Olimpik Sarajevo
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Off: Reci mi da je ovo snimljeno nekad rano ujutru kad nikog nije bilo na vidiku, ili je fakat ovako u Livnu, srce me odmah štrecne kad vidim kako nam sela, naselja, gradovi propadaju...badblueboylivno je napisao/la:Ma ja sam iz susjedne općine - devastirane do plača, inače bih, da sam iz TG, predložio klubu i lokalnim vlastima da mu to ponude. Ionako fali jedan jak klub ovdje, nema nijednog ozbiljnog kluba na području zapadne Bosne / sjeverozapadne Hercegovine.
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- badblueboylivno
- Kontakt:
S obzirom da sunce izlazi oko sedam, ovo je sigurno kasnije od toga jer svjetlost ne pokazuje da je sunce tek izašlo... moguće da je i vikend ujutro, ali opet je užas, jeza, psa nema na ulici, neku večer oko 19:30 sam išao ovim korzom i susreo valjda tri čovjeka, a zima je, po meni, a i starijim ljudima, nikad blaža... cijeli ovaj dio države je takav, na cesti od Livna do Drvara (oko 120 km) mimoiđeš se s valjda deset auta, svi su nas ostavili.Zel je napisao/la:Off: Reci mi da je ovo snimljeno nekad rano ujutru kad nikog nije bilo na vidiku, ili je fakat ovako u Livnu, srce me odmah štrecne kad vidim kako nam sela, naselja, gradovi propadaju...badblueboylivno je napisao/la:Ma ja sam iz susjedne općine - devastirane do plača, inače bih, da sam iz TG, predložio klubu i lokalnim vlastima da mu to ponude. Ionako fali jedan jak klub ovdje, nema nijednog ozbiljnog kluba na području zapadne Bosne / sjeverozapadne Hercegovine.
Hayley <3
Badblueboy stvarno ima do drvara 30 km od vas? Pa zar niste isti kanton hebote
Pa si izrcaunaj koliko ima, veliki je to kanton, a jos izduzen:gruezi je napisao/la:Badblueboy stvarno ima do drvara 30 km od vas? Pa zar niste isti kanton hebote

- badblueboylivno
- Kontakt:
Pretvori se tema u sat geografije 
Ovo je najveći kanton u Federaciji (19% teritorija, ovako iz glave), a mislim da je najzaostaliji, odnosno da je iskoristivost prirodnog potencijala (ponajprije polja i vjetra) debelo najniža u državi.
Evo provjerio sam, Livno - Drvar 105 kilometara.
Ovo je najveći kanton u Federaciji (19% teritorija, ovako iz glave), a mislim da je najzaostaliji, odnosno da je iskoristivost prirodnog potencijala (ponajprije polja i vjetra) debelo najniža u državi.
Evo provjerio sam, Livno - Drvar 105 kilometara.
Hayley <3
- KB-TM87
- Kontakt:
šteta za taj predio što je tako zamro... ali to nije tema današnje emisije, vratite se goraždanima

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Cautinho
- Kontakt:
Sta ovo Avaz pise,da nije sigurno da ce Olimpic u Gorazde,nastali neki problemi,valjda stadioni.
Keep walking.
Pa čekajte, dakle Olimpic je ipak goraždanski klub ali bez adekvatnog stadiona, tj. stanje kao što je bilo prije gradnje Otoke?
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Olimpic nije registrovan u Gorazdu tako da nije ni gorazdanski klub,a kako stvari stoje niti ce biti!Sezona jos malo pa pocinje a oni sa stadionom nisu ni mrdnuli,tako da su ovi iz Olimpica odustali od Gorazda!!!Cak ponovo i najavljuju igranje u Tuzli,ali ne nekom fuzijom vec samo da iznajme stadion za igranje! 
Ma Otoka, uvijek su to držali u šteku.
odmah je bilo jasno da Olimpic ne moze igrati u Gorazdu na neuslovnom stadionu,ovi nisu u stanju napraviti jos jednu tribinu i renovirati postojecu i jos dosta stvari,za sta treba minimalno 1 milion KM,to Gorazde jednostavno ne moze isfinansirati...Olimpic ocito ostaje na Otoci gdje imaju lijep stadion i sve uslove za takmicenje,nemaju navijaca,ali ne mozes sve imati:) najrealnije je da oni na ljeto presele u Tuzlu ili Bihac,Gorazde je izgleda propao pokusaj da ovaj klub na sebe skrene dodatnu pozornost....
džaba odštampali Goražde na opremi 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
To je već promijenjeno na opremianonimni je napisao/la:džaba odštampali Goražde na opremi
Ne znam zasto se uopce spominje Bihać, jer navijači i simpatizeri crveno-bijelih iz Bihaća su jasno rekli da ih nikakva fuzija ne zanima. Uz duzno postovanje prema ljudima koji su od Olimpica napravili stabilan klub, trebaju znati da u Gradu na Uni nemaju sta traziti. NK Jedinstvo je nasa svetinja, taman igrali Opcinsku ligu, ali svoju historiju necemo kvariti i prodavati. Kad tad doce dan povratka u Premier ligu.bosnas_ je napisao/la:odmah je bilo jasno da Olimpic ne moze igrati u Gorazdu na neuslovnom stadionu,ovi nisu u stanju napraviti jos jednu tribinu i renovirati postojecu i jos dosta stvari,za sta treba minimalno 1 milion KM,to Gorazde jednostavno ne moze isfinansirati...Olimpic ocito ostaje na Otoci gdje imaju lijep stadion i sve uslove za takmicenje,nemaju navijaca,ali ne mozes sve imati:) najrealnije je da oni na ljeto presele u Tuzlu ili Bihac,Gorazde je izgleda propao pokusaj da ovaj klub na sebe skrene dodatnu pozornost....
