Čuj ne sjećaš se kada Vam je Sarajevo dalo 2gola...Uredu je...ne javljaj se više.....
mislim da Željo treba naći nekog sigurnijeg golmana, kojem će Šeha biti solidna zamjena.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
hajde mala **** u poskocima uhvati se kuhinjeSarajka_HZ je napisao/la:harinjo je napisao/la:ibrahime šehiću mrš iz želječestitke sarajevu
osime **** te ferić
ovo nam je veliki šamar
![]()
Dobro je Harise...uredu je...hahahahhah....Čuj ne sjećaš se kada Vam je Sarajevo dalo 2gola...Uredu je...ne javljaj se više.....
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
-
Sarajka_HZ
- Kontakt:
Emir_tm87 je napisao/la:hajde mala **** u poskocima uhvati se kuhinjeSarajka_HZ je napisao/la:harinjo je napisao/la:ibrahime šehiću mrš iz želječestitke sarajevu
osime **** te ferić
ovo nam je veliki šamar
![]()
hahahhahahahhahaha...čuj mala.......Vidim poraz baš boli...ahahha ajd biće bolje iduće sezone.......a što se tiče kuhinje to prepustam igracima Želje možda se oni bolje snađu u tom poslu nego na terenu sa loptom....
Poraz na terenu, pobjeda na tribini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.