Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Cartman
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Cartman » 04 feb 2013, 16:45

legenda reala je napisao/la:Ma kakav Mančo i golmani, oni redovno maše sa golmanima, predobar je Asmir golman za njih :mrgreen:
Morat ce tebe dovest kao scouta. Da im nadjes novog Sovsica. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 04 feb 2013, 16:48

Cartman je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ma kakav Mančo i golmani, oni redovno maše sa golmanima, predobar je Asmir golman za njih :mrgreen:
Morat ce tebe dovest kao scouta. Da im nadjes novog Sovsica. :lol:
van der sar je odlican golman, a i de gea
sve su pite pitice, samo burek pitac je

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 feb 2013, 00:18

Cartman je napisao/la:U United nece, u to budite sigurni. De Gea ima apsolutno povjerenje.

Liverpool je najrealnija opcija od vecih klubova u Engleskoj.
Ima povjerenje do kraja sezone a onda noga u dupe.Lik je teški promašaj kao nekad i Howard čak je i Lindegaard pravio manje greški od španca.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 feb 2013, 00:22

Liverpool ili United su navjerovatnije opcije .. Wenger vjeruje onom Čehu, u Chelsea da ide pored Cecha, a još imaju onog golmana na posudbi u Atl.Madridu, nema smisla .. Tottenham ima Llorisa, ostaje još jedino Everton od većih klubova, ali oni sigurno niti imaju, niti bi dali tolike pare ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 feb 2013, 00:25

Saurman je napisao/la:
Cartman je napisao/la:U United nece, u to budite sigurni. De Gea ima apsolutno povjerenje.

Ima povjerenje do kraja sezone a onda noga u dupe.Lik je teški promašaj kao nekad i Howard čak je i Lindegaard pravio manje greški od španca.
To mu reci.Pa sjeti se Barteza i famoznog Diega Tristana :lol: :lol:

Bogami kao da mi ne znamo da Mančo godinama maši sa golmanima trebalo je proći deset godina da nađu normalnog golmana (Edvina)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 feb 2013, 00:26

Saurman je napisao/la:

Barem nisu bili Rensing i Starke.

De Gea je sve vise i vise standardan. Ima problema kod ubacaja i kornera, osim toga je odlican. Dali su skoro 20 miliona za njega, doveden je kao dugorocno pojacanje. Nece ga prodat nakon dvije godine. Beg ce u Liverpool, vjerujte. Dovoljno je bilo pogledat Rodgersa nakon one greske Reine jucer.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 feb 2013, 00:33

Cartman je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

Barem nisu bili Rensing i Starke.

De Gea je sve vise i vise standardan. Ima problema kod ubacaja i kornera, osim toga je odlican. Dali su skoro 20 miliona za njega, doveden je kao dugorocno pojacanje. Nece ga prodat nakon dvije godine. Beg ce u Liverpool, vjerujte. Dovoljno je bilo pogledat Rodgersa nakon one greske Reine jucer.
Kakve veze ima Stark čovjek došao kao rezerva Neueru a za Rensinga se slažem.

Činjenica je da Ferguson u svojoj bogatoj karijeri ima toliko promašaja kad su pitanju golmani od svakog drugog iole poznatog trenera.Jedino Van Der Sar je bio taj kalibar za Man Utd.Ferguson neće krenuti u novu sezonu znajući da ima kiksera na golu u to sam uvjeren jer previše se Alex ove sezone crvenio zbog De Geae.

Begović ima tri solucije - Man Utd,Arsenal i Liverpool po meni nekako najbolja opcija je prelazak na Old Trafford.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 feb 2013, 13:49

VRATAR Stoke Cityja i reprezentacije BiH Asmir Begović na ljeto će sigurno napustiti klub, nakon što su ove zime za njega interes pokazali najjači klubovi Premiershipa.

"Čitao sam u novinama da sam odbio City, a prihvatio ponudu Uniteda. Istina je da nisam još ništa odlučio. Nisam nikome rekao `da` niti išta potpisao", kaže Begović i najavljuje odlazak već na ljeto.

"Ne vjerujem da je Stoke kupio Butlanda da bude rezerva pa mislim da će me pustiti na ljeto", dodao je.

