AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pogledajte malo na youtube da li bi stigao loptu.
Malo vas yebe ovaj slow motion na gifu.
Malo vas yebe ovaj slow motion na gifu.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Galliani: "The mood and atmosphere have changed among the fans, sponsors and the other clubs who are calling us."
Galliani: "Our attacking trio of Balotelli, Niang and El Shaarawy is similar to Barça's."
Galliani: "The penalty on El Shaarawy? The foul that Domizzi made on Balotelli also seemed to be a penalty."
Galliani: "I think that Balotelli is the ideal replacement for Ibrahimovic."
Ibrahimovic."Ibra: "Thiago Silva and I are happy that things are going better for Milan now.
"Niang: "There's great solidarity between all the players. We help each other when we see that one of us is more tired."
Niang: "El Shaarawy, Balotelli and I get along well with each other. It's easy to play with Mario because he's a great player."
Niang: "I call Balotelli my little brother."
Curiosity: Both Balotelli's and Pato's first goal for their respective clubs were scored with their weaker foot - the left foot.
Curiosity: Both El Shaarawy and Balotelli scored their first goal for Milan at San Siro vs. Udinese - and in front of Curva Sud.

Galliani: "Our attacking trio of Balotelli, Niang and El Shaarawy is similar to Barça's."

Galliani: "The penalty on El Shaarawy? The foul that Domizzi made on Balotelli also seemed to be a penalty."

Galliani: "I think that Balotelli is the ideal replacement for Ibrahimovic."
Ibrahimovic."Ibra: "Thiago Silva and I are happy that things are going better for Milan now.
"Niang: "There's great solidarity between all the players. We help each other when we see that one of us is more tired."

Niang: "El Shaarawy, Balotelli and I get along well with each other. It's easy to play with Mario because he's a great player."
Niang: "I call Balotelli my little brother."
Curiosity: Both Balotelli's and Pato's first goal for their respective clubs were scored with their weaker foot - the left foot.
Curiosity: Both El Shaarawy and Balotelli scored their first goal for Milan at San Siro vs. Udinese - and in front of Curva Sud.

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- harunsmajic
- Kontakt:
PA ljudi, ono je bio penal i ne znam sta hocete? Inzhagiu su 100x smijesniji penali svirani pa nije se dizala ovolika prasina! Nije se dizala ovolika prasina cak ni nakon ponistenog gola Muntaria! Znam ja da dzubrentine boli cinjenica da je AC.Milan najtrofejniji klub na svijetu, ali nemoj te ovoliko da pokazuje te to koliko vas boli! Idemo dalje! BAllo car

@L'Avvocato
Nije penal, pogledaj malo bolje Saraf igra loptu igrac Udina kupi PRVO loptu, nakon toga kači i Šarafa, ali to se ne gleda tako da je start bio na loptu, ni govora o penalu, bilo i prošlo, ali ovo nije bio penal.
Nije penal, pogledaj malo bolje Saraf igra loptu igrac Udina kupi PRVO loptu, nakon toga kači i Šarafa, ali to se ne gleda tako da je start bio na loptu, ni govora o penalu, bilo i prošlo, ali ovo nije bio penal.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
kakve veze ima sto je Milan najtrofejniji klub na svijetu sa sinocnjom utakmicom i neregularnim penalom?? mijesas kruske i jabuke..Od stare slave se ne zivi.harunsmajic je napisao/la:PA ljudi, ono je bio penal i ne znam sta hocete? Inzhagiu su 100x smijesniji penali svirani pa nije se dizala ovolika prasina! Nije se dizala ovolika prasina cak ni nakon ponistenog gola Muntaria! Znam ja da dzubrentine boli cinjenica da je AC.Milan najtrofejniji klub na svijetu, ali nemoj te ovoliko da pokazuje te to koliko vas boli! Idemo dalje! BAllo car![]()
![]()
![]()
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- IlPrincipe
- Kontakt:
@__forzamilan__ style
SKONTALI SMO, NIJE PENAL, MILAN SE GURA, JUVENTUSU SE KRADU BODOVI. BERLUSCONI RULES

SKONTALI SMO, NIJE PENAL, MILAN SE GURA, JUVENTUSU SE KRADU BODOVI. BERLUSCONI RULES

Zadnja izmjena: IlPrincipe, dana/u 04 feb 2013, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Penal jeste diskutabilan, ali po meni nije pogrijesio sto je svirao, pogotovo jer smo imali jedan nedosudjen penal kada je Balo pao u sesnaetercu.
A ja bi razumio ovoliko frku kada bi se javljali navijaci Udinesea i skandirali sto su osteceni, ali velika ironija je ta da se samo juventini bune. Ko o cemu, ku.rva o postenju
A ja bi razumio ovoliko frku kada bi se javljali navijaci Udinesea i skandirali sto su osteceni, ali velika ironija je ta da se samo juventini bune. Ko o cemu, ku.rva o postenju

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- harunsmajic
- Kontakt:
MA ne mozes ti kurvi dokazat!jasko_juve je napisao/la:kakve veze ima sto je Milan najtrofejniji klub na svijetu sa sinocnjom utakmicom i neregularnim penalom?? mijesas kruske i jabuke..Od stare slave se ne zivi.harunsmajic je napisao/la:PA ljudi, ono je bio penal i ne znam sta hocete? Inzhagiu su 100x smijesniji penali svirani pa nije se dizala ovolika prasina! Nije se dizala ovolika prasina cak ni nakon ponistenog gola Muntaria! Znam ja da dzubrentine boli cinjenica da je AC.Milan najtrofejniji klub na svijetu, ali nemoj te ovoliko da pokazuje te to koliko vas boli! Idemo dalje! BAllo car![]()
![]()
![]()