Bio sam zaprepašten kad sam citao da je vecina Fukara iz Tuzle podrzavala fuziju, jer Sloboda koliko god bila losa, ali Sloboda je Sloboda, a Olimpic je Olimpic. Sad su se pokrenuli i vidi se da mogu i bez Gracica vratiti Slobodu gdje joj je i mjesto.
Realno Gracic treba svoje utociste traziti u gradovima poput Gorazda, jer ipak Bihać i Tuzla su malo veci zalogaj.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
haj dobro jearbitraža je napisao/la:To je već promijenjeno na opremianonimni je napisao/la:džaba odštampali Goražde na opremi
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Uz dužno poštovanje prema Bihaću, ne znam ni ja zašto se pominje Bihać. Niko im nije nudio fuziju, već su neki njihovi iz kluba ipitivali teren u Sarajevu.NeRi_K je napisao/la:Ne znam zasto se uopce spominje Bihać, jer navijači i simpatizeri crveno-bijelih iz Bihaća su jasno rekli da ih nikakva fuzija ne zanima. Uz duzno postovanje prema ljudima koji su od Olimpica napravili stabilan klub, trebaju znati da u Gradu na Uni nemaju sta traziti. NK Jedinstvo je nasa svetinja, taman igrali Opcinsku ligu, ali svoju historiju necemo kvariti i prodavati. Kad tad doce dan povratka u Premier ligu.bosnas_ je napisao/la:odmah je bilo jasno da Olimpic ne moze igrati u Gorazdu na neuslovnom stadionu,ovi nisu u stanju napraviti jos jednu tribinu i renovirati postojecu i jos dosta stvari,za sta treba minimalno 1 milion KM,to Gorazde jednostavno ne moze isfinansirati...Olimpic ocito ostaje na Otoci gdje imaju lijep stadion i sve uslove za takmicenje,nemaju navijaca,ali ne mozes sve imati:) najrealnije je da oni na ljeto presele u Tuzlu ili Bihac,Gorazde je izgleda propao pokusaj da ovaj klub na sebe skrene dodatnu pozornost....
Bio sam zaprepašten kad sam citao da je vecina Fukara iz Tuzle podrzavala fuziju, jer Sloboda koliko god bila losa, ali Sloboda je Sloboda, a Olimpic je Olimpic. Sad su se pokrenuli i vidi se da mogu i bez Gracica vratiti Slobodu gdje joj je i mjesto.
Realno Gracic treba svoje utociste traziti u gradovima poput Gorazda, jer ipak Bihać i Tuzla su malo veci zalogaj.
Čuj njih fuzija ne zanima, a nije im ni nuđena. Ne zanima ni navijače Gradine, Veleža, Borca, Širokog itd, ali ni njima nije nuđena. Šta sada bi i oni trebali dati proglas?
Jedinstvo ne postoji zbog nekih tamo ljudi iz kluba kako ti kazes, vec postoji zbog navijaca i simpatizera, tako da nista nece moci proci bez naseg odobrenja.
A posebno sad kad je predsjednik kluba ponovo Hamdija Abdic Tigar mislim da od te fuzije nema nista, jer vjerujem da bi se covjek samo nasmijao na spomen takve stvari.
To su vasa nagadjanja da se neko iz Bihaća nudio i dok ne vidim crno na bijelo ne vjerujem u takve price. Realno vise Gracicu treba Bihać nego on i njegov Olimpic Bihacu.
A posebno sad kad je predsjednik kluba ponovo Hamdija Abdic Tigar mislim da od te fuzije nema nista, jer vjerujem da bi se covjek samo nasmijao na spomen takve stvari.
To su vasa nagadjanja da se neko iz Bihaća nudio i dok ne vidim crno na bijelo ne vjerujem u takve price. Realno vise Gracicu treba Bihać nego on i njegov Olimpic Bihacu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Ma niko ti ništa nije nudio dečko. Ne zanosi se i opusti se. A Jedinstvu svaka čast.NeRi_K je napisao/la:Jedinstvo ne postoji zbog nekih tamo ljudi iz kluba kako ti kazes, vec postoji zbog navijaca i simpatizera, tako da nista nece moci proci bez naseg odobrenja.
P.S. Priča je prenula prije neko je Tigar opet stigao.
njima se svi nude, al eto, neka nevidljiva sila ne dopusta da se presele iz sarajeva. iz kluba u javnost ide ubleha za ublehom, bas da vidimo hoce li na pripreme u tursku...
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.