Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Batko
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Batko » 04 feb 2013, 21:28

Mislio sam da ce Seferovic odbiti Hitzfielfa, posebno poslije one izjave za SS, čovjek je bio narucio i kartu ta Ljubljanu, ni izgleda da je poziv našeg saveza samo ubrzao poziv Svice....

Razočaran sam, njemu sam vjerovao...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 feb 2013, 21:33

Dijaspora, hlađenje odnosa, moderni nogomet, moderni način razmišljanja, vaganja, karijera, novci, to se sve stavlja u ovome trenutku ispred toga patriotizma kojime se mi svi toliko dičimo.

Njihovi očevi i majke su patrioti, al savjetuju svoju djecu za boljitak njihove karijere da misle glavom, a ne srcem.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 04 feb 2013, 21:34

**** im mater u **** i Seferoviću i Hajroviću starijem i Kolašincu i svim ostalima slični njima . Što se mene tiče neka prvih 11 bude iz BH Premier lige ali ovakvi nam ne trebaju . Reci **** te , igraću za Švicu a ne davati lažnu nadu , **** dijasporske , a zna doći u BiH sa ljiljanima , u diskoteci se praviti veći Bošnjo od rahmetli Alije . PU PU PU !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 feb 2013, 21:35

vendeta87 je napisao/la: Al stvarno ovo je bezveze sot ti momci rade prvo Hajrovic pa sada Seferovic, a jednostavno su mogli odbiti Hitzfeldov poziv i pokrenuti procespromjene drzavljanstva
:lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 feb 2013, 21:36

"Čuo sam se sa kapitenom Spahićem, doći ću u Ljubljanu, ostalo mi je još samo da rezervišem let. Velika mi je čast što ću imati priliku da upoznam sve bh. igrače. Već sam ranije upoznao Džeku, Spahića, Ibričića i evo nedavno i Pjanića", kaže Seferović u razgovoru za SportSport.ba, dodavši:

"Trebam da se odajvim iz švicarske mlade reprezentacije i da onda zaigram za bh. reprezentaciju. Naravno da mi je želja da zaigram za BiH, ali želim najprije da posjetim reprezentaciju i da popričam sa selektorom Safetom Sušićem, da vidim kakvo on ima mišljenje o meni i da li računa na mene za reprezentaciju."
Prije par sedmica :mrgreen:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 feb 2013, 21:37

slika
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 04 feb 2013, 21:38

sajo10 je napisao/la:slika
Yebo im pas mater obojici!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 feb 2013, 21:38

sajo10 je napisao/la:slika
Da je Ciro selektor, bili bi sad u Ljubljani. I to ne u "posjeti", nego da igraju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 04 feb 2013, 21:39

Principatus je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la: Al stvarno ovo je bezveze sot ti momci rade prvo Hajrovic pa sada Seferovic, a jednostavno su mogli odbiti Hitzfeldov poziv i pokrenuti procespromjene drzavljanstva
Šta je smiješno , momak nešto krivo rek'o ?

Oni bi na dvije stolice da sjede , e ne može jarane , imaj muda pa reci Hitzi , neću jarane , ja sam Bosanac i Hercegovac i igraću za BiH a ne jednim pričati jedno , drugima drugo .

Al' sve je to ista bagra , počevši od njih pa do tebe , ipak , dijaspora je dijaspora , čast izuzecima .
Zadnja izmjena: bavarian_bk, dana/u 04 feb 2013, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 04 feb 2013, 21:39

Neznam sta ti znaci taj smajlic, hajde uredu bi bilo da oni nisu davali patriotske izjave i pravili se da su vece Hodze od Hodze.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 feb 2013, 21:39

Nikad nebih pomislio da cu to reci, ali na ovom mjestu moram biti fer i cestitati nihco :!:

Dakle lik je prije nekoliko sedmica ovdje pisao, kako ce savez uputiti ovo mazanje ociju igracima kao sto su Seferovic, Kolasinac itd. i to na dan kada moraju ici na okupljanje njihovih sadasnjih reprezentacija. I opisao je tacne reakcije navijaca, kojima je lagano zamazati oci, tako da pored tih ociju mogu jos prodefilovati sto vise anonimusa kroz repku. Veoma vidovito.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 04 feb 2013, 21:40

bavarian_bk je napisao/la:**** im mater u **** i Seferoviću i Hajroviću starijem i Kolašincu i svim ostalima slični njima . Što se mene tiče neka prvih 11 bude iz BH Premier lige ali ovakvi nam ne trebaju . Reci **** te , igraću za Švicu a ne davati lažnu nadu , **** dijasporske , a zna doći u BiH sa ljiljanima , u diskoteci se praviti veći Bošnjo od rahmetli Alije . PU PU PU !
Evo ja sam iz dijaspore,i pridruzujem se svakoj tvojoj rjeci.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 feb 2013, 21:40

