Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

LFC4ever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la LFC4ever » 04 feb 2013, 17:59

Jedan veliki pozdrav za sve vas. Odavno nisam ništa napisao, ali sam svaku stranicu redovno čitao i pratio.
Tacno je da ima razimirica, onih koje idu od odmjerenih pa sve do krajnje ja bih ih nazvao glupih i bespotrebnih prepirki, kada clanovi foruma žele mijenjati individu covjeka, sto je za mene katastrofalno. Svemu ovom prvo doprinose pojedini forumasi koji pišu post u afektu ( pobjede ili poraza ). Naravno da se treba kritikovati ili čuti mišljenje (nečije) i to isto prihvatiti ili odbaciti. Neki jos uvijek ne znaju STA JE SVRHA FORUMA!
Svako ima pravo iznijeti svoje mišljenje, što ne znači da ga drugi forumaš mora prihvatiti. Pa ljudi smo nismo životinje.
Kako bi izgledalo da svi imamo isto mišljenje ?
Dosta o ovome, da se baziram na naš voljeni Liverpool.

Meni ovaj LFC pod palicom Rodgersa igra puno ljepše i brže od prijašnjeg, potpuno drugačija filozofija igre nego prošle godine, i samim time igrači na to trebaju da se navikunu i hvala Bogu dobro im ide.
Niko me ne može uvjeriti da u budućnosti neće biti napretka, da je ovo maximum Rodgersa, jer NIJE i to pokazujemo iz utakmice u utakmicu. Glupa su poređenja KINGA i Rodgersa nakon 20 odigranih kola, pustite ga završi svoje, to jest da se završi sezona pa onda poredite ko je bolji. To je isto kao da komentarišete krajnji rezultat utakmice u 60 minuti, a ima još 30 do kraja, ovom slucaju ima još 13 utakmica do kraja sezone, pa onda komentarišite, analizirajte i postavljajte statistike do mile volje. Prošle sezone smo imali 52 boda, dok ove GARANTUJEM da cemo imati VIŠE, barem desetak. ! A tu je i EL, nadam se da cemo je ozbiljno shvatiti, mada ne vidim razlog zašto je ne bi ozbiljno shvatili. Lijepo bi je bilo osvojiti! Pa onda Super kup, da vidimo na čemu smo ;)
To bi bilo to od mene za sada. Budite pozdravljeni.
YNWA
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 04 feb 2013, 18:14

LFC4ever je napisao/la:Jedan veliki pozdrav za sve vas. Odavno nisam ništa napisao, ali sam svaku stranicu redovno čitao i pratio.
Tacno je da ima razimirica, onih koje idu od odmjerenih pa sve do krajnje ja bih ih nazvao glupih i bespotrebnih prepirki, kada clanovi foruma žele mijenjati individu covjeka, sto je za mene katastrofalno. Svemu ovom prvo doprinose pojedini forumasi koji pišu post u afektu ( pobjede ili poraza ). Naravno da se treba kritikovati ili čuti mišljenje (nečije) i to isto prihvatiti ili odbaciti. Neki jos uvijek ne znaju STA JE SVRHA FORUMA!
Svako ima pravo iznijeti svoje mišljenje, što ne znači da ga drugi forumaš mora prihvatiti. Pa ljudi smo nismo životinje.
Kako bi izgledalo da svi imamo isto mišljenje ?
Dosta o ovome, da se baziram na naš voljeni Liverpool.

