FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 feb 2013, 15:37

Evo 15.30h je, ima li kakvih novosti za Kvesica?
Postao/la Medixon dana 02 feb 2013, 15:49

Vidim na prosloj stranici spominjete neki klub iz Cilea i njegovu akciju da sve pare od ulaznica idu za igrace. Mogla bi i kod nas neka slicna akcija , ali da pare idu za stadion. Po meni bi taj potez bio bolji , neka bude na svakoj utakmici prosjecno 10000 gledalaca i uz prosjecnu kartu od 6KM (Jug 5 , Sjever 8 , Zapad , 10) dodjemo do cifre od 60000KM , u narednoj sezoni igramo 8 utakmica kuci (+kup utakmice). Na stranu organizacija utakmice sto se placa ,ne znam sta bi bilo po tom pitanju , ali ova akcija bi bila strasna.
NOTE: Ajde da proguramo ovu ideju :!: :!:
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 04 feb 2013, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 04 feb 2013, 15:39

JMs1921 je napisao/la:"Choks" Ne znam jel se sjecaš kada je otisao iz Želje u Brotnjo cini mi se prvi put? isti scenario,igra frajer,razvaljuje,odjednom pad u igri (namjerni) ****,jednostavno covjek izgleda se ne moze na jednom mjestu zadrzati.Ok,razumijem,takav tip,ali mislim da je Željo ipak malo više zaslužio od njega.Ne mozes biti ckapi pa igrati i truditi se samo kada je njemu ku... cejf.Samo se sjetim derbija,gledam u njega ko u boga da nesto uradi,a on najgori,kao u ostalom ovu citavu polusezonu,ja volim Zebu ali ne sigurno vise od Želje.Ikako onda racunati na njega? svaka cast Šefu.Eto sada cujem da je medzu najboljima u Splitu,pa sada ti povezi:onaj Zeba koji je odigrao katastrofalnu polusezonu kod nas,najbolji u Splitu? Pa Split je u rangu nas ako ne i bolji...Frajer je htio da ode i to je to...

Svaka čast Šefu naravno , ali mislim da smo generalno loše igrali ovu polusezonu i da smo prvi jer je konkurencija u ligi slaba . Što se tiče derbija , cjeli vezni red je podbacio a ni Svraka ne igra kao na proljeće . Što se tiče Zebe moje mišljenje je da nije ispao ckapi i to je to . Nemožemo svi isto razmišljati ;)
Brkica

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 04 feb 2013, 16:37

Treba zavrsiti sa pricom o Zebi.. Nije vise nas igrac i tacka.. Povratka nema.. Njegovim odlaskom smo sigurno puno izgubili na kvaliteti ali Amar je tako odlucio i nase je da mu vjerujemo jer nas je do sada uvjerio da voli klub i radi u interesu kluba.. Tesko da ce ga neko moci nadomjestiti jer godinama nismo imali boljeg igraca a tesko da cemo ga imati i u buducnosti jer su takvi preskupi za nase uslove.. Nadam se da ce sef promjeniti malo koncepciju igre jer ovo sto smo do sada igrali tesko da ce biti izvodivo bez Zebe.. Ja mislim i da sa ovim kadrom mozemo odbraniti titulu prvaka a o nekim boljim rezultatima u evropi je glupo i pricati, bar u bliskoj buducnosti..

p.s. Ima li kakvih vijesti za Kvesu?
BUDI ŽELJO !!!

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 04 feb 2013, 17:00

Choks je napisao/la:
JMs1921 je napisao/la:"Choks" Ne znam jel se sjecaš kada je otisao iz Želje u Brotnjo cini mi se prvi put? isti scenario,igra frajer,razvaljuje,odjednom pad u igri (namjerni) ****,jednostavno covjek izgleda se ne moze na jednom mjestu zadrzati.Ok,razumijem,takav tip,ali mislim da je Željo ipak malo više zaslužio od njega.Ne mozes biti ckapi pa igrati i truditi se samo kada je njemu ku... cejf.Samo se sjetim derbija,gledam u njega ko u boga da nesto uradi,a on najgori,kao u ostalom ovu citavu polusezonu,ja volim Zebu ali ne sigurno vise od Želje.Ikako onda racunati na njega? svaka cast Šefu.Eto sada cujem da je medzu najboljima u Splitu,pa sada ti povezi:onaj Zeba koji je odigrao katastrofalnu polusezonu kod nas,najbolji u Splitu? Pa Split je u rangu nas ako ne i bolji...Frajer je htio da ode i to je to...

Svaka čast Šefu naravno , ali mislim da smo generalno loše igrali ovu polusezonu i da smo prvi jer je konkurencija u ligi slaba . Što se tiče derbija , cjeli vezni red je podbacio a ni Svraka ne igra kao na proljeće . Što se tiče Zebe moje mišljenje je da nije ispao ckapi i to je to . Nemožemo svi isto razmišljati ;)
ma naravno, a Svraka ako gdje ode,trebao bi povesti i malog Zolotica,inace se nece imati iza koga kriti...
Amare hvala ti...

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 04 feb 2013, 17:02

JMs1921 je napisao/la:
Choks je napisao/la:

ma naravno, a Svraka ako gdje ode,trebao bi povesti i malog Zolotica,inace se nece imati iza koga kriti...
Mislim da se Svraka krije iza Zolotića,a ne obrnuto,kunem se da je bolji Zolotić igrač.Svraka je prosjek i ako je to naš igrač.

