Boris Savovic vec dugo dugo vremena zivi u Vrscu, a ovdje se prica da on nema pasosa Srbija - cisto sumnjam...
Borisu Savovicu, ako je cilj da ode na EP i da na EP-u igra sto vise, od ove sve tri reprezentacije, najlogicniji izbor ce mu biti BiH...Medjutim, Boris je fino naglasio do sada da mu je cilj igrati za Srbiju, ako ne bude Srbija, onda ce se odluciti...Ja sam poprilicno siguran da ce njega Duda staviti na siri spisak, i ako Boris bude odlucio da to bude Srbija, ja ne vjerujem da ce Crna Gora praviti Srbiji probleme oko toga papira...
Ja oko Borisa drzim ocekivanja nisko, jer ako se desi da na kraju ne zaigra za nas, ne zelim da bude veliko negativno iznenadjenje...
U ovoj citavoj prici, mene uopce ne brine Borisova odluka, nego prvenstveno ovi "prijateljski stavovi" KSCG i KSS, ... Ako cemo gledati neki negativan stav, ako CG ne zeli Savovica u svom timu, kao sto govore, (iako i oni imaju jaku poziciju krilnog centra: Dubljevic, Dragicevic, Dasic), zasto bi oni uopce tek tako lagano "pustili" tako jakog igraca reprezentaciji BiH ili Srbije, koji ce biti direktni protivnici na EP Crnoj Gori...Ovdje govorim pogotovo BiH, jer cemo Crnoj Gori biti direktan protivnik za prolaz u drugi krug...Crna Gora nas moze dobiti, uglavnom preko pozicije centra i krilnog centra, eh sto bi oni nama tek tako dali jednog igraca, koji moze solidno ugrozite igre njihovih centara i krilnih centara?
Oko Savovica, ce biti dosta petljavine... Sto bi Srbija tek tako nama prepustila tako dobrog igraca i sebi isto komplikovali zivot u utakmici protiv nas, kad mogu to vrlo lagano rjesiti...Malo se poigraju sa osjecajem patriotizma, stave ga na siri spisak, odradi pripreme sa njima i ne udje medju 12 igraca, ili udje i igra u prosjeku 5 minuta u prosjeku...
Nemoj te zaboraviti jos jednu stvar, Srbija i Crna Gora su pod imperativog dobrog rezultata, Srbija losi nastupi u zadnje dvije godine, Crna Gora sa dobrom ekipom napravila los rezultat na proslom EP, a u kvalifikacijama bez zvijezda napravili odlican rezultat, oni ce doci napaljeni k'o lemuri na EP...
Eh sad ja se pitam, ako ne mogu imati tog igraca za sebe i ako on ne moze doprinijeti igri njihovog tima, zasto bi oni tim igracem pojacavali svog glavnog konkurenta na EP (ovo mislim na Crnu Goru), previse su mi nesto fini u ovome svemu...
Ali ako sve ostane Savovicevoj odluci, on ako hoce da se naigra na EP i nametne nekom jacem klubu u Europi, najlogicniji izbor mu je BiH, ali ja sam spreman na svaki scenarij koji se desi...
Isti je slucaj sa Kuzmicem, mi sad samo trebamo da nazovemo Kostu Jankova i da mu kazemo, da ce Kuzmic sa ovakvom formom imati zagarantovano 20 minuta na EP (ako hocemo da ga osiguramo koliko-toliko za sebe)...