Meni ovaj LFC pod palicom Rodgersa igra puno ljepše i brže od prijašnjeg, potpuno drugačija filozofija igre nego prošle godine, i samim time igrači na to trebaju da se navikunu i hvala Bogu dobro im ide.
Niko me ne može uvjeriti da u budućnosti neće biti napretka, da je ovo maximum Rodgersa, jer NIJE i to pokazujemo iz utakmice u utakmicu. Glupa su poređenja KINGA i Rodgersa nakon 20 odigranih kola, pustite ga završi svoje, to jest da se završi sezona pa onda poredite ko je bolji. To je isto kao da komentarišete krajnji rezultat utakmice u 60 minuti, a ima još 30 do kraja, ovom slucaju ima još 13 utakmica do kraja sezone, pa onda komentarišite, analizirajte i postavljajte statistike do mile volje. Prošle sezone smo imali 52 boda, dok ove GARANTUJEM da cemo imati VIŠE, barem desetak. ! A tu je i EL, nadam se da cemo je ozbiljno shvatiti, mada ne vidim razlog zašto je ne bi ozbiljno shvatili. Lijepo bi je bilo osvojiti! Pa onda Super kup, da vidimo na čemu smo ;)
To bi bilo to od mene za sada. Budite pozdravljeni.
YNWA
Odličan post samo imam jednu zamjerku, ne možemo porediti Kinga i Rodgersa nakon odigranih 20 kola, ustvari netrebamo ih nikako porediti jel King je prošlost a Brendan je budućnost kluba i mislim da se netreba nikako raspravljati oko toga jer kako kažeš nema svako ist omišljenje al svačije se treba poštovati :D
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 04 feb 2013, 18:16

Idemo odma u novu raspravu :D
Kolko se tusi Sule igranjem iza DS-a ?
Koliko dobijamo a koliko gubimo pitanje je sad :D ?
"You'll Never Walk Alone"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 feb 2013, 18:21

RtoX je napisao/la:Idemo odma u novu raspravu :D
Kolko se tusi Sule igranjem iza DS-a ?
Koliko dobijamo a koliko gubimo pitanje je sad :D ?

Moze.

Nije to direktno igranje iza njega,to je vise rotacija njih dvojice na 3 napadacke pozicije(zavisi ko igra Downing il mali sa 3 djece) .I tako ce i biti rotacija pa gdje se koji nadje a valjda ce obojica pogadjat
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 04 feb 2013, 18:29

Sad je takodje prinudjen da radi vise defanzivnih zadataka nego' li prije i umor mora igrati svoje kol'ko tolko.I ja sad nak kontam nesh u ove dvije utakmice zadnje protiv Arse i City-a nije bio bas na nivou kojeg je demonstrirao u dosadasnjem dijelu sezone,moguce radi same postavke igre i nesto defanzivnijeg pristupa svih igraca a mozda samo nije njegov dan.Najbolje ce se vidjeti u sledecoj utakmici.
"You'll Never Walk Alone"

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 04 feb 2013, 18:35

slika
Nad nama nebo ima da gori!

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 04 feb 2013, 18:43

Sve se vidi iz priloženog, konstantan pad forme, nadam se da cemo ga se riješiti dok još vrijedi, po svim parametrima Begović je idealna zamjena. Visok, sjajni refleksi, mlad, pouzdan, što je najvažnije dobro poznaje igru u EPL, jer je u njoj skoro čitavu karijeru. Pri tome ne bi bio toliko skup. Vjerujem da ce za 15 M otici iz Stoke-a. ;)
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 04 feb 2013, 19:01

LFC4ever je napisao/la:Sve se vidi iz priloženog, konstantan pad forme, nadam se da cemo ga se riješiti dok još vrijedi, po svim parametrima Begović je idealna zamjena. Visok, sjajni refleksi, mlad, pouzdan, što je najvažnije dobro poznaje igru u EPL, jer je u njoj skoro čitavu karijeru. Pri tome ne bi bio toliko skup. Vjerujem da ce za 15 M otici iz Stoke-a. ;)
Od tog novca što se spominje za Begovića, bolje je dovesti Mignoleta i Inca. Još dovesti nekog štopera, Sakhoa možda, Erikssena, nekog lijevog beka za klupe, i to je to. :)
Jedva čekam da vidim kakav će biti Coutinho.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 feb 2013, 19:24

Henderson je napisao/la:

