bogut-batumLBJ MVP je napisao/la:Fino se držim ovih par sedmica bez Duncana.
Još 5 sedmica do playoffa?Ostaće se u prvih 8 i onda s Duncanom na titulu![]()
Nego je li ko raspoložen za trade?Očajan sam cijele sezone u poenima,asistencijama i skokovima tako da sam odlučio tradeati ovo malo asistencija za skokove i/ili poeneCollison,Ridnour,Session na trade listi pa čak i Batum za nekog double double visokog
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Batum je jedan od najzahvalnijih fantasy igrača i da ga dadnem za Boguta koji se tek vratio na parket.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
hoces li hilariaLBJ MVP je napisao/la:Batum je jedan od najzahvalnijih fantasy igrača i da ga dadnem za Boguta koji se tek vratio na parket.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
ja se drzim za slamcicu blizu PO izgubio sam Lovea ali mogu ga nadoknaditi sa Roseom tako da bi mogao se mozda i docepati plej ofa
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Collison za mašinu Gordona?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
hocel ovaj sto batuma daje da mu dam Farieda??
@dema imaš ponudu Sessions i Batum za Jeffersona i Redicka,mislim da je realna ostalo je ne tebi.
@carlo također imaš ponudu Collison za Matthewsa.
Nije loše no dok vidim s demom i carlom.JHam je napisao/la:hocel ovaj sto batuma daje da mu dam Farieda??
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
U ogromnom sam minusu, evo sad ću ti ja poslati ponudu 
Poslao sam ti Landryja (12pts, 6rbs, 52% FG, 82% FT) za Collisona (12 pts, 5 ast)
Poslao sam ti Landryja (12pts, 6rbs, 52% FG, 82% FT) za Collisona (12 pts, 5 ast)
Prihvaćeno
Nego šta bi za Matthewsa?
Nego šta bi za Matthewsa?
Ovaj trade je čista krađa, ne znam kako je LBJ MVP mogao pristati, ali eto...Carlo je napisao/la:U ogromnom sam minusu, evo sad ću ti ja poslati ponudu
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Povrijediće se Bogut opet 
Po čemu je krađa? Brate, tu je statistika. Pale su Landryju minute većinom zbog povrede, ali i zbog Boguta, ali statistika im je tu negdje. Landry će svakako bilježiti 12 poena, 6 skokova kako god okreneš.jose je napisao/la:Ovaj trade je čista krađa, ne znam kako je LBJ MVP mogao pristati, ali eto...Carlo je napisao/la:U ogromnom sam minusu, evo sad ću ti ja poslati ponudu
realna ,tebi jest,meni nijeLBJ MVP je napisao/la:@dema imaš ponudu Sessions i Batum za Jeffersona i Redicka,mislim da je realna ostalo je ne tebi.
Nije loše no dok vidim s demom i carlom.JHam je napisao/la:hocel ovaj sto batuma daje da mu dam Farieda??
Statistika je slična ako gledaš od početka sezone (mada i tu dajem prednost Collisonu, koji bi sigurno imao i bolju da nije zbog Fishera sjedio na klupi nepotrebno). Ali sad sa povratkom Boguta, Landry igra manje i statistika mu je slabija, a biće još slabija kako Bogut bude igrao više minuta.Carlo je napisao/la:Po čemu je krađa? Brate, tu je statistika. Pale su Landryju minute većinom zbog povrede, ali i zbog Boguta, ali statistika im je tu negdje. Landry će svakako bilježiti 12 poena, 6 skokova kako god okreneš.jose je napisao/la:Ovaj trade je čista krađa, ne znam kako je LBJ MVP mogao pristati, ali eto...Carlo je napisao/la:U ogromnom sam minusu, evo sad ću ti ja poslati ponudu
No nebitno, to je samo moje mišljenje. Ako se LBJ MVP slaže i vidi računicu, ko sam ja da bilo šta govorim.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
bogut igra svaku drugu utakmicu po 24 minute,i ima 3 blokade po mecu
ako se skroz oporavi bice mi veliko pojacanje
ako se skroz oporavi bice mi veliko pojacanje
Landry zadnjih 6-7 utakmica:
11 pts, 6.6 skokova, 52% šuta iz igre, 95% slobodna bacanja, 0.6 steals, 0.6 blocks
11 pts, 6.6 skokova, 52% šuta iz igre, 95% slobodna bacanja, 0.6 steals, 0.6 blocks
@jose dobijam u FG%,skokovima,izgubljenim i blokadama što je meni dosta.FT% i nije neka razlika.Gubim asistencije koje mi nisu bitne,ukradene,trice i poene,s tim da za poene nije sigurno.
@dema kako ti kažeš.
@Carlo šta bi za Wesa i/ili Horforda.
@dema kako ti kažeš.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Trade je prihvacen i bio stvarno limit, je niti u jednoj kategoriji Landry nije nesto bolji, osim u skokovima. Ali eto, potvrdio sam, idemo dalje, steta sto se Donnie ne javlja, ne mog ga otpustiti ili zamjeniti nekim

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Šta daješ za Wesa? Hajd da se dogovorimo. Horford mi je slabija verzija Duncana tako da ga i ne bih baš mjenjaoLBJ MVP je napisao/la:@jose dobijam u FG%,skokovima,izgubljenim i blokadama što je meni dosta.FT% i nije neka razlika.Gubim asistencije koje mi nisu bitne,ukradene,trice i poene,s tim da za poene nije sigurno.
@dema kako ti kažeš.
Što se tiče tradea Landry-Collison i mene je @LBJ "zapalio" s tradeom Kobe, Horford - Duncan, Batum obzirom da se ispostavilo da je Duncan najbolji fantasy igrač jer u svakom kategoriji je odličan, dok je Batum triple-double mašina
A evo nešto razrađujem da dobijem Brona/Mela i Matthewsa,za Batuma i još neke.Pošto ti je očigledno dragCarlo je napisao/la:Šta daješ za Wesa? Hajd da se dogovorimo. Horford mi je slabija verzija Duncana tako da ga i ne bih baš mjenjaoLBJ MVP je napisao/la:@jose dobijam u FG%,skokovima,izgubljenim i blokadama što je meni dosta.FT% i nije neka razlika.Gubim asistencije koje mi nisu bitne,ukradene,trice i poene,s tim da za poene nije sigurno.
@dema kako ti kažeš.
Što se tiče tradea Landry-Collison i mene je @LBJ "zapalio" s tradeom Kobe, Horford - Duncan, Batum obzirom da se ispostavilo da je Duncan najbolji fantasy igrač jer u svakom kategoriji je odličan, dok je Batum triple-double mašina
Ne treba mi Horford ipak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.