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
a kakve veze imas ti sa temom Milana i ko si ti da diskutujes i pametujes u vezi penala koji je dosudjen na utakmici izmedju Milana i Udinese-a. Izvinite ljudi il sam fakat čorav il stvarno Juve ne postoji u nazivima ova dva kluba.jasko_juve je napisao/la:kakve veze ima sto je Milan najtrofejniji klub na svijetu sa sinocnjom utakmicom i neregularnim penalom?? mijesas kruske i jabuke..Od stare slave se ne zivi.harunsmajic je napisao/la:PA ljudi, ono je bio penal i ne znam sta hocete? Inzhagiu su 100x smijesniji penali svirani pa nije se dizala ovolika prasina! Nije se dizala ovolika prasina cak ni nakon ponistenog gola Muntaria! Znam ja da dzubrentine boli cinjenica da je AC.Milan najtrofejniji klub na svijetu, ali nemoj te ovoliko da pokazuje te to koliko vas boli! Idemo dalje! BAllo car![]()
![]()
![]()
Forza Milan i Forza hejteri

- IlPrincipe
- Kontakt:
a doticni je vec ovo izjavio ... kao, nije ga briga, a redovno komentarise na ovoj temiPozz veliki, toliko se brinem za Milan to je strasno,nisam mogao sinoc zaspat dok nisam legao.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ovaj Niang ima strasan sut, malo mu je falilo da odvali precku i na San Siru, nakon sto je odvalio na treningu 

- muha milanez
- Kontakt:
Eh da je to uslo, onda se ne bi stvorila ovolika polemika oko penala. Sljedeci put Niang malo bolje nanisani i nema frke 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- francobaresi
- Kontakt:
Niang ima neviđenu fudbalsku drskost , kako samo ima lagan taj korak , s' lakoćom prolazi te igrače kao čunjeve .
Imati ovakvu drskost sa 18 god. to zaista imaju samo oni koji su predodređeni za velike stvari .
Imati ovakvu drskost sa 18 god. to zaista imaju samo oni koji su predodređeni za velike stvari .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:

Flamini 360

- Shevchenko4ever
- Kontakt:
potpisujem, upravo tako!!!francobaresi je napisao/la:Niang ima neviđenu fudbalsku drskost , kako samo ima lagan taj korak , s' lakoćom prolazi te igrače kao čunjeve .
FORZA MILAN!!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Milan Milan sempre per te
L'Avvocato je napisao/la:+1meskalin je napisao/la:Ali de skuzite da bi El Sharawi stigao loptu kad je ovaj izbio da ga nije pokosio....znaci igrac Udina je jako lagano izbio, to niko ne gleda, a vidi se na gif_u da bi je Seraf stigao da ga nije poskosio!
Upravo tako, tacno se na gifu vidi da lopta ne bi pobjegla Šarafu, slabo je Udinezeov igrač zakačio loptu. I već sam pisao kako je ovo po meni jasan penal. Malo je delikatna situacija zbog minute u kojoj je dosuđen, ali to je sve.
rijetki su oni koji su to vidili kako treba. kapa do poda.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Simpatizer sam Juventusa ali mogu reci da mi je drago vidjeti onaj trojac u napadu Milana i nadam se da ce se ti momci sto vise forsirat.
evo celo izjavio da allegri ostaje trener milana i iducu sezonu i to kaze 100%, sto bi trebalo znaciti da dobivamo na ljeto novog trenra 100%
mada ja allegrija ne bih dirao nikako dao bi mu novi ugovor jer je def pokazao da stvara novu ekipu i da ce tek iduce sezone ovaj milan biti izrazito jak, a na to sve podmladjen jos kad tu dodje Saponara koji je odlican ofanzivni vezni igra tip igraca ala Kaka'

mada ja allegrija ne bih dirao nikako dao bi mu novi ugovor jer je def pokazao da stvara novu ekipu i da ce tek iduce sezone ovaj milan biti izrazito jak, a na to sve podmladjen jos kad tu dodje Saponara koji je odlican ofanzivni vezni igra tip igraca ala Kaka'
pa otkud ti znaš koga sam ja pominjao, naravno da znaš kad visiš ovdje i provociraš.jasko_juve je napisao/la:
halo bolan ti si prvi spomenuo Juventus i navijace koje zoves đubrentinima,to je smijesno koliko si i ti smijesan s Bratstvom iz Gračanice. Penal sinoc NIJE bio kako nije bio i protiv Juventusa pa vam svirano. Žao mi vas sto necete osvojit jos nista barem 10-tak godina al sta ces,imate Berlusconija to je bitno![]()
![]()
Smijesni ste i vi i vasa ekipa,zao mi samo Udinesea sto je sinoc izgubio na onakav nacin,na smijesan nacin. Al ajd,po vama je start na loptu penal i moze se u neku ruku pogledat drugacije,pa iz razlicitog ugla pa ovo pa ono.. Smijesni ste ko i klub za koji navijate. Svaka cast za historiju al vas trenutno nema 5 godina nit ce vas bit narednih bog zna koliko.. Pozz veliki, toliko se brinem za Milan to je strasno,nisam mogao sinoc zaspat dok nisam legao. mwaaaaaaaa
ja na vašu smrdljivu temu nisam nikad zavirio a kamoli da pišem i provociram
Undici stelle - ACM 1899
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.