1. Šalje Carrola na posudbu u West Ham i ostavlja ekipu sa samo jednim napadačem.
2. Dovodi Sahina koji se nije dokazao i ispali smo jako smiješni sa tim transferom.
3. Istog tog Hendersona kojeg sada svi hvale htio je poslati na posudbu u Fulham.
4. Htio je prodati Aggera ili Škrtela kako bi doveo neka nova pojačanja u vidu Allena.
5. Osim Sturidga sva njegova pojačanja su smiješna.
6. Navodiš maloprije da smo izgubili od Arsenala kući a zaboravljaš da smo prošle sezone igrali dvije utakmice sa Arsenalom i da smo, između ostalog ostvarili gostujuću pobjedu.
7. Kofrčiš se remijem i odličnom igrom protiv Cityija a zaboravljaš da smo prošle sezone odigrali četiri utakmice sa Cityijem.
9. Potom Kingu nabadaš WBA kući isto kao da mi nismo igrali sa WBA u gostima ove sezone. Nabrajaš Kingu Wigan isto kao da mi nismo igrali sa Villom ove sezone kući.
10. Potom navodiš kako sam ja opsjednut statistikom i kako je ona bespotrebna, a potom navodiš statistički podatak da mi imamo najveći posjed lopte u ligi. Mislim, prvo to je laž a kao drugo braniš se statistikom.
11. Rodgersa je dočekao roster, nije imao potrebe da se riješava 20 igrača kao King. A potom, slijedi njegovo trošenje 60 miliona eura, od čega je 50 potrošio čisto. On nije morao prodavati da bi kupovao kao King. Brendon je sve fino trošio za one pozicije koje su po njemu bile prazne ili loše popunjene.
12. Eto on je otkrio Raheema. :roll:

