@Sveti pametno se skrivaš,nikad ne znaš na šta su spremni
Ja odoh spavat,sutra imam ranu posjetu ljekaru,poslije možda i školi zavisi od ljekara
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
imal brate išta normalno u kalesiji da se desiSheyi je napisao/la:Sveti, ako odas polozaj gotov si.
**** oca danas mi komsija pao s balkona, sreca pa je bio neki pijesak ispod. Al opet je u gipsu.
Hocu ja, nek i ovaj ESPN sluzi necemuarelinho je napisao/la:hoce li ko gledati Super Bowl ??
hahahh ista stvar, jel to ovo sad sto je na ESPNAmerica LIVE ?Sarajlijc@ je napisao/la:Hocu ja, nek i ovaj ESPN sluzi necemuarelinho je napisao/la:hoce li ko gledati Super Bowl ??
Ja gledam na areni nasi komentatori razumijes sveCLASSisPERMANENT je napisao/la:hahahh ista stvar, jel to ovo sad sto je na ESPNAmerica LIVE ?Sarajlijc@ je napisao/la:Hocu ja, nek i ovaj ESPN sluzi necemuarelinho je napisao/la:hoce li ko gledati Super Bowl ??
da vidimo kako se ovo igra uopste
Ma mjera ovo, zamislite da imaju UltraseCLASSisPERMANENT je napisao/la:ahahahha
de ba dosadno ovo gledati, pa igrat ce likovi citavu noc, hebo ovo
aaaaaaaaahahahhahahaahahahh jao majko moja hahhahahah
pa da mi cjepanicu posaljes, nisam ludViper je napisao/la:Jel ima neko zainteresovan da kupi mobitel. Ako ima inboxAko modovi smatraju da ne smijem ovo radit na forumu nek izbrisu, stvarno ne znam
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 38 gostiju.