Da i ja kažem banovanom članu kako se može dobiti i trajna šut-karta s foruma.JohnLennon je napisao/la:Evo i mene nakon duze pauze. Da Monologu kazem da postoji opcija da se clan banuje i na manje od sedam/deset dana.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
samo da nam iduci trener ne bude benitez ili wenger, otici ce mou na kraju ove sezone sigurno a mozda i prije ako roman zagrize 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Wenger nece sigurno.
spominje se cesto pa sam ga zbog toga spomenuo, nadam se da ne postoji ni najmanja sansa da nama bude trener, neka tog tuznog trenera u arsenalu da pravi igrace drugim timovima
Neće biti njih dvojica.Gdje je poenta u promjeni trenera ako ćeš dovesti provjereno goreg od njegaLenBias je napisao/la:samo da nam iduci trener ne bude benitez ili wenger, otici ce mou na kraju ove sezone sigurno a mozda i prije ako roman zagrize
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
nadam se da ce on biti iduci trener
Torril, Karanka, Zidane, Paco Jemez...
Mourinho nikud nece. A ako ipak pozeli otici sretno mu bilo gdje god otisao. Tesko je naci trenera visokih perfomansi kao kod Mourinha, trenutno mi niko ne pada na pamet.L_blancos je napisao/la:Torril, Karanka, Zidane, Paco Jemez...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
navodno je ronaldo produzio ugovor do 2018.
- tyler durden
- Kontakt:
Laudrup, Bielsa.
- Cautinho
- Kontakt:
Njemu treba dozivotni dati.Njemu je zivot u Madridu,nikakav Pariz,Manchester ili ostari "parese".LenBias je napisao/la:navodno je ronaldo produzio ugovor do 2018.
Volio bih da ostane jos nekih 5 godina,ili jednostavno do kraja karijere,da postane najveci ikada u Madridovoj povjesti.Da stigne i Raula i Casillasa i Zidanea,Hierru i di Stefana...
Keep walking.
slazem se, za ove godine sto je u real madridu apsolutno je zasluzio tako nestoCautinho je napisao/la:Njemu treba dozivotni dati.Njemu je zivot u Madridu,nikakav Pariz,Manchester ili ostari "parese".LenBias je napisao/la:navodno je ronaldo produzio ugovor do 2018.
Volio bih da ostane jos nekih 5 godina,ili jednostavno do kraja karijere,da postane najveci ikada u Madridovoj povjesti.Da stigne i Raula i Casillasa i Zidanea,Hierru i di Stefana...
- Cautinho
- Kontakt:
Znam da su oni svetinje,i neki jednostavno ne zele njih da usporeduju sa bilo kime.Naprimjer,mnogi misle da su Ronaldo i Messi najbolji igraci koji su ikada igrali fudbal,a neki misle da Ronaldo nije u rangu Zidanea,Raula ili di Stefana...Malo se covjek zamisli 
Keep walking.
Don Alfredo je najbolji fudbaler ikad'.
- Cautinho
- Kontakt:
Stariji si nego sam mislio.Nemojmo ove fudbalske "antikvitete" mjesati sa modernim nogometom.Alferdo je ,vjerujem,bio dobar fudbaler,ali on je neka posebna prica...L_blancos je napisao/la:Don Alfredo je najbolji fudbaler ikad'.
Keep walking.
- stomaklija
- Kontakt:
Ko me to ovdje spominje??

- RealMoudrid
- Kontakt:
L_blancos je napisao/la:Torril, Karanka, Zidane, Paco Jemez...
tyler durden je napisao/la:Laudrup, Bielsa.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Kakvi torili,bielse,jimenezi i pm-ine.
Nije nam bilo dosta pelegrinija,ramosa,quierozova,luxemburgova ,šustera i sl. bjelosvjetske gamadi koja je dobra za klub koji živi u nivou Getafea(bez uvrede).
Pun mi je qrac experiment-trenera i nadam se da je i presidente ponešto naučio iz prošlog mandata.
U svakom slučaju u rečenicu sa Joseom mogu don Fabio,Lippi i Hiddink (naravno da je i SAF tu ali budimo realni,prije će mesi uplašit Arbelou nego ovaj napustit Manchester)
drugi red Wenger,Benitez,
treći neko od dva švabe ,
ostali nek treniraju nekog drugog.
Nije nam bilo dosta pelegrinija,ramosa,quierozova,luxemburgova ,šustera i sl. bjelosvjetske gamadi koja je dobra za klub koji živi u nivou Getafea(bez uvrede).
Pun mi je qrac experiment-trenera i nadam se da je i presidente ponešto naučio iz prošlog mandata.
U svakom slučaju u rečenicu sa Joseom mogu don Fabio,Lippi i Hiddink (naravno da je i SAF tu ali budimo realni,prije će mesi uplašit Arbelou nego ovaj napustit Manchester)
drugi red Wenger,Benitez,
treći neko od dva švabe ,
ostali nek treniraju nekog drugog.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- RealMoudrid
- Kontakt:
Halo hej, Paco Jemez, svjetski stručnjak 
2012/2013
Ne treba svjetski stručnjak.Treba dobar taktičar koji razumije kako funkcioniše španski fudbal a to Paco Jemez između ostalih jeste.
Dok Španija dominira svijetom mi se okrećemo stranim igračima jer imamo na klupi nacionalistu i mrzitelja Španaca.Sljedeći trener može biti samo Španac koji se ne zove Rafael "Bog Rotacija" Benitez.
Dok Španija dominira svijetom mi se okrećemo stranim igračima jer imamo na klupi nacionalistu i mrzitelja Španaca.Sljedeći trener može biti samo Španac koji se ne zove Rafael "Bog Rotacija" Benitez.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.