...
1. Bar imamo šansu da nešto izvučemo iz tog transfera, da je ostao ove sezone na kraju bi još platili nekoga da ga vodi. Uostalom, i sam je priznao grešku, i rekao kako nikada ne bi pustio Carrolla da je znao da neće uspjeti dovesti zamjenu, a planirali su.
2. Sahinov transfer ne bih komentarisao, ali također ga ne bi nazivao smiješnim. 3 gola i 3 asistencije u 12 mečeva nije smiješno, ali tebi očito jeste. To što je za njega kao tek oporavljenom bilo teško da se vrati u formu u Engleskoj, e to je do njega.
3. Htio poslati Hendersona
4. Htio prodati Aggera ili Skrtela
Suma sumarum, mnogo toga je htio, a ništa nije uradio. Shame on you Rodgers! Kako si samo mogao ovo htjeti, a ne ispuniti.
I još komentar kako bi ih zamijenio Allenom koji je doveden u zamjenu za Lucasa.
5. Toliko smiješna, evo ja se valjam od smijeha. Već u prvoj sezoni ih nazivamo smiješnim, a ne sjećaš se kada je Henderson proradio.
6. Da Bog da mi uvijek imali sreće kao u toj utakmici u kojoj smo pobijedili Arsenal.
7. To za City stoji, ali smo im u obje utakmice i ove sezone očitali lekciju kako se igra
8. Nisi ništa napisao
9. Ne nabijam ja, ti si nabijao prvo Rodgersu a nisi pogledao kako je King prošao sa tim timovima. Ma da, zaista ne postoji razlika izgubiti od WBA kući i u gostima, da ne spominjem da je to bio prvi meč sa smiješnim sudijskim odlukama. I ti si prvi pomenu Villu, a Wigan koji je prošle sezone bio smiješna ekipa baš kao ova Villa nam je očitao lekciju usred Anfielda.
10. Očito ne čitaš ono što ti pišem. Samo stavljaš statistiku koja ti odgovara, zanemaruješ ono što je daleko važnije, kako Liverpool stoji na terenu. Meni je draže gledati Liverpool sa prosjekom od oko 60% lopte u posjedu nego Liverpool sa najviše pogođenih prečki i stativa, te utjehom kako smo oborili rekord u tome.
11. Da, inače se veoma teško riješiti igrača kakvih se riješio Kenny. Naprosto su svi gorili od želje da ostanu u klubu i nisu htjeli otići. A koliko je Kenny potrošio? Nemoj mi samo počinjati sa pričom, prodao je Torresa bla bla bla, on je potrošio više od 100 miliona, od kojih bi i ovi Downingovi i Hendersonovi propali da ih nije tata preporodio.
12. Imao je muda da ga gurne u vatru i protiv najjačih, nisu mu igrali Maxi i Kuyt pa čak i kada je seona bila definitivno izgubljena.
Carlo je napisao/la:
@jimmy, ti si drug moj i nema razloga da se zbog ovoga ovoliko raspravljamo. Promjenio sam mišljenje, ne znam je li ga zabranjeno mjenjati, ako jeste onda je do mene. Nemoj mi reći da ti nisi podržavao Kennyja kada je došao. Pred kraj prošle sezone ga nisi podržavao i je li to promjena mišljenja? Neko ga mjenja brže neko sporije. Šta je, tu je. Da se ne ponavljamo džabe bolje da završimo ovu raspravu. Svako ima svoje mišljenje i teško da iko može promjeniti moje mišljenje (osim Rodgersa), isto kao što ja tvoje teško mogu promjeniti.
Pa naravno ba, ovo je samo diskusija, ne raspravljamo se. Razmjenjujemo mišljenja. : )
Svaki trener, ali svaki koji bude na klupi Liverpoola će imati podršku. Ja ni u jednom trenutku nisam napisao da Kenny nije imao moju podršku, bar nisam tim istim riječima, ne znam kako si ti protumačio. Samo pišem kako mi je neshvatljivo da mislite kako ne igramo ljepše nego li smo igrali lani. A o rezultatima treba govoriti na kraju sezone. Ispadam neko ko mrzi Kennya ili nešto slično, a to je čovjek kojeg strašno cijenim. Mislim da niko nikada nije, i neće voljeti Liverpool kao oni, ali trenerski posao trenutno za njega nije. 20 godina biti van klupe nekog tima i onda preuzeti isti sa mentalitetom kakav si imao zadnji put kada si vodio nekoga ne ide, eto toliko od mene o Kennyu što se tiče njegovog okončalog posla sa klupe.

vtdgeca
Kontakt:

Post Postao/la vtdgeca » 04 feb 2013, 19:57

Liverpool - WBA
Liverpool - Swansea
Wigan - Liverpool
Liverpool - Tottenham
Southampton - Liverpool
Aston Villa - Liverpool
Liverpool - West Ham
Reading - Liverpool
Liverpool - Chelsea
Newcastle - Liverpool
Liverpool - Everton
Fulham - Liverpool
Liverpool - QPR
fino bogami 8-)

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 04 feb 2013, 20:20

vtdgeca je napisao/la:Liverpool - WBA
Liverpool - Swansea
Wigan - Liverpool
Liverpool - Tottenham
Southampton - Liverpool
Aston Villa - Liverpool
Liverpool - West Ham
Reading - Liverpool
Liverpool - Chelsea
Newcastle - Liverpool
Liverpool - Everton
Fulham - Liverpool
Liverpool - QPR
fino bogami 8-)
Ako sve prođe kako treba 4 mjesto je naše 8-)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 feb 2013, 20:21

Klepio sa Arsenalovog topica, zanimljiva tabela, neka malo i Wengera na našoj temi. :mrgreen:

slika

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 04 feb 2013, 20:36

Freelance journalist
#FSG will give #Rodgers 35 million to spend in the summer. Any extra money the club will make on transfers will be added on budget. #LFC

Taman da se dovede Begovic, neki iskusan stoper i Ince.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 04 feb 2013, 20:45

Henderson - 11 starts, 3 goals & 5 assists. Wilshere - 20 starts, 2 goals & 3 assists. Cleverley - 21 starts, 2 goals & 3 assists

hvala ti Brendane sto si dosao i od Hendersona napravio igraca koji ce u buducnosti biti lider i nosioc igre Liverpoola

