Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- RealMoudrid
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Nama ne treba pozdrav. Nama treba zbogom za kraj.bparena je napisao/la:Koliko god se vi meni smijali, vrijeme ce pokazati ko je u pravu. Problem Reala je u portugalskom grupisanju koje na ustrb kluba forsira vasa nedodirljiva ikona koji je i sam portugalac. Al' ziv on vama bio - mnogi igraci ce izgleda prije otvoriti oci od vas. vama pozdrav od mene
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Feliz cumpleaños

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Izgleda bas se potrefilo dosta dobrih imenageoxx je napisao/la:lete god'nebparena je napisao/la:Zar vec ima 28Ja sam mislio da je mladzi al et'.
sta je ovo danas , pored cristiana danas rodjendan slave neymar , tevez, van bronkchost , ćorluka,palacio
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Moram i ovo postavit,hajd da me i ove sezone nasmije ako ne rezultatima bar ovako Legenda

Edit: vidim nece pa nadjoh drugi link

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
emir18 je napisao/la:Feliz cumpleaños
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
neka kao poklon za 28. dobije novi ugovor, po mogucnosti dozivotni 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Moze li neko da mi napise ko sve slavi rodjendan danas od fudbalera ??? 
- IlCapitano
- Kontakt:
Čitam na FB neke članke i navodno štampa iz Barcelone javlja da je Cavani sve dogovorio sa Realom.
Vjerovatno je patka, ali ne bi me nimalo iznenadilo. On je navijač Reala, ovi su u strašnoj krizi, Benzema i Higuain ne mogu bazena pogoditi, tako da, nije nemoguće...
Vjerovatno je patka, ali ne bi me nimalo iznenadilo. On je navijač Reala, ovi su u strašnoj krizi, Benzema i Higuain ne mogu bazena pogoditi, tako da, nije nemoguće...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- anonymousHD
- Kontakt:
http://www.fifa.com/worldfootball/stati ... er_fifacom" onclick="window.open(this.href);return false;vecaveca je napisao/la:Moze li neko da mi napise ko sve slavi rodjendan danas od fudbalera ???
- IlCapitano
- Kontakt:
Kako se ovo mijenja na drugi datum?anonymousHD je napisao/la:http://www.fifa.com/worldfootball/stati ... er_fifacom" onclick="window.open(this.href);return false;vecaveca je napisao/la:Moze li neko da mi napise ko sve slavi rodjendan danas od fudbalera ???
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Cautinho
- Kontakt:
Sretan rodjendan mom najdrazem igracu (uz Edina) i najboljem Madridisti svih vremena.
Keep walking.
Cestitke Ronaldo. Vjerujem da bi ti rodjendan bio mnogo sretniji da si ga docekao kao igrac Uniteda, ali nema veze
Sve najbolje i cekamo te na Traffordu za 7 dana
Cautinho je napisao/la:Sretan rodjendan mom najdrazem igracu (uz Edina) i najboljem Madridisti svih vremena.

Sretan Ronaldu nek ih dočeka još 10 u Madridu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
[youtube][/youtube]
kako su ogavni ovi portugalci
kako su ogavni ovi portugalci
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ne bih se kladio u tu informaciju. Pogotovo jer je ne guraju madridski mediji, kojima je to inače ekskluziva ma ko god da je prvi objavio. Ovaj put su je prvi objavili katalonski mediji i po meni je to samo još jedan pritisak na igrače, ovaj put na naše napadače.
S druge strane, imamo napadače koji ne znaju zabiti gol, nisu sposobni, dakle klasa su niža nego što nama treba i mogu se vući po Lyonu i sličnim kvaziklubovima, pa se nadam da tu ima neke istine.
Ali dok ne vidim ništa konkretno na promadridskim stranicama, odnosno na AS-u, ne vjerujem u to.
S druge strane, imamo napadače koji ne znaju zabiti gol, nisu sposobni, dakle klasa su niža nego što nama treba i mogu se vući po Lyonu i sličnim kvaziklubovima, pa se nadam da tu ima neke istine.
Ali dok ne vidim ništa konkretno na promadridskim stranicama, odnosno na AS-u, ne vjerujem u to.
2012/2013
emir18 je napisao/la:Moram i ovo postavit,hajd da me i ove sezone nasmije ako ne rezultatima bar ovako Legenda![]()
![]()
![]()
hahahhah kralja sto se s*eba .... vala bas sam se nasmijao pravo, odavno ovako nisam. joj face kad skonta da ide cep na flasicu hahahahhaha
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Vala i nije nesto puno smijesno.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Sta mislis nakon koje je ovo utakmice bilo ?milanist je napisao/la:emir18 je napisao/la:Moram i ovo postavit,hajd da me i ove sezone nasmije ako ne rezultatima bar ovako Legenda![]()
![]()
![]()
hahahhah kralja sto se s*eba .... vala bas sam se nasmijao pravo, odavno ovako nisam. joj face kad skonta da ide cep na flasicu hahahahhaha
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.