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 04 feb 2013, 17:05

Svaka čast Šefu naravno , ali mislim da smo generalno loše igrali ovu polusezonu i da smo prvi jer je konkurencija u ligi slaba . Što se tiče derbija , cjeli vezni red je podbacio a ni Svraka ne igra kao na proljeće . Što se tiče Zebe moje mišljenje je da nije ispao ckapi i to je to . Nemožemo svi isto razmišljati ;)[/quote]
ma naravno, a Svraka ako gdje ode,trebao bi povesti i malog Zolotica,inace se nece imati iza koga kriti...[/quote]
Mislim da se Svraka krije iza Zolotića,a ne obrnuto,kunem se da je bolji Zolotić igrač.Svraka je prosjek i ako je to naš igrač.[/quote]

to sam i napisao,nisi dobro procitao...
Amare hvala ti...

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 04 feb 2013, 17:10

Zola se slomio ovu polusezonu pokrivajuci pojedine igrace...veliki teret za mladog igraca ali mozda je to i bolje...
Amare hvala ti...

BegBasagic

Post Postao/la BegBasagic » 04 feb 2013, 17:26

Ipak "lakša" povreda Kvesića, pauzira 15.-20. dana :D
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas

"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 04 feb 2013, 17:31

BegBasagic je napisao/la:Ipak "lakša" povreda Kvesića, pauzira 15.-20. dana :D
slika
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 04 feb 2013, 17:37

Super za Kvesu al ne može se prežalit zbog tog što ne ode u Ljubljanu jer ipak dolazi Grčka iduća tekma većina će ih se oporavit a on nije ušao još u reprezentaciju tako da ne zna šta će bit za dalje pozive.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 04 feb 2013, 17:48

Ino Željovci: Džeko strijelac, Višći poraz

http://fkzeljeznicar.ba/ino-zeljovci-dz ... oraz/4240/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 04 feb 2013, 17:52

:D :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 04 feb 2013, 17:55

Zekoo je napisao/la:Super za Kvesu al ne može se prežalit zbog tog što ne ode u Ljubljanu jer ipak dolazi Grčka iduća tekma većina će ih se oporavit a on nije ušao još u reprezentaciju tako da ne zna šta će bit za dalje pozive.

Ma jarane udri brigu na veselje ;) Kvesino tek dolazi, jest šteta i za njega i za nas ali najbitnije je da nije ozbiljnija povreda. Povreda koljena je zeznuta i često totalno okrene tok karijere, sad svi treba od sreće skakati vjeruj mi :)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 04 feb 2013, 18:27

Vozdra manijaci sta ima,nije me bilo dugo pa reko da malo kritiziram.Nesvidja mi se ova tisina,nista se ne desava,uzimaju nas Gosk i Istra,otiso Zebson nemojte me ruzit ali imam suhu da smo se previse opustili i da ce kone na kraju slavit.Pod hitno treba popricat sa igracima i sad im odma utuvit u glavu da treba 100% zapet da bi se titula odbranila.Glavni problem na proljece ce nam bit realizacija tj davacemo malo golova.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 04 feb 2013, 18:34

Alipasino je napisao/la:Vozdra manijaci sta ima,nije me bilo dugo pa reko da malo kritiziram.Nesvidja mi se ova tisina,nista se ne desava,uzimaju nas Gosk i Istra,otiso Zebson nemojte me ruzit ali imam suhu da smo se previse opustili i da ce kone na kraju slavit.Pod hitno treba popricat sa igracima i sad im odma utuvit u glavu da treba 100% zapet da bi se titula odbranila.Glavni problem na proljece ce nam bit realizacija tj davacemo malo golova.

Ma bježi tamo. Rijetko pišeš iz razloga zato što si pesimističan a Željo ti ne daje puno razloga za to. Izgubili dvije pripremne i odma pehiraš. Istru smo nadigrali, mogu ti svi potvrditi koji su gledali tekmu, a Istra pred kraj priprema. Ne ružim te, nemam pravo na to i nisam odgojen tako, jer si vjerovatno stariji od mene, ali malo optimizma ne bi bilo na odmet...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 04 feb 2013, 18:35

Meniskus otišao 100%,ako je samo meniskus to je 2 mjeseca do ne zaigra,ako su i ligamenti u pitanju onda slijedi 7 mjeseci pauza :o
u srijedu otvaraju pa ćemo znati sve
Einigkeit und Recht und Freiheit

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 feb 2013, 18:36

Ja gledam po portalima i ne pise tako???? Jel to sigurno tako??? Ako jeste niko sretniji od mene

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 04 feb 2013, 18:37

Sta ovi ljudi lupetaju za kvesica,vec slave kao da nije nista.

Najvjerovatnije da je kvesa izgubljen za ovu sezonu :(

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 feb 2013, 18:39

Kako bi nam sad onaj mali hajradinovic dobro dosao,jest da je supak

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 04 feb 2013, 18:41

E **** ga, ne širite neprovjerene informacije pa makar bile i pozitivne!

"Josip Kvesić u Puli čeka rezultate detaljnih liječničkih pretraga. Moglo bi se dogoditi da u srijedu ode "pod nož".

Mladog lijevog beka Željezničara zadesila je neugodna povreda u prijateljskoj utakmici protiv Istre, zbog koje je propustio debitanski nastup u seniorskoj reprezentaciji BiH u Ljubljani protiv Slovenije.

Osim toga, lako bi se moglo dogoditi da Kvesić pauzira jedno duže vrijeme, što bi zaista bila teška vijest za sve na Grbavici.

"Obavio sam dijagnozu na magnetnoj rezonancui kod doktora Nemeca i nije se moglo najbolje vidjeti. Doktor sumnja da mi je pukao križni ligament pri vrhu. U srijedu radim atroskopiju i bude li križni ligament, odmah ću na operaciju, a kolateralni ligament je nategnut", kazao nam je Kvesić."

I sama artskopija znači preko mjesec pauze, o ovom drugom horor scenariju ne smijem ni razmišljati...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.