So far Brendan Rodgers has managed 39 competitive games for Liverpool with a win percentage of 43.59%.
LIVERPOOL FC

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 feb 2013, 20:48

peppo_owen je napisao/la:Kakve su sanse da mi budemo taj sretni dobitnik sa Otoka koji je stimao rezultate :D Jos bi nam samo to falilo ...
kakve smo srece jesmo garant :mrgreen:
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 feb 2013, 20:57

Mogu misliti kolika je kvota bila nakon prvog poluvremena da će Liverpool postati prvak :D

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 04 feb 2013, 20:58

OTNYS_YNWA je napisao/la:Mogu misliti kolika je kvota bila nakon prvog poluvremena da će Liverpool postati prvak :D
:mrgreen: :mrgreen:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 feb 2013, 20:59

Zemunski klan organizirao +3 i iz 1 u 2 i digao lovu :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 04 feb 2013, 21:02

EBSCO je napisao/la:
vtdgeca je napisao/la:Liverpool - WBA
Liverpool - Swansea
Wigan - Liverpool
Liverpool - Tottenham
Southampton - Liverpool
Aston Villa - Liverpool
Liverpool - West Ham
Reading - Liverpool
Liverpool - Chelsea
Newcastle - Liverpool
Liverpool - Everton
Fulham - Liverpool
Liverpool - QPR
fino bogami 8-)
Ako sve prođe kako treba 4 mjesto je naše 8-)
4 mjesto je nerealno očekivati, ali mislim da 5 možemo uhvatiti ako dobro odigramo ovih 13 utakmica.
Ja sam na početku sezone predviđao 6 mjesto, ako budemo šesti, nadam se da će nam to biti dovoljno za plasman u EL i naredne godine. Ipak je ružno ne igrati u Evropi, u bilo kojem takmičenju.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 04 feb 2013, 21:29

Toliko je Brenda uticala na dobre partije Hendersona da Henderson u svakom intervju spominje da ga je Brenda htjela poslati na posudbu u Fulham.
1. Bar imamo šansu da nešto izvučemo iz tog transfera, da je ostao ove sezone na kraju bi još platili nekoga da ga vodi. Uostalom, i sam je priznao grešku, i rekao kako nikada ne bi pustio Carrolla da je znao da neće uspjeti dovesti zamjenu, a planirali su.
Moja poenta nije u tome da nije trebao posuditi Carrola nego je trebao dovesti zamjenu prije nego ga je posudio. Ono što je Brenda uradila, to ne bi ni početnik uradio.
2. Sahinov transfer ne bih komentarisao, ali također ga ne bi nazivao smiješnim. 3 gola i 3 asistencije u 12 mečeva nije smiješno, ali tebi očito jeste. To što je za njega kao tek oporavljenom bilo teško da se vrati u formu u Engleskoj, e to je do njega.
Kod Sahina nije smiješan njegov učinak za Liverpool, nego je smiješna činjenica da je njegova posudba plaćena 4 miliona funti i da mu je data plata 70 000 sedmično, da bi se nakon četiri mjeseca odrekli igrača. Ustvari ne mi, nego Brenda.

