Nemoj ucitlikma23 je napisao/la:Rek'o prof. osnova da ce pitat jedinicar i kome je navukao na dva. Ja sam imao 2 zakljuceno ali nemam pojma jec li mi navukao. Nije mi nista rekao. Sad moram sklojtat da li da ucim.![]()
Jooj sutra je paran datum (4.2) i moze reci neparni napolje a parni ce radit brojevi u dnevniku, a ja sam br. 7.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
SAMO ČELIK !
Viper je napisao/la:Nemoj ucitlikma23 je napisao/la:Rek'o prof. osnova da ce pitat jedinicar i kome je navukao na dva. Ja sam imao 2 zakljuceno ali nemam pojma jec li mi navukao. Nije mi nista rekao. Sad moram sklojtat da li da ucim.![]()
Jooj sutra je paran datum (4.2) i moze reci neparni napolje a parni ce radit brojevi u dnevniku, a ja sam br. 7.![]()
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Evolution87
- Kontakt:
Sutra najlaksi dan. Informatika 2x, sport 2x, historija i OZ 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mene jedino latinski ****, ali doduse odgovarat ce ovi sto su pali prvo polugodiste 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Hoces ti da budes pravnik.Mrzim kada se neko drogira drukcije od ostalih.dubrava je napisao/la:ma šuti, budi sretan što si još u školibazeni je napisao/la:joj sutra teškog dana u školi...![]()
tri testa(bosanski,biologija i matka) i moram predavati lekciju iz historije
btw. ima li netko lijek protiv upale mišića,ne mogu ustati
kako bih volio da se vratim, ne u školual na faks....bez brige, bez pameti...kako je bilo lijepo..
sad pišem neki glupi podnesak, a nemam pojma o čemu se radisutra jednu žalbu i prigovor i još me stečajevi čekaju, posla preko glave....
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Evo da se i ja požalim za školu malo
Sutra ustajanje u 6 sati da bih mogo da stignem i budem spreman u 7 u bolnici na odjelu.Na odjelu ostajem do 12,nako cega idem u skolu od 1 do 7 navecer

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja svaki dan budem od 6 do 18:00 h u skoli (znaci 12 casova imam) pa se ne zalim

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
http://www.24sata.hr/news/haker-iz-banj ... fbi-272021" onclick="window.open(this.href);return false;
jel ovo vuk ? ahaha
jel ovo vuk ? ahaha
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
sve više i više počinjem vjerovati onom vukovom tekstuAgresivnoDjubre je napisao/la:http://www.24sata.hr/news/haker-iz-banj ... fbi-272021
jel ovo vuk ? ahaha
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma meni je skola pickin dim, sta cu kad sam medju boljim ucenicima 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Slatinash_7
- Kontakt:
Dobra je skola "djeco"
joj kad se dodje na fax,pa de predaj seminarski pa nema profesora,kod mene na masinstvu predavanje grafickih iz statike i geometrije,to su patnje,po 5 sati se ceka u redu ala dom zdravlja da bi mu predao graficki da te ispita a to ti treba za ispit max 10% a oduzima vremena kijamte...pa de nadji profesora za potpis ako nisi bio kad je on davao,pa upis ocjene,sve oduzima vrijeme a vremena nema..Zato,manje se zalite,knjigu u ruke i furajte dok mozete..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Joj kod vas je Viktor kriza i meni predaje ja cojka, kaze u 12 dodje u 1, kaze u 1 dodje u 12, a nema ni on pojma sta predajeSlatinash_7 je napisao/la:Dobra je skola "djeco"joj kad se dodje na fax,pa de predaj seminarski pa nema profesora,kod mene na masinstvu predavanje grafickih iz statike i geometrije,to su patnje,po 5 sati se ceka u redu ala dom zdravlja da bi mu predao graficki da te ispita a to ti treba za ispit max 10% a oduzima vremena kijamte...pa de nadji profesora za potpis ako nisi bio kad je on davao,pa upis ocjene,sve oduzima vrijeme a vremena nema..Zato,manje se zalite,knjigu u ruke i furajte dok mozete..
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Fax je stresan
.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ma Dzafer je najjaci,lik zakazao usmeni iz materijala kad je i statikaHeller je napisao/la:Joj kod vas je Viktor kriza i meni predaje ja cojka, kaze u 12 dodje u 1, kaze u 1 dodje u 12, a nema ni on pojma sta predajeSlatinash_7 je napisao/la:Dobra je skola "djeco"joj kad se dodje na fax,pa de predaj seminarski pa nema profesora,kod mene na masinstvu predavanje grafickih iz statike i geometrije,to su patnje,po 5 sati se ceka u redu ala dom zdravlja da bi mu predao graficki da te ispita a to ti treba za ispit max 10% a oduzima vremena kijamte...pa de nadji profesora za potpis ako nisi bio kad je on davao,pa upis ocjene,sve oduzima vrijeme a vremena nema..Zato,manje se zalite,knjigu u ruke i furajte dok mozete..
![]()
![]()
Slatina Bog i batina
zavisi sta upisesZodiac je napisao/la:Fax je stresan.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Ova raja što uči je luda 
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
a najgore od svega,kakve god imao ocjene moram raditi maturu(prijemni) iz 5 predmeta
kažu nastavnici ponavljajte polako gradivo 6.,7. i 8. razreda,uzmite stare teke
ja svoje teke naložio davno
kažu nastavnici ponavljajte polako gradivo 6.,7. i 8. razreda,uzmite stare teke
ja svoje teke naložio davno
Devil je napisao/la:Hoces ti da budes pravnik.Mrzim kada se neko drogira drukcije od ostalih.dubrava je napisao/la:ma šuti, budi sretan što si još u školibazeni je napisao/la:joj sutra teškog dana u školi...![]()
tri testa(bosanski,biologija i matka) i moram predavati lekciju iz historije
btw. ima li netko lijek protiv upale mišića,ne mogu ustati
kako bih volio da se vratim, ne u školual na faks....bez brige, bez pameti...kako je bilo lijepo..
sad pišem neki glupi podnesak, a nemam pojma o čemu se radisutra jednu žalbu i prigovor i još me stečajevi čekaju, posla preko glave....
![]()
hoću da krojim pravo (i pravdu)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Evo ko ce mene braniti na sudu.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
a šta ti to planiraš uraditi?AgresivnoDjubre je napisao/la:Evo ko ce mene braniti na sudu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.