Čekaj, nisi mi objasnio zašto se Duda ugrađuje u transfere (i to kao selektor), ili je razlog to što je Miško suviše moćan menadžer?neno#4 je napisao/la: A ne, nikako. Cuj ne okrecu se pare na transferima? Svasta. Pokazat cu ti milion primjera. Kad je Spahija vodio Fener znalo se koji igraci su igrali u Istanbulu. Sta mislis sto je npr. Matt Nielsen igrao u Olympiacosu kad ga je vodio Duda? Misko je suvise mocan menadzer da se ne bi s njim radilo. Zasto Duda bira tako lose i smijesne pomocnike?
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
- Slatinash_7
- Kontakt:
Mozda su prijatelji,mozda je ovaj isuvise mocan imas milion razloga zasto bi jedan trener pogurao menadzera,sutra mu se moze visestruko isplatiti,menadzer da "natjera" svog igraca da potpise za tim koji Duda trenira..Onda,Duda ima korisiti od Miska jer je ovaj menadzer mnogim igracima koji jos uvijek vagaju izmedju Srbije i BiH,pa ce onda Misko pogurati igraca da odabere Srbiju..Korist ti je tu obostrana,menadzer dobije pare jer mu igrac igra u dobroj ekipi a onda sutra trener dobije dobrog igraca od tog menadzera i sve tako u krug...braoolyo je napisao/la:Čekaj, nisi mi objasnio zašto se Duda ugrađuje u transfere (i to kao selektor), ili je razlog to što je Miško suviše moćan menadžer?neno#4 je napisao/la: A ne, nikako. Cuj ne okrecu se pare na transferima? Svasta. Pokazat cu ti milion primjera. Kad je Spahija vodio Fener znalo se koji igraci su igrali u Istanbulu. Sta mislis sto je npr. Matt Nielsen igrao u Olympiacosu kad ga je vodio Duda? Misko je suvise mocan menadzer da se ne bi s njim radilo. Zasto Duda bira tako lose i smijesne pomocnike?
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Zasto bi se ti ugradjivao u transfere? Radi klikera ili radi para?braoolyo je napisao/la:Čekaj, nisi mi objasnio zašto se Duda ugrađuje u transfere (i to kao selektor), ili je razlog to što je Miško suviše moćan menadžer?neno#4 je napisao/la: A ne, nikako. Cuj ne okrecu se pare na transferima? Svasta. Pokazat cu ti milion primjera. Kad je Spahija vodio Fener znalo se koji igraci su igrali u Istanbulu. Sta mislis sto je npr. Matt Nielsen igrao u Olympiacosu kad ga je vodio Duda? Misko je suvise mocan menadzer da se ne bi s njim radilo. Zasto Duda bira tako lose i smijesne pomocnike?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Savovic je demantovao da se odlucio za Bosnu...
****.rs/news.php?news=92747
pa naravno da neće na sva zvona govoriti, u našem Savezu je papir, koji čeka njegov potpis i to je toedo07 je napisao/la:Savovic je demantovao da se odlucio za Bosnu...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Taj papir vrlo lako moze docekati potpis i u nasem savezu.CashMan je napisao/la:pa naravno da neće na sva zvona govoriti, u našem Savezu je papir, koji čeka njegov potpis i to je toedo07 je napisao/la:Savovic je demantovao da se odlucio za Bosnu...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Crna Gora napravila kopiju i proslijedila je vama?
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Upravo te zato i pitam. Odbio je milione od Fenerbahčea, radi volonterski bez plate, ali gura Miškove igrače ne bi li se ugrađivao u transfere? I to niko drugi nego zvanično najbolji evropski trener.neno#4 je napisao/la:Zasto bi se ti ugradjivao u transfere? Radi klikera ili radi para?braoolyo je napisao/la:Čekaj, nisi mi objasnio zašto se Duda ugrađuje u transfere (i to kao selektor), ili je razlog to što je Miško suviše moćan menadžer?neno#4 je napisao/la: A ne, nikako. Cuj ne okrecu se pare na transferima? Svasta. Pokazat cu ti milion primjera. Kad je Spahija vodio Fener znalo se koji igraci su igrali u Istanbulu. Sta mislis sto je npr. Matt Nielsen igrao u Olympiacosu kad ga je vodio Duda? Misko je suvise mocan menadzer da se ne bi s njim radilo. Zasto Duda bira tako lose i smijesne pomocnike?