Kod: Označi sve

4. Htio prodati Aggera ili Skrtela
Suma sumarum, mnogo toga je htio, a ništa nije uradio. Shame on you Rodgers! Kako si samo mogao ovo htjeti, a ne ispuniti.
I još komentar kako bi ih zamijenio Allenom koji je doveden u zamjenu za Lucasa.
Sreča pa ti igrači nisu pristali. Što se tiče Allena, njega sam naveo kao primjer a nisam mislio direktno na njega. Sva njegova pojačanja su Allen, izuzev Sturidga.
6. Da Bog da mi uvijek imali sreće kao u toj utakmici u kojoj smo pobijedili Arsenal.
Amin.
7. To za City stoji, ali smo im u obje utakmice i ove sezone očitali lekciju kako se igra
Jesmo, nema se tu šta prigovoriti.
8. Nisi ništa napisao
Moja greška.
9. Ne nabijam ja, ti si nabijao prvo Rodgersu a nisi pogledao kako je King prošao sa tim timovima. Ma da, zaista ne postoji razlika izgubiti od WBA kući i u gostima, da ne spominjem da je to bio prvi meč sa smiješnim sudijskim odlukama. I ti si prvi pomenu Villu, a Wigan koji je prošle sezone bio smiješna ekipa baš kao ova Villa nam je očitao lekciju usred Anfielda.
WBA smo prošle sezone pobjedili u gostima a izgubili kući. Ove godine možda bude obrnuto. Sve je isto, 3 boda iz dva meča možda se ponovi.
Meni je najjači Semir kada je postavljao klipove prije utakmice sa Villom kao on upozorava da se bolje odigra i da je King loše odradio tu utakmicu jer je završena 1-1. Eto ove sezone smo izgubili 1-3.
10. Očito ne čitaš ono što ti pišem. Samo stavljaš statistiku koja ti odgovara, zanemaruješ ono što je daleko važnije, kako Liverpool stoji na terenu. Meni je draže gledati Liverpool sa prosjekom od oko 60% lopte u posjedu nego Liverpool sa najviše pogođenih prečki i stativa, te utjehom kako smo oborili rekord u tome.
Nema neke velike razlike između tabela u kojima se prikazuje Liverpoola šta bi bilo da su realizirane prećke i stative i one tabele koji sljedbenici Brende postavljaju, eto kao fol šta bi bilo da nije bilo prvih 5 kola.
Sve je to isto, samo u vašim očima malo drukčije. :mrgreen:
Samo što King još nije imao Suareza 9 utakmica i Gerarda pola sezone. Brenda nema tih izgovora.
11. Da, inače se veoma teško riješiti igrača kakvih se riješio Kenny. Naprosto su svi gorili od želje da ostanu u klubu i nisu htjeli otići. A koliko je Kenny potrošio? Nemoj mi samo počinjati sa pričom, prodao je Torresa bla bla bla, on je potrošio više od 100 miliona, od kojih bi i ovi Downingovi i Hendersonovi propali da ih nije tata preporodio.
King je imao budalu koja je pregovarala, on nije preplaćivao igrače, nego je to radio Comolli. Ali vidiš kako vi to fino pokušavate djeci zamazati oči. Svaki uspjeh Kinga pripisujete drugima, a svaki neuspjeh pripisujete Kingu. King nije pregovarao oko transfera, on je samo govorio na kojoj poziciji mu treba igrač. To je radio Comolli. Brenda sada kaže koga želi a Ayr pregovara. Ali niko ne hvali Ayra nego Brendu i niko ne kudi Comollija nego svi kude Kinga.
Kod rezultata se kaže Clark je kriv za dobru odbranu a ne King, dok je King kriv za lošu realizaciju. Eto King je trenirao samo Suareza i Carrola na pola terena, dok je Clark trenirao 20 igrača na drugoj polovini terena.

Brenda je toliko preporodila i psihološki pozitivno uticala na Hendersona da on u svakom intervju kojeg je imao ove godine uporno ponavlja trener me je htio poslati na posudbu u Fulham, ali ja nisam htio. Vidi se u Hendersonovim riječima oduševljenje Brendom.
12. Imao je muda da ga gurne u vatru i protiv najjačih, nisu mu igrali Maxi i Kuyt pa čak i kada je seona bila definitivno izgubljena.
Zato će sada možda završiti u zatvoru. Pošto spomenu najjače, da se prisjetimo da nam je Kuyt donio pobjedu protiv Uniteda u kupu, Maxi protiv Chelsija u gostima ... Djeca to ove sezone nisu učinila.
Jako je bitna mladost, ali bodovi su bitniji.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.