Ako ništa, iako je bio cirkusant, znao je šta reprezentaciji u kojem trenutku treba.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 feb 2013, 21:41

Moze se bez tih dvolicnjaka igrat, imamo mladih dobrih igraca. Moral se uvijek trazit kakav dijasporac u pm?
Uostalom nama je bitno da mi odemo na WC2014, to ce podici cijenu nasem fudbalu i fudbalerima. Pa kad naguzimo istu tu Hrvatsku, Svicarsku ili ne znam ti koju reprezentaciju, pocet ce nas fudbaleri moliti da igraju za BIH.
Ne branim Papeta koji radi grozan posao sto se tice novih igraca ali isto tako nije sve i do njeg, ovi se svi predomisljaju nesto hocu necu, vaga do zadnjeg casa.

Zato treba cijenit malog Pjanica kao nijednog igraca, i on je sam dosao na okupljanje mlade reprezentacije iako nije mogao igrati, ali je dosao a igrao je mnogo vecu rolu u klubu i bio mnogo vece ime od ovih mrtvih kretena (koji se prave ko da imaju 12 godina pa ne znaju izvaditi papire).
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 04 feb 2013, 21:42

Principatus je napisao/la:Nikad nebih pomislio da cu to reci, ali na ovom mjestu moram biti fer i cestitati nihco :!:

Dakle lik je prije nekoliko sedmica ovdje pisao, kako ce savez uputiti ovo mazanje ociju igracima kao sto su Seferovic, Kolasinac itd. i to na dan kada moraju ici na okupljanje njihovih sadasnjih reprezentacija. I opisao je tacne reakcije navijaca, kojima je lagano zamazati oci, tako da pored tih ociju mogu jos prodefilovati sto vise anonimusa kroz repku. Veoma vidovito.
Dobro to stoji da se u nasem savezu ne radi kako treba, al ko te momke moze prisliti da igraju za Svicarsku ili Njemacku ili... ako oni to nece. Pa i Rakitic je odbio poziv u A repku Svice i cekao papire da zaigra za Hrvatsku.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 04 feb 2013, 21:43

Jedan je Miralem Pjanić

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 04 feb 2013, 21:43

Principatus je napisao/la:Nikad nebih pomislio da cu to reci, ali na ovom mjestu moram biti fer i cestitati nihco :!:

Jadan nebio 99% reprezentacije ti je iz ino liga,o kakvim anonimusima pricas?

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 04 feb 2013, 21:43

Ovom se momku i previse uvlacio pogotovo od one nagrade za najboljeg bosanskog mladog igraca iako je bio svicarski reprezentativac ,iako mi je tad bilo ponizavajuce davati pored svih momaka koji igraju za BH reprezentaciju njemu mislio sam da ce to biti cin koji je njega privuci ka BH dresu ali se sad vidi da to nije njemu nista znacilo

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 feb 2013, 21:43

bavarian_bk je napisao/la:
Šta je smiješno , momak nešto krivo rek'o ?

Oni bi na dvije stolice da sjede , e ne može jarane , imaj muda pa reci Hitzi , neću jarane , ja sam Bosanac i Hercegovac i igraću za BiH a ne jednim pričati jedno , drugima drugo .

Al' sve je to ista bagra , počevši od njih pa do tebe , ipak , dijaspora je dijaspora , čast izuzecima .
Hehe bagra sam ja i svi Bosanci van BiH? Hopa. :D Onda budi covjek i prestani navijati za dijasporsku repku, ili ti navijas za bagru? E posto to radis kako da te cijenim, kad sam sebi skaces u stomak? :lol: A dijasporce vecinom mrze kompleksasi, to se zna. :)

Smijem se, smijeh je zdrav, naravno da je nesto pogresno rekao, ali oni koji ne mogu gledati dalje od svog nosa to nemogu razumijeti i vidjeti sta se ovdje upravo desava...nema smisla da takvim ljudima ista sto puta objasnjavam, jer ipak nemogu razumijeti. Pa ce se kasnije pitati, pa kako to hebemu misa da mi ne napredujemo, a tako smo talentovani. :lol:

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 04 feb 2013, 21:48

Zekoo je napisao/la:Jedan je Miralem Pjanić
pitanje je šta bi bilo sa njim da s druge strane nije bio luxemburg nego švica...
sve su pite pitice, samo burek pitac je

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”