Moze li BIH prisiliti Savovica da igra za nju ?neno#4 je napisao/la:Crna Gora napravila kopiju i proslijedila je vama?
Nadji mi gdje je Savovic rekao za koga ce igrati?Devil je napisao/la:Moze li BIH prisiliti Savovica da igra za nju ?neno#4 je napisao/la:Crna Gora napravila kopiju i proslijedila je vama?
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
E boldirano je sigurno tacnoUpravo te zato i pitam. Odbio je milione od Fenerbahčea, radi volonterski bez plate, ali gura Miškove igrače ne bi li se ugrađivao u transfere? I to niko drugi nego zvanično najbolji evropski trener.
Niko ziv danas ne radi bez plate, budi siguran u to.
Naravno da se ugradjuje u transfere kao i svi direktori, predsjednici, treneri klubova. Svi se ugradjuju.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
i ponovo 90% komentara ljudi iz RS-a gdje pokazuju svoju 'ljubav' prema BIHedo07 je napisao/la:Savovic je demantovao da se odlucio za Bosnu...
gledaoi sam Omica zadnje 3-4 tekme i on napreduje strahovito gotovo iz utakice u utakmicu,kakvo je stanje sa centrima ne bi me iznenadilo da za koju godinu zavrsi u NBA
Ja to nigde nisam spomenuo sta je njegova zelja,ali kada vec trazis.neno#4 je napisao/la:Nadji mi gdje je Savovic rekao za koga ce igrati?Devil je napisao/la:Moze li BIH prisiliti Savovica da igra za nju ?neno#4 je napisao/la:Crna Gora napravila kopiju i proslijedila je vama?
Od pre par meseci.% се " ", ' / је ' ? " ". " " је $ за њега ' $ ".
Moj frend je u dobrim odnosima sa Savovicem,narocito od kako igra u Zvezdi,i sada nakon sto je objavljeno ovo sto je Harun rekao za medije,culi su se i kaze da ni izbliza nije tako kako je napisano.
A sta je to Harun rekao za medije?
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- legenda reala
- Kontakt:
pito je može li mu BIH praviti problem s tim papirom kontaš neno(primoravati ga)
a valjda tu nešto ima čim je Harun onako samouvjeren 
neno#4
samouvjereno na onom klipu izjave za ss.ba da će Savović igrati za nas i da će se za igrače boriti na sudu u Lozani ako treba
neno#4
samouvjereno na onom klipu izjave za ss.ba da će Savović igrati za nas i da će se za igrače boriti na sudu u Lozani ako treba
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da je BIH dobila papire od Crne Gore i da je jedina reprezentacija za koju moze igrati BIH i da ce sve uraditi da to i ucine.neno#4 je napisao/la:A sta je to Harun rekao za medije?
Pa to se znalo u augustu kad su papiri i dosliDevil je napisao/la:Da je BIH dobila papire od Crne Gore i da je jedina reprezentacija za koju moze igrati BIH i da ce sve uraditi da to i ucine.neno#4 je napisao/la:A sta je to Harun rekao za medije?
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Sto je realnost,sad ti meni objasni,jer mi to nije najjasnije ? 
Gledaj Devile CG je dala nama dozvolu da SAvovic igra za nas i prema tome on ako zeli moze da igra samo za nas. Tako Crna Gora mora dati dozvolu Srbiji tacnije papir da bi on igrao za vas, znaci ako ne igra za nas moze da se vrati u CG jer bez njene dozvole ne moze nigdje drugo da igra .
S druge strane postoji FIBA ako presudi u vasu korist, ili neko da vise love ili izlobira da bude i drugacije . Ovo prvo je realnost drugo je sto je FIBa cirkus
Jeli sada jasnije ?
S druge strane postoji FIBA ako presudi u vasu korist, ili neko da vise love ili izlobira da bude i drugacije . Ovo prvo je realnost drugo je sto je FIBa cirkus
Jeli sada jasnije ?
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Kada je u pitanju FIBA tu nema formalnosti.Valjda smo to naucili godinama dok svedocimo njene smesne odluke.
Savovic ima zelju da igra za Srbije,KSS ima zelju da on igra za Srbiju (druga je stvar sto oni to cekaju da im se na gotovo sve uradi i zbog toga bih najvise voleo da Savovic i zaigra za BIH ) ,papir ce tu biti najmanji problem. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.