O majko mila jesi glup,nemoj se više javljat,lijepo piše runje,a ti...TheManiacs je napisao/la:
MOLIM VAS,ALI OVO JE DRAMA KLIP KAD JE VEDRAN PREMINO NEKA NAVIJACKA GRUPA MU TO NAPRAVILA POGLEDAJ TE
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
dobar dobar!!!!!!!!!!!!!!!
hahahah ja lika ocami.... nidje veze sa vedranom puljicem.Steve Urkel je napisao/la:O majko mila jesi glup,nemoj se više javljat,lijepo piše runje,a ti...TheManiacs je napisao/la:
MOLIM VAS,ALI OVO JE DRAMA KLIP KAD JE VEDRAN PREMINO NEKA NAVIJACKA GRUPA MU TO NAPRAVILA POGLEDAJ TE

-
- Kontakt:
Volim te Sarajevoo
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- rob do bagro
- Kontakt:

SMRT FASIZMU!!!
Uze mi slova iz tastature.19TM87 je napisao/la:cestitke na pobjedi...vejrovatno se ovde mnogi nece sloziti samnom da je zeljo bio bolji, ali sarajevo je takticki pobjedilo zsluzeno...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Cestitke navijacima Sarajeva na pobjedi!
P.S. Penal za Sarajevo, po meni, cist, Bio sam vrlo blizu mjesta desavanja. Za ofsajd ne mogu govoriti jer je bio na jugu.
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
"qurac smo mi navijaci bili, pa ova djeca GINU na tribini".... RIJECI JEDNOG STARIJEG GOSPODINA POSLIJE DERBIJA.... p.s. manijaci jeste li vi uopste navijali????
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
i mi smo prosli put bili jaci a vi dobili pa nas niko nije pito19TM87 je napisao/la:cestitke na pobjedi...vejrovatno se ovde mnogi nece sloziti samnom da je zeljo bio bolji, ali sarajevo je takticki pobjedilo zsluzeno...
DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJEVO

-
- Kontakt:

-
- Kontakt:

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
na terenu dobiliNavijac Sarajeva je napisao/la:Najbolji posljeratni derbi!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne samo sto smo ih dobili na terenu vec i na tribinama
![]()
![]()
NA TRIBINI PODERALI

-
- Kontakt:
Da stamparska greska PODERALIvedran86 je napisao/la:na terenu dobiliNavijac Sarajeva je napisao/la:Najbolji posljeratni derbi!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne samo sto smo ih dobili na terenu vec i na tribinama
![]()
![]()
NA TRIBINI PODERALI

Plavo oko plakalo je...

Sjever

Ah meraka u veceri rane

Trenutno korisnika/ca: ado-hz, ajdohordas, Amidzaa, Armija1987, AuroraBorealis, avalPacidoroP, benko21, Bilosta, boki86, broj6, budzak, CentarsutNaClanak921, Confiance, Cwirek, EastMadness, ErosViverosViv, Fudo, Hajdeee, Haksss, head88, iliyaa8, J1897, JackW, JimmyPage, JuricaSpindl, Kyle88, MaroonBjelave, mire971, misstianopenaldo, mma_hz, mnon46, MojaMalenkost, MostarNeretva, Napapijri, NazorUso, nedimmmm1337, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, Pantelija, Posejdon, r3m1, Rodman, SAMO BORDO, sekac, skoJaa, Taree, Tatamata1946, UltraSa46, Uvijeknapravojstrani, Vanja8, Vjecnobordo, Zagor, zeljovolimte i 365 gostiju.