Kaze ljudi gdje nogom nisu smjeli on je glavom isao.
Vi stariji to vjerovatno znate malo vise, imal gdje da se procita nesto o njemu ?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
don_burza je napisao/la:Ovom momku kad izadje u grad treba da ga gotivite ko oci u glavi
nebi bilo lose da se skupite i kupite momku kopacke kakve ili sta mu jos treba
fond uopste nece voditi niko sa tribine to ce vjerovatno biti Suman stariji ili Beli.marseille_unique je napisao/la:Ne dam Salty, nek dsju koje jake vodje i frajeri po tribini koji su se uvijek takmicili ko je veca faca, a ovaki kao ja niti smo bili primjeceni niti smo se postovali. Dajte meni taj fond da ga ja vodim i ja cu dati najvise. Garantujem vam zivotom da postenije osobe necete naci. Sad me svo znaju kad treba donirati, a ksd je trebalo ispostovati prosjecnu Fukaru, gurnuli bi tu prosjecnu fukaru u stranu, eto vam sve zastave, megafoni, baklje i prvi redovi, budite svi vode i nek i dalje bude divjja tribina i nek se ne zna red dabogda svi, ma bjezi samo mi zivac pukne u pm
Dejan Limic,sa brojem 19,je zaista pokazao da je pravo osvjezenje za osiromasen igracki kadar. Na ove dvije utakmice je zaista pokazao koliko moze i kako se bori za ekipu. Momak ne staje cijelu utakmicu,veoma pokretljiv.Lopte dijeli na obje strane.Oodlican i na pravoj poziciji.Dobro je da je Mesic otisao,jer je bio kocnicar u igri i vise je glumac nego nogometas. Velagic je super momak i treba mu samopouzdanja.O Sejfi je sve receno. Hit!!!MakeTZ je napisao/la:Najbolji igrac u ove dvije utakmice.
Ja se samo nadam da ce Sejfo nastaviti ovako tresti mreze i u prvenstvu,da to ne bude samo trenutni hit...skauttuzla je napisao/la:Dejan Limic,sa brojem 19,je zaista pokazao da je pravo osvjezenje za osiromasen igracki kadar. Na ove dvije utakmice je zaista pokazao koliko moze i kako se bori za ekipu. Momak ne staje cijelu utakmicu,veoma pokretljiv.Lopte dijeli na obje strane.Oodlican i na pravoj poziciji.Dobro je da je Mesic otisao,jer je bio kocnicar u igri i vise je glumac nego nogometas. Velagic je super momak i treba mu samopouzdanja.O Sejfi je sve receno. Hit!!!MakeTZ je napisao/la:Najbolji igrac u ove dvije utakmice.
Ako bude ovaj momak sto znam netrebad da se sikiras..,samnom je godinama bio na tribini isao svugdje kad niko nije..skolovan inspektor je jeli ti dovoljno da znas ko ce to voditi?..nije poenta ko je vodja ko je faca sloboda je bitna sadmarseille_unique je napisao/la:Ne dam Salty, nek dsju koje jake vodje i frajeri po tribini koji su se uvijek takmicili ko je veca faca, a ovaki kao ja niti smo bili primjeceni niti smo se postovali. Dajte meni taj fond da ga ja vodim i ja cu dati najvise. Garantujem vam zivotom da postenije osobe necete naci. Sad me svo znaju kad treba donirati, a ksd je trebalo ispostovati prosjecnu Fukaru, gurnuli bi tu prosjecnu fukaru u stranu, eto vam sve zastave, megafoni, baklje i prvi redovi, budite svi vode i nek i dalje bude divjja tribina i nek se ne zna red dabogda svi, ma bjezi samo mi zivac pukne u pm
Jusuf Hatunić, jedan od najjačih halfova svog vremena u bivšoj Jugi.MakeTZ je napisao/la:Joj prica mi otac o Hatunicu danas kakva je to zivotinja bila, kaze treba jedan takav Slobodi danas da iznosi sa terena.
Kaze ljudi gdje nogom nisu smjeli on je glavom isao.![]()
Vi stariji to vjerovatno znate malo vise, imal gdje da se procita nesto o njemu ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.