"Ne mogu otići u manji klub, znam da me žele najveći, a jedino oni i mogu platiti traženu cijenu", kaže vratar kojeg Transfermarkt procjenjuje na 5 milijuna eura. Stoke City ove je zime za njega tražio 15 milijuna.

beela
Kontakt:

Post Postao/la beela » 05 feb 2013, 15:27

http://www1.skysports.com/football/news ... nited-move" onclick="window.open(this.href);return false;

Jest mi smjesno ovo Begovic told Olobodjenje :lol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 feb 2013, 15:59

E moj SkySports, jos samo fali da citiraju i Avaz :lol: :lol:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 feb 2013, 18:15

Goalgetter je napisao/la:E moj SkySports, jos samo fali da citiraju i Avaz :lol: :lol:
Sta je smijesno???To sto se citira medij,koji je nekada bio medju vodecim u cijelom regionu,a i dan danas je priznat!Gade mi se likovi poput tebe koji ismijavaju sve nase,a velicaju sve ono sto dolazi izvana...Bas nam ta Evropa donosi napredak,zadnjih 15-20 god... :roll: :roll:

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 05 feb 2013, 20:18

NEZALAGANJE je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:E moj SkySports, jos samo fali da citiraju i Avaz :lol: :lol:
Sta je smijesno???To sto se citira medij,koji je nekada bio medju vodecim u cijelom regionu,a i dan danas je priznat!Gade mi se likovi poput tebe koji ismijavaju sve nase,a velicaju sve ono sto dolazi izvana...Bas nam ta Evropa donosi napredak,zadnjih 15-20 god... :roll: :roll:
Šta odmah napadaš lika bez ikakve osnove , čovjek se samo malo zeza , kao da se ne smijemo malo šalit na naš račun? nije baš 'ko da smo mi neka velika nacija i da imamo poznate novine u svijetu :lol:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 feb 2013, 20:24

viKK je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
Šta odmah napadaš lika bez ikakve osnove , čovjek se samo malo zeza , kao da se ne smijemo malo šalit na naš račun? nije baš 'ko da smo mi neka velika nacija i da imamo poznate novine u svijetu :lol:
Samo se ti zezaj...Uvijek je zezanje kad ti neko odbrusi i kad shvatis kakve gluposti pises... ;)

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 05 feb 2013, 20:27

Da malo čitaš vidio bi da ja uopšte nisam ni napisao onaj post , već sam branio lika jer ga ti napadaš bez razloga. Kao da smo mi država koja je velesila u svemu pa da ne smijemo zezati sami sebe .

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 feb 2013, 20:28

viKK je napisao/la:Da malo čitaš vidio bi da ja uopšte nisam ni napisao onaj post , već sam branio lika jer ga ti napadaš bez razloga. Kao da smo mi država koja je velesila u svemu pa da ne smijemo zezati sami sebe .
Znam je vrlo dobro ko je napisao post,a ti mu dodjes advokat?? Dosta smo se mi zezali na nas racun,kao i cijeli svijet,vrijeme je da se pocnemo cijeniti,a ti ako i dalje mislis isto,nemoj da me citiras vise,molim lijepo...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 feb 2013, 21:16

Begović izjavio kako Stoke nije kupio Butlanda da grije klubu, što u prevodu znači da na ljeto mijenja sredinu. Neću da se pogrešno shvati, u smislu kako je Butland bolji od njega, nego je očito kako ga neće moći zadržati. Ponude će vjerovatno dolaziti iz raznih liga, ali najozbiljniji za njegovo dovođenje će biti timovi iz Engleske ( prvenstveno United i Liverpool ).

Amadeus
Kontakt:

Post Postao/la Amadeus » 05 feb 2013, 23:15

De Gea ide u Barcelonu(Valdez nece da potpise novi ugovor)Beg u United.Ovi stariji se sjecaju Taibija,koji je to bio kikser!!!

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 06 feb 2013, 00:22

"eni asmir brOoni ko zmOoj provi Bosonski, heu veki nom trebOoO, svoko čoOst majtOore ol brooniš nejmoO te boOljeg no dunjoOluku ......
osmir,osmir,osmir ..... **** ti dijasporu !"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 feb 2013, 00:23

kristian je napisao/la:"eni asmir brOoni ko zmOoj provi Bosonski, heu veki nom trebOoO, svoko čoOst majtOore ol brooniš nejmoO te boOljeg no dunjoOluku ......
osmir,osmir,osmir ..... **** ti dijasporu !"
:mrgreen: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 feb 2013, 19:53

Kolosalno odigrao :!:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.