Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

aimar
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la aimar » 03 feb 2013, 15:39

Ja se ni bih toliko zalijetao s tom Krkom...jest da Radnickom fale igraci prema infou, ali je njihov trener rekao da ce mu svi biti na raspolaganju :? Radnicki ima punoo kvalitetniju ekipu koja moze svakog u ABA ligi "razvaliti" ako im se poklope neke stvari...ne kazem da ce to danas biti, samo mislim da treba oprezniji biti s tim parom, nikako ga ne oznacavati kao "siguricu"...licno bih na ovu kvotu opet prije odigrao Radnicki, pa i bez pola tima, nego Krku...ali mislim da je najpametnije zaobici, mozda na mali ulog uzeti Radnicki...

tonii
Kontakt:

Post Postao/la tonii » 03 feb 2013, 15:42

evo nešto sad vdijeh u 16:00 počinje tekma

AEK Larnaca-Ethnikos Achna 2 6,50 // 1/2 40,00

moguća 3za3 utakmica,e sad dali će vratit od prošle sezone ili će doć x to je da vidimo,ja vjerujem da će im vratit bodove kako bi Ethnikos ušao u play off,uz to su u dobro igraju zadnje 3 utakmice pobjede,ja nisam igrao 2 igrao sam prijelaz ako već bude nek bude neka para.. :lol: :lol: igrali su par puta,pa što ne i danas :mrgreen: :mrgreen:

http://www.betexplorer.com/soccer/cypru ... id=1351975" onclick="window.open(this.href);return false;
Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 03 feb 2013, 15:49

aimar je napisao/la:Ja se ni bih toliko zalijetao s tom Krkom...jest da Radnickom fale igraci prema infou, ali je njihov trener rekao da ce mu svi biti na raspolaganju :? Radnicki ima punoo kvalitetniju ekipu koja moze svakog u ABA ligi "razvaliti" ako im se poklope neke stvari...ne kazem da ce to danas biti, samo mislim da treba oprezniji biti s tim parom, nikako ga ne oznacavati kao "siguricu"...licno bih na ovu kvotu opet prije odigrao Radnicki, pa i bez pola tima, nego Krku...ali mislim da je najpametnije zaobici, mozda na mali ulog uzeti Radnicki...
ABA liga nikada se ne zna.Ja ga uzimam licno radi informacija koje stoje na njihovom sajtu i mislim da su validne i ako nikada se ne zna.Normalno da ce utakmica biti zestoka.Znalo se desiti da fale igraca i da zablistaju neki novi momci lopta je okrugla.Opet kazem Krka i ako je i malo normalna ekipa moze se boriti i uzeti ovo.
Navodim primjer od jucer odigrao sam Austrijsku kosarku Wels protiv Klostenburga gdje na pisalo svugdje da nece igrati Nagler jedan od kljucni igraca zbog ligameta od koji se jos oporavlja.Na moje iznandjenje covjek je igrao ubacio 21 poean sto je prevagnulu.Tako da nikada nije jasno potpuno sta i kako je s oporavcima i povredama desiolo mi se milion puta.Ja i dalje ostajem na kecu pa sta bude bude :D

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 03 feb 2013, 16:10

Willy je napisao/la:Barthel - Errani (Paris, tvrda podloga)

Tipujem na Barthel, kvota u super tipu je 1.65. Nadao sam se malo većoj kvoti, ali šta je, tu je. Errani je imala mnogo lakši put do finala, dvije protivnice su joj predale meč. Barthel je juče rasturila Mladenović, koja je izbacila Kvitovu. Da ne bude nesporazuma Errani je 7. na WTA listi, a Barthel 45. , pa ko voli nek izvoli.
7:5, 7:6

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 feb 2013, 16:42

Valencia Barcelona 1X 2.65

Barceloni ne igra Fabregas,Valencia se bori za evropu.Takodjer sinoc Real izgubio...
Ne vjerujem da ce katalnoci igrati sa 100% snagom.
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 feb 2013, 18:30

Head je napisao/la:Valencia Barcelona 1X 2.65

Barceloni ne igra Fabregas,Valencia se bori za evropu.Takodjer sinoc Real izgubio...
Fabregas igra ,i to pocinje utakmicu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Falcaoo
Kontakt:

Post Postao/la Falcaoo » 03 feb 2013, 18:55

Real Sociedad-Mallorca 1
tu se mozda igra i 3 za 3 pogledajte samo prijasnje statistike uvijek je domacin pobjedivao al' i po trenutnoj formi mislim da ce doci cista 1 mozda i hendikep pokusat kvota 2.80

funnyMe
Kontakt:

Post Postao/la funnyMe » 03 feb 2013, 19:08

igra li iko preko bet365 ?
kad se dobije kladionica, kako isplatit dobitak?

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 03 feb 2013, 19:35

funnyMe je napisao/la:igra li iko preko bet365 ?
Kod bet365 kladionice bitna je stvar ta da način na koji uplatis depozit automatski ti je i način za isplatu. Inače nadaleko najbolje kladža, pogotovo za live klađenje.
MIA SAN MIA!!!

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 03 feb 2013, 19:41

live klađenje je zanimljivo ali prava smrt za kladioničare.
sve su pite pitice, samo burek pitac je

funnyMe
Kontakt:

Post Postao/la funnyMe » 03 feb 2013, 19:41

MMarcos je napisao/la:
Kod bet365 kladionice bitna je stvar ta da način na koji uplatis depozit automatski ti je i način za isplatu. Inače nadaleko najbolje kladža, pogotovo za live klađenje.
znaci uplatim na racun preko kartice, isplata mi ide na karticu ?

