mah ja sam optimističan što se tiče ekipe. Previše je tu dobrih igrača koji su od strane drugih ljudi koji prate arsenal površno bačeni u sjenku jer ne ostvaruje neke rezultate, a mi najbolje znamo da ima kvaliteta ogromnog.
što se tiče davanja tolikih para ponavljam se stoti put, ne bi dao za 2 3 igrača više od 40 miliona i to je realnost.
to što su čelzi siti i td glupi to je njihova stvar
@samozeljo ostvaruje i čelzi i siti prihode velike a rashodi koliki su ? e tu je stvar u kojoj se arsenal razlikuje od njih, u arsenala su manji rashodi ili ti imaju zaradu na kraju.
Ova sezone nije trebala ispast ovoliko loša kad pogledaš stvari sa nekog drugog aspekta, pa da smo 6. na tabeli i glupiramo se i borimo za LP.
Arsenalov napad je pored čelzijevog dao najviše golova u svim takmičenjima ili ti 52. e tom logikom opet se vraćamo na odbranu. Jedino kod nas igrači u pola sezone izgubi formu i to ne malo nego zaborave igrat fudbal, pa djeluju tragikomično na terenu.
pa onda ona slika koja pokazuje da bi arsenal bio drugi da se računa samo dr. poluvrijeme opet dokazuje ono što mi ovde brujimo, a to je da tek od poluvremena skontaju da igraju za arsenal, i td. milion faktora koji pokazuje da je arsenal kvalitetan tim, al opet naravno ono glavno je ona tabela koja ne ide u prilog tome nikako.
dobro dijelom možemo otpisat i na neiskusnost, jer kolko god činilo se da imamo iskusnih igrača, pola tima il je mlado il nikad zajedno nisu igrali. tako da ja samo vidim napredak ako Bog da.
krivo mi je što smo "izgubili" Zahu, al na kraju ga nismo ni pokušali dovest, šteta. jes da ne vrijedi trenutno onoliko al eto.
Vođa zna.