Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- BluesForever
- Kontakt:
Re: Valencia Club De Futbol
Valencia je davno trebala dobiti penal,ali vidjeli smo da je sudija jedva docekao da neko od smradolonaca padne da svira penal,ali nista neobicno za njih svi znamo da ih sudije guraju.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Ooo Chelski,otkud ti ? Iziritan igrom svog vjestackog kluba,pa dosao ovdje. Da ne skrecemo s teme,koje su to situacije,molim te ?BluesForever je napisao/la:Valencia je davno trebala dobiti penal,ali vidjeli smo da je sudija jedva docekao da neko od smradolonaca padne da svira penal,ali nista neobicno za njih svi znamo da ih sudije guraju.
Sljedeci puta najbolje da Valencia postavi Caspera(duha) pa da covjek moze proci bez problema. Pereira se postavio,mali pedo jedva docekao da padne i to je to . Penal je prestrogo dosudjen .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- deenniiVCF
- Kontakt:
xavi igro rukom u zivom ziduFKKrajina je napisao/la:Ooo Chelski,otkud ti ? Iziritan igrom svog vjestackog kluba,pa dosao ovdje. Da ne skrecemo s teme,koje su to situacije,molim te ?BluesForever je napisao/la:Valencia je davno trebala dobiti penal,ali vidjeli smo da je sudija jedva docekao da neko od smradolonaca padne da svira penal,ali nista neobicno za njih svi znamo da ih sudije guraju.

.Amunt Valencia !!!
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Odlicna igra.Idemo aBd do pobjede.Penal k'o penal,da nije bilo kontakta opet bi ga svirao.Barem je to moje misljenje 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Svi polako postajete kao navijaci Reala
Urotio se cijeli svijet protiv Barce
Ali neka je....To ipak znaci da ova Barca vrijedi jako puno.
Penal je cist ko suza. Iako strucnjaci s foruma pokusavaju sebi objasniti tu situaciju u glavi da im izgleda kao da nije penal. Pedro se zaletio u gancija ili kontra,svejedno
Treba zasluziti da ti sudija pomaze

Penal je cist ko suza. Iako strucnjaci s foruma pokusavaju sebi objasniti tu situaciju u glavi da im izgleda kao da nije penal. Pedro se zaletio u gancija ili kontra,svejedno

- deenniiVCF
- Kontakt:
cist!? aj MRŠ očnom doktoru odmah,malo samo ruke postavio na njega šugo mali se baca ko da ga tenk pregazio -.-nate je napisao/la:penal je cist, ne znam u cemu je problem..
.Amunt Valencia !!!
Penal cist ko suza
Pereira dize koljeno i udara Pedra.
A ovi vasi isto ko da rade na aerodromu,svake minute nesta dizu ruke.
Pereira dize koljeno i udara Pedra.
A ovi vasi isto ko da rade na aerodromu,svake minute nesta dizu ruke.
Visca el Barça ! Mes que un club !
S tobom zajedno,pod rukudeenniiVCF je napisao/la:cist!? aj MRŠ očnom doktoru odmah,malo samo ruke postavio na njega šugo mali se baca ko da ga tenk pregazio -.-nate je napisao/la:penal je cist, ne znam u cemu je problem..

- BluesForever
- Kontakt:
Kakav je to Smradolonski klub,prirodni jelFKKrajina je napisao/la:Ooo Chelski,otkud ti ? Iziritan igrom svog vjestackog kluba,pa dosao ovdje. Da ne skrecemo s teme,koje su to situacije,molim te ?BluesForever je napisao/la:Valencia je davno trebala dobiti penal,ali vidjeli smo da je sudija jedva docekao da neko od smradolonaca padne da svira penal,ali nista neobicno za njih svi znamo da ih sudije guraju.

Champions League Winners 2012
Gledaj ovog Soldada cigana.
Start za zatvora
Start za zatvora

Visca el Barça ! Mes que un club !
Komentator na SK-u kaze da jeste penal.
Ja nisam 100% siguan, ali ipak mislim da je vise penal nego sto nije.
Treba pogledati ponovo na usporenom snimku.
Inace, odlicna postavka Ernestea.
Niko jos nije odigrao 1. poluvrijeme protiv Barce kao Valencia veceras.
Ja nisam 100% siguan, ali ipak mislim da je vise penal nego sto nije.
Treba pogledati ponovo na usporenom snimku.
Inace, odlicna postavka Ernestea.
Niko jos nije odigrao 1. poluvrijeme protiv Barce kao Valencia veceras.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
@BluesForever
Pravis se pametan
Gdje ste bili prije Abramovica i njegovih milijardi ?
Niste bili glavni ni u ulici 
A sad se polako vracate na to mjesto iako je i u ovu ekipu ulupano nekoliko stotina miliona. Rang ste Readinga i slicnih. Newcastle je za vas Barcelona
Pravis se pametan

A sad se polako vracate na to mjesto iako je i u ovu ekipu ulupano nekoliko stotina miliona. Rang ste Readinga i slicnih. Newcastle je za vas Barcelona

Igra odlicna i vrlo borbena,ali kad se sve uzme nisam zadovoljan rezultatom.Valencia je imala zrelije sanse i bila je bliza pobjedi.Ovaj bod ne znaci bas mnogo u borbi za tu 4-u poziciju,ali je jos jedan dokaz da Valencia moze u LP izbaciti PSG-a.Ova igra je recept za Francuze.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
bravo valensija, zaslužili ste pobjedu više od barse.
Ah, kao i obično. Kad se svira penal za Barcu, onda je to navlačenje sudije, logično. Smorili ste majke mi.
Da ne bude off...
Strašna igra Valencije, koliko samo trke i borbenosti, šteta što niste došli do pobjede jer ste je zaslužili. Uz ovakav pristup sigurno možete izbaciti PSG.
Da ne bude off...
Strašna igra Valencije, koliko samo trke i borbenosti, šteta što niste došli do pobjede jer ste je zaslužili. Uz ovakav pristup sigurno možete izbaciti PSG.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Gotovo je 100% odluceno da ce na kraju sezone Diego Alves biti taj koji ce napustiti Valenciu.Guaita je miljenik publike i on ostaje.Zamjena za Alvesa bi najverovatnije mogao biti Andres Palop,koji ce se vratiti i oprostiti u dresu svog maticnog kluba 

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
zao mi je bilo ko da ode jer su obojica stvarno strasni golmani..ali ako vec jedan mora otici, slazem se s vecinom, nek to bude Diego...Guaita je za nijansu bolji...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
gledo sam vas protiv Barcelone, odlicna igra... Atmosfera na stadionu kakvu odavno nisam gledo, svakako pratim VCF jer ste mi najdrazi klub u Spaniji 

Volim te Željo!
Ovo je lijepo vidjetiIstocnjak je napisao/la:gledo sam vas protiv Barcelone, odlicna igra... Atmosfera na stadionu kakvu odavno nisam gledo, svakako pratim VCF jer ste mi najdrazi klub u Spaniji

Inace,Valencia nastavila sa serijom dobrih rezultata.Boga molim da na kraju sezone ostane Valverde,jer je extra trener.
Sto se tice nove sezone u Valenciji su odlucili dovoditi vise Španjolaca,a posebno igraca iz Valencijanske Zajednice.Tako ce zadrzati 100% Soldada i Guaitu,a pokusati dovesti Iborru,Albiola,Michela i Palopa.Svi pomenuti su rođeni Valencianisti,a od Španjolaca bi trebali stici Fuego i Iago Aspas.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.