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 03 feb 2013, 19:43

Panda je napisao/la:live klađenje je zanimljivo ali prava smrt za kladioničare.
Profesionalni kladionicar se samo i klade uglavnom LIVE i dizu pare.. Samo ti treba dosta para za pocetak i ulagati po malo ;)

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 03 feb 2013, 19:45

funnyMe je napisao/la:
MMarcos je napisao/la:
znaci uplatim na racun preko kartice, isplata mi ide na karticu ?
Upravo tako. :arrow: :mrgreen:
MIA SAN MIA!!!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 03 feb 2013, 20:37

kinder_jaje je napisao/la:cordoba-lugo-1

a evo i zasto:

Several problems for Lugo tonight, as goalkeeper Jose Juan (5/0), defender Fran Perez (10/0), defender Belforti, midfielder Ruben Duran (16/1) and striker Quiroga (3/1 ) are all out injured, while defender Pavon (20/0) and midfielder Carlos Pita (22/1) are extremelly doubtful.
1-0

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 feb 2013, 20:49

Head je napisao/la:Valencia Barcelona 1X 2.65

8-)
1946

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 03 feb 2013, 21:08

zgmiky je napisao/la:malo nogometanja

Man.City-Liverpool gg 1.55 2-2 :mrgreen:
Leverkusen-Dortmund gg 1.50 2-3 :mrgreen:
Valencia-Barcelona gg 1.60 1-1 :mrgreen:
uk.3.72

Fiorentina-Parma 1 1.75 2-0 :mrgreen:
Obala Bjelokosti-Nigerija IBN 1 1.35 1-2 :evil:
Real Sociedad-Mallorca 1 1.70
uk. 4.02

Prvi listić su tri derbija, očekujem golove na obje strane, a drugi listić po meni Fiorentina i Sociedad će pobjediti a Obala mislim isto pobjeđuje no igram ishod bez nerješenog u slučaju nekog remija iako vjerujem da Obala to uzima.

sretno ako me neko prati ;)

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 03 feb 2013, 21:12

zgmiky je napisao/la:hokej za danas

Eisbaren Berlin-Ingolstadt TIK 1 1.50, 1.trećina 1 2.30 0-1 0-0 :evil:

Domaćin je treći, a gost je šesti, dijeli ih šest bodova, polako se Eisbaren budi i da su opet dobri pokazuje pobjeda kod jakog Mannheima 4-3 u zadnjem kolu, da su obrnuta domaćinstva sigurno ne bih ovo dirao jer Ingolstadt je odlična ekipa kada igraju doma, no kad dolazite Eisbarenu u goste teško možete do bodova, nekima je uspjevalo no danas Ingolstadtu ne bi trebalo, mislim da slavi Eisbaren i prvu trećinu i na kraju.

Pardubice-Karlovy Vary TIK 1 1.50, 1.trećina 1 2.30 4-1 0-0 :mrgreen:

Domaćin u opasnoj zoni, svaki bod je bitan i sve osim pobjede biti će veliki udarac za nekad jake Pardubice, vjerujem da će se izvući i možda uspiju dohvatiti i kvale za play off, zaostaju pet bodova, gosti su mjesto ispod i dva boda manje, dolaze na krilima dvije pobjede u zadnje dvije međusobne utakmice, no mislim da danas bodovi ostaju domaćinu.

Zvolen-Kosice TIK 1 1.75, 1.trećina 1 2.75 3-2 1-0 :mrgreen:

Domaćin je vodeća ekipa dok je gost njihova prva pratnja, Zvolen ima dva poraza u nizu i zadnju domaću utakmicu su izgubili tako da ne bi trebali si dozvoliti danas novi kiks. Možda imaju problem motivacije zbog prednosti koju imaju no unatoč tih osam bodova viška mislim da će danas pronaći motivaciju i dokazati zašto su broj 1 i slaviti na kraju, trebali bi od početka krenuti punim gasom pa bi mogli dobiti i prvu trećinu.

Mannheim-Hamburg TIK 1 1.55, 1.trećina 1 2.50 3-2 1-1 :mrgreen:

Mannheim je trenutno drugi, Hamburg je četvrti, domaćin ima ambicije doći do broja 1 za kojim zaostaju tri boda, dobili su njihova dva zadnja međusobna susreta od čega zadni u gostima dosta uvjerljivo 5-2. Zadnju domaću takmicu su izgubili (Eisbaren 3-4) i ne bi si smjeli priuštiti takav luksuz da opet ne pobjede, s toga mislim da bodovi ostaju na domaćem ledu.

toliko od mene za danas, sretno tko isprati

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 03 feb 2013, 21:38

MMarcos je napisao/la:
Nije tacno da ako uplatis preko kartice depozit da dobitak prebacis na karticu, uplata moze ici preko kartice ali isplata ide na racun u banci, ja igram preko godinu dana i pricao sam sa operaterima na bet365 nema ta mogucnost da te isplate na karticu.

zlatniljiljan
Kontakt:

Post Postao/la zlatniljiljan » 03 feb 2013, 22:21

mirza_it je napisao/la:
MMarcos je napisao/la:
Nije tacno da ako uplatis preko kartice depozit da dobitak prebacis na karticu, uplata moze ici preko kartice ali isplata ide na racun u banci, ja igram preko godinu dana i pricao sam sa operaterima na bet365 nema ta mogucnost da te isplate na karticu.
ja sam do sad 3-4 puta isplacivao na karticu

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 03 feb 2013, 22:33

Šta je sa SuperBowlom
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.