FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne pada mi napamet da se raspravljam s tobom o necemu o cemu pojma nemas...samo ti kazem da se uhvatis kuhinje,sminke,sapunica...necega cime se i ostale zene bave
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
Uh kako si ga ovdje diskreditv'o, mislim da će mu biti krivo. Usput rečeno, zabio ga je i bio ubjedljivo najbolji na utakmici. Dokad se misliš ofirat' po ovoj temi?adisg je napisao/la:Ne moze Zelji pomoci ni Rusmir Mrkovic, a Bekricu bekrijo "dje" si ti prije zabijao.....Željovac je napisao/la:Ove najave gostiju da ih samo pobjeda interesuje bi trebale biti nama dodatni motiv. Ipak treba da se zna na čijem se terenu danas igra! Ne sjećam se da smo mi ikad pred derbi na Koševu spominjali isključivo tri boda.
Bekrić za SAN: "Ja stvarno ne vidim ko bi drugi mogao zabiti gol u subotu osim mene. Čujem i da su kladionice već blokirale opciju "Bekrić strijelac". " (Pod uslovom da nisu izmislili cijeli tekst)
http://www.san.ba/index.php?id=9103
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
hahahahahhaahahahhahhhhhhahahahahahahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahDinoTM je napisao/la:Poraz na terenu, pobjeda na tribini.
nismo bili druze na istoj tekmi. cuj pobjeda na trbinama.mogu ruku svoju dat evo odmah da smo milion puta jaci bili. culi smo vas ssamo kad ste gol za 1-1 dali . i onda lagano Jahovic jug tisina. i tako do kraja tekme. haj se prvo saberi pa onda daj post !!!!
ma ti vise volis zelju i od mene i od bilo koga s ovog foruma...pa od 57 tvoji postova 47 je na temi "FK Zeljeznicar"adisg je napisao/la:Ne moze Zelji pomoci ni Rusmir Mrkovic, a Bekricu bekrijo "dje" si ti prije zabijao.....Željovac je napisao/la:Ove najave gostiju da ih samo pobjeda interesuje bi trebale biti nama dodatni motiv. Ipak treba da se zna na čijem se terenu danas igra! Ne sjećam se da smo mi ikad pred derbi na Koševu spominjali isključivo tri boda.
Bekrić za SAN: "Ja stvarno ne vidim ko bi drugi mogao zabiti gol u subotu osim mene. Čujem i da su kladionice već blokirale opciju "Bekrić strijelac". " (Pod uslovom da nisu izmislili cijeli tekst)
http://www.san.ba/index.php?id=9103

-
- Kontakt:
ludi ste ko struja fasirate beton !DinoTM je napisao/la:Poraz na terenu, pobjeda na tribini.
idi umij se i okreni vogoscu cekaj snimak
Bolji ste bili na tribinama daleko, tj. glasniji. Jadno je da vam se sve pjesme svode na vrijeđanje, ali eto...adidas je napisao/la:hahahahahhaahahahhahhhhhhahahahahahahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahDinoTM je napisao/la:Poraz na terenu, pobjeda na tribini.
nismo bili druze na istoj tekmi. cuj pobjeda na trbinama.mogu ruku svoju dat evo odmah da smo milion puta jaci bili. culi smo vas ssamo kad ste gol za 1-1 dali . i onda lagano Jahovic jug tisina. i tako do kraja tekme. haj se prvo saberi pa onda daj post !!!!
Što se terena tiče, i nije bilo tako. Ovi pomoćni sudci su vas vrhunski pogurali. A čak je i kod penala Šehić povukao ruke i mogao se komotno ne svirati. Nebitno, jeb'o našu ligu kad nema utakmice da se odsudi normalno. Ne znaš ko koga krade!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Izgubili na terenu.
Izgubili na tribini.
Izgubili na tribini.
Kako te nije stid to reci. Oj ove sramote, pa ja bar nebi nista pisao neko ovako se ofiro.adidas je napisao/la:hahahahahhaahahahhahhhhhhahahahahahahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahDinoTM je napisao/la:Poraz na terenu, pobjeda na tribini.
Da su Bog d'o svi imali pozitvne drskosti koliko i Bekrić. Stanić se vidio nije, nijednog prodora, ništa...
Grehota! 70 minuta smo bili jedini tim na terenu uz ultrajadni prvi gol Sarajeva iz ničega!
Grehota! 70 minuta smo bili jedini tim na terenu uz ultrajadni prvi gol Sarajeva iz ničega!
Visca el Višća!
Visca el Višća!
e pa upali TV nadji vogoscu i slusajulaznica je napisao/la:Izgubili na terenu.
Izgubili na tribini.
Ja znam sta sam cuo, e sad, jel se to meni cini jer sam bio na jugu, pa sam cuo samo nas ili je to moje subjektivno misljenje
-
- Kontakt:
Suti kako te nije stid. UPALI TV i poklopi seEmir_tm87 je napisao/la:e pa upali TV nadji vogoscu i slusajulaznica je napisao/la:Izgubili na terenu.
Izgubili na tribini.
SAMI PROTIV NJIH
treba nekad biti fer i priznati...ako mislis da ste odnijeli pobjedu na tribinama zato sto ste bacali baklje na penzionere,zene i djecu na sjeveru onda ste vi fakat fuj gadite mi se
- TheManiacs
- Kontakt:
mislim da ce moderatori ovih dana imat mnogo posla pa najbolje da se ne javljam nekoliko dana.
Sudjenje preslabo.
navijanje kad je najpotrebnije hz sute
manijaci sute
Sve u svemu slabo..
Sudjenje preslabo.
navijanje kad je najpotrebnije hz sute
manijaci sute
Sve u svemu slabo..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
kume jesam li je reko za to uvijek ima pojedinaca. zasad na vogosci cujem : GO SAMO SAMO GO ....Emir_tm87 je napisao/la:treba nekad biti fer i priznati...ako mislis da ste odnijeli pobjedu na tribinama zato sto ste bacali baklje na penzionere,zene i djecu na sjeveru onda ste vi fakat fuj gadite mi se

Ajde necemo se svadjati imali smo jednu pjesmu na racun Zelje zezancija nista vise,nismo djecu napdali to je glupost uglavnom cist penal i go a na tribinama pogledaj snimak evo uupravo ide grmimo! Sto se tice sudije pogledaj samo sta nam je kartona dao!
Oće mi neko na PP poslati , kakva je bila tekma na Grbavici , i mali sažetak о Manijacima i Hordama na toj tekmi ( koreografiju , pjevanje , brojku itd ) ... !!! Pozzzz
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
- TheManiacs
- Kontakt:
eo sad na woogosci uvjerio sam se da jos nije bio penal
PA YEBOGA SWAK NA OVOM SVIJETU
SUDIJE ISKORIJENIT IZ NASEG FUDBALA!
PA YEBOGA SWAK NA OVOM SVIJETU
SUDIJE ISKORIJENIT IZ NASEG FUDBALA!
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Penal nije postojao! Šehić se izmak'o od igrača Sarajeva. Ma sramota da ono svira! Treba i onaj drugi go' fino pogledat'. Vrlo vjerovatno da je bio ofsajd.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Željovac je napisao/la:Penal nije postojao! Šehić se izmak'o od igrača Sarajeva. Ma sramota da ono svira! Treba i onaj drugi go' fino pogledat'. Vrlo vjerovatno da je bio ofsajd.