Problem je sto kvalitet nije jedina stvar koja je bitna, ima tu uigranosti,iskustva,snage,sudija....itd itd
Sad trenutno Borac ima najjacu ekipu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Stani malo prijatelju, ja koliko znam Radovac je otisao na pripreme rezervenog sastava Zenita (Zenit B), sto bi znacilo da je mozda i nastupio u ovome mecu. Znam ovoga decka, i stvarno bi volio da uspije. Posljednje informacije koje sma imao da se dobro pokazao na treninzima. Rekli su mu da se jos mora dokazati na utakmicama, kao i proci kompletan ljekarski pregled...MrWhite je napisao/la:Jos uvijek je u Antaliji, jutros je Zenit igrao sa Bateom, ali drugi tim.....DzoleZeljo je napisao/la:Ima li kakvih novosti o Radovcu?
Da li je prosao sve ljekarske preglede?
Nisam znao to za B tim, evo sastava od jutros http://en.fc-zenit.ru/main/calendar/mat ... 11630.html" onclick="window.open(this.href);return false; ....za ljekasrki ja mislim da ne bi trebalo biti problema, to za utakmice cemo vidjeti jos...DzoleZeljo je napisao/la:
Stani malo prijatelju, ja koliko znam Radovac je otisao na pripreme rezervenog sastava Zenita (Zenit B), sto bi znacilo da je mozda i nastupio u ovome mecu. Znam ovoga decka, i stvarno bi volio da uspije. Posljednje informacije koje sma imao da se dobro pokazao na treninzima. Rekli su mu da se jos mora dokazati na utakmicama, kao i proci kompletan ljekarski pregled...
Ja sam geldao sliKE sa treninga nema ga nigdje,a ima i nekakve djecurlije hehe...Zajedno svi treniraju,samosarajvo je napisao/la:Svi su dole u AntalijiI prvi i drugi tim Zenita...sad skim i gdje trenira Radovac ne znam
Sabinho je napisao/la:Ja sam geldao sliKE sa treninga nema ga nigdje,a ima i nekakve djecurlije hehe...Zajedno svi treniraju,samosarajvo je napisao/la:Svi su dole u AntalijiI prvi i drugi tim Zenita...sad skim i gdje trenira Radovac ne znam
Ako zadovolji potpisace odma',takvi klubovi ne potpisuju predugovore sa onima ko zadovolji.Vamos je napisao/la:Ne treba odmah ocekivati ugovor da potpise. Mozda neki predugovor ili nesto slicno. Zenit je jaka ekipa i za evropske okvire, bas jaka. Prejaka je tamo konkurencija.
Pre bih rekao Zenit II,tamo igraju mladji igraci.Head je napisao/la:Samor iako potpise nece ici u prvi tim nego ide u njihove juniore na kaljenje.
Na to sam mislio.Devil je napisao/la:Pre bih rekao Zenit II,tamo igraju mladji igraci.Head je napisao/la:Samor iako potpise nece ici u prvi tim nego ide u njihove juniore na kaljenje.
Lazovic je u Rostovu.Head je napisao/la:Na to sam mislio.Devil je napisao/la:Pre bih rekao Zenit II,tamo igraju mladji igraci.Head je napisao/la:Samor iako potpise nece ici u prvi tim nego ide u njihove juniore na kaljenje.
Cak mislim da tu igra i Lazovic.
Nisam znao,jel' to posudba neka sad u januaruDevil je napisao/la: Lazovic je u Rostovu.
Pozajmica do kraja sezone.Head je napisao/la:Nisam znao,jel' to posudba neka sad u januaruDevil je napisao/la: Lazovic je u Rostovu.![]()
Koliko se sjecam nesto je bila prica da je igrao za taj drugi tim Zenita zbog prevelike konkurencije.
Ma mali je imao srecu sto mu menader ima veze gdje treba da ima jedan pravi menader pa da bude u stanju osigurati svom klijentu pravu mogucnost za dokazivanjem. Inace bi on kao i mnogi drugi talenti koje smo imali zajedno po nasim klubovima, na kraju sage po Prijedorima, i slicnimm pizdicima zavrsavali. Osim toga decko je zaista talenat i bila bi prava grehota da ne dobije priliku da usavrsi svoj talenat. A to dvoje kada se spoji, u 90% slucajeva u ispade sve na dobro. Nadajmo se samo da ce se Radovac pozakati u tekmama koje bude igrao. Malo mu ne lezi njihova igra jer oni igraju na snagu, a on nije bas igrac za duela, vec poteza. (Bar je on tako govorio kada je stigao)Sarajlijc@ je napisao/la:Ne mogu biti isti ipak je Luka napadac cini mi se, a Radovac nijemada mislim da su pratili duze vrijeme Radovca ne bi ga napamet dovodili.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 21 gost.