Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
pa ne mora napraviti ništa kriminalno da ga branim.bazeni je napisao/la:a šta ti to planiraš uraditi?AgresivnoDjubre je napisao/la:Evo ko ce mene braniti na sudu.
Može tužiti (i biti tužen) državu, elektroprivredu, brata, Devila, nebitno koga, a da nema veze sa kaznenim djelom.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Wow dvije stranice se napisale a nije spomenut Gile
il je meni nesto promaklo
Thomas Müller - Fußballgott
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
don_burza je napisao/la:Wow dvije stranice se napisale a nije spomenut Gile![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma ne znaju oni.Znaci da racunam na tebe ? Cijena ? hahadubrava je napisao/la:
pa ne mora napraviti ništa kriminalno da ga branim.
Može tužiti (i biti tužen) državu, elektroprivredu, brata, Devila, nebitno koga, a da nema veze sa kaznenim djelom.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Haj mene tuzi,ako moze kako pred sudom u Zagrebu ?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Strazbur, da ne kažem HagDevil je napisao/la:Haj mene tuzi,ako moze kako pred sudom u Zagrebu ?![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne daj se Horde su uz tebe!Head je napisao/la:Nisam polozio ispit.![]()
[youtube][/youtube]
Stas sad kako to ide?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Cijena? Prava sitnicaAgresivnoDjubre je napisao/la:Ma ne znaju oni.Znaci da racunam na tebe ? Cijena ? hahadubrava je napisao/la:
pa ne mora napraviti ništa kriminalno da ga branim.
hmm, pred nadležnim sudom u zagrebu bi tebe mogao tužiti ako bi počinio neko kazneno djelo...ili ako bi napravio prometnu nesreću...iako, i za to mozes odgovarati u matičnoj državi..Devil je napisao/la:Haj mene tuzi,ako moze kako pred sudom u Zagrebu ?![]()
ili, recimo da imas firmu osnovanu u zg, pa mu daš otkaz i ja branim radnika
imam bas jedan predmet gdje je zenska direktorica tri mjeseca prije nego je firma propala prodala za neku sitnu lovu tipu iz Niša..naravno, tip pametno uzeo paru, a u hrvatsku ionako iovako ne dolazi..a firma u stečaju...
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 03 feb 2013, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
A bilo integralno.I polozim Test 1 a dvicu ne polozim,mada sam bio siguran da cu bas dvicu poloziti.Sad moram cekati septembarski rok.
1946
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Dobro nemoj kasnije lupiti cijenu neku da me glava zaboli.dubrava je napisao/la:
Cijena? Prava sitnicaal nećemo o parama
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Head
žao mi je...
šta sad?
žao mi je...
šta sad?
zar nemate rok u 6. mjHead je napisao/la:A bilo integralno.I polozim Test 1 a dvicu ne polozim,mada sam bio siguran da cu bas dvicu poloziti.Sad moram cekati septembarski rok.
sve su pite pitice, samo burek pitac je
1h ti je 250 kn ako te zanima (davanje pravnog savjeta). To ti je cca 60 maraka.AgresivnoDjubre je napisao/la:Dobro nemoj kasnije lupiti cijenu neku da me glava zaboli.dubrava je napisao/la:
Cijena? Prava sitnicaal nećemo o parama
A gdje je još pisanje molbi, zahtjeva, drugih podnesaka...ihhh... tuzbi, zalbi, drugih karafeka..
Imamo,ali u tom roku mozemo samo polagati predmete iz drugog semestra.Panda je napisao/la:zar nemate rok u 6. mjHead je napisao/la:A bilo integralno.I polozim Test 1 a dvicu ne polozim,mada sam bio siguran da cu bas dvicu poloziti.Sad moram cekati septembarski rok.
1946
don_burza je napisao/la:Wow dvije stranice se napisale a nije spomenut Gile![]()
naprijed rejal
nego, Emire jesi to ti

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
To ko meni ?dubrava je napisao/la:
1h ti je 250 kn ako te zanima (davanje pravnog savjeta). To ti je cca 60 maraka.
A gdje je još pisanje molbi, zahtjeva, drugih podnesaka...ihhh... tuzbi, zalbi, drugih karafeka..
[youtube][/youtube]
jbm ti gile fam
ubicaaaa 
jbm ti gile fam
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.