Ma ovom Seferovicu se ide na noge od onda kad su bili prvaci sa Svicarskom u-17, sa njim je razgovarao ne samo selektor i igraci nego i ovi iz komiteta za normalizaciju, to je 100% sigurno!Hypnose je napisao/la:Kad je PApek razgovarao sa nekim od njih u 4 oka ili sa njihovim porodicama, menadjerima ili sta ti ja znam vec sa kim ko se stara o njihovim karijerama..... Nikad.....vendeta87 je napisao/la:To u vezi razgovora stoji u slucaju Hajrovic (mada i u to nisam siguran) al sa Seferovicem su vodjeni razgovori, i to mnostvo razgovora, to znam sigurno.Hypnose je napisao/la:Samo sto su Hrvati obavili nekoliko razgovora sa Serticem dok ga nisu privolili da igra im za repku odnosno dok mu nisu stavili do znanja da im je potreban i da ce igrati........
A sta je Pape uradio povodom ovih dijasporaca, nista, samo rekao da se tesko upada i ispada iz repke......
Je l' nekom od njih rekao da racuna na njih...... Naravno da nije, samo im je Telac rekao da on nece vaditi papire ni za koga, pa kako oni uopste mogu znati racuna li on na njih......
Ovim tempom za repku ce nam za jedno 5-10 god igrati klocevi iz nase Lige i onda ce mo biti samo kanta za nabijanje......
Pusti mi se navodnih tel. razgovora Dzeke, Spahe i koga vec ne....... Tim ne mozes privoliti ni konja a kamoli sta drugo ozbiljnije...... Tako se ne radi, vec se ako treba ide i moliti jer nismo mi Brazil pa da imamo bazu od preko milion igraca...... Al' ne mi smo ponosne Bosnje i necemo da se povinujemo nikom jer to ni u ratu nismo radili..... Slazem se u ratu nismo i neka hvala Bogu nismo to radili al' kad vidim kakva nam je buducnost repke onda i to treba raditi.....
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Seferovic ide na okupljanje svicarske repke, ne dolazi u sloveniju ....
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ma ovom Seferovicu se ide na noge od onda kad su bili prvaci sa Svicarskom u-17, sa njim je razgovarao ne samo selektor i igraci nego i ovi iz komiteta za normalizaciju, to je 100% sigurno![/quote]
Ako smo ikog molili njega smo, svakih 6 mjeseci je u Sansko Mostu, pozivi na raznovrstne tekme, ovacije iu mnogo toga...
Ako smo ikog molili njega smo, svakih 6 mjeseci je u Sansko Mostu, pozivi na raznovrstne tekme, ovacije iu mnogo toga...
- maximusdecimus
- Kontakt:
ovo ti ne znaš,jedino ako ti nisi obavio s njim te razgovore lično... niko mu nikad nije rekao da će igrati, ko njemu može garantovati da će igrati kraj veznjaka kao što Modrić,Rakitić,Badelj,Kovačić,Perišić,Kranjčar,Radošević,pa čak i Sammir? jbt,lakše mu je uletiti u vezni red FrancuskeHypnose je napisao/la:Samo sto su Hrvati obavili nekoliko razgovora sa Serticem dok ga nisu privolili da igra im za repku odnosno dok mu nisu stavili do znanja da im je potreban i da ce igrati........
A sta je Pape uradio povodom ovih dijasporaca, nista, samo rekao da se tesko upada i ispada iz repke......
Je l' nekom od njih rekao da racuna na njih...... Naravno da nije, samo im je Telac rekao da on nece vaditi papire ni za koga, pa kako oni uopste mogu znati racuna li on na njih......
Ovim tempom za repku ce nam za jedno 5-10 god igrati klocevi iz nase Lige i onda ce mo biti samo kanta za nabijanje......
Meni se cini da se Hrvati sa ovim silnim akcijama peru pred medijima zbog malog Halilovica. Ako se sjetite, oni se uopste nisu obazirali na nase razgovore s njim, kao, on je sigurno nas. U zadnje vrijeme pa su spustili loptu u smislu mali ce razmisliti ...
sertic je ranije odbio hrvate, ali kako je sa vremenom vidio da u francuskoj nema sanse sada se okrenuo hrvatskoj... iako ja mislim da on nema sta raditi niti u hrvatskoj...
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Momka sa 17 godina a bio je mladji kada je osvojio ne mozes privoliti tako lako da napusti tada najbolju selekciju na svijetu jer mu nisi mogao obecati nastup u 1. timu odnosno A selekciju...... Al' onog trena kad je debitovao za 1. tim Viola se automatski trebala poslati delegacija saveza na celu sa selektorom da se krene za vrbovanjem..... Al' ne selektor je tada pokazao koliki je lazov jer je izjavio da ce mu poslati poziv kada zaigra a on vjerovatno se od tada i nije sreo sa njim, a i sto bi, kad moze uzeti mjesto nekoj njegovoj ''igracini''..... Ovo sam napisao doslovce i vrijede za sve potencijalne kvalitetne mlade igrace jer Sefer bi tesko zaigrao pored Bisketa i Dzeke al' ovi svi ostali bi haman i imali mjesta......vendeta87 je napisao/la:
Ma ovom Seferovicu se ide na noge od onda kad su bili prvaci sa Svicarskom u-17, sa njim je razgovarao ne samo selektor i igraci nego i ovi iz komiteta za normalizaciju, to je 100% sigurno!
@maximus
To za igrati, ne kazem ja da ce on igrati u 1. postavi vec da ce biti redovno na spisku i da ce povremeno nastupati jer ni u nasem timu nikom osim Begsu, Pjanketu, Dzeki, Spahi i Luli nije sigurno da ce igrati......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Gledam kako mnogi pisu izgubili smo ovog izgubili onog a u sustini nismo ih nikad ni imali! Vrijeme je da se otmemo dojmu da nismo vise mali pa da molimo pojedine igrace da igraju za nas ! Iako je svima nama zao tih nekih igraca sto idu u druge reprezentacije trebamo biti i sretni jer njihovo srce ne kuca za nasu Bosnu i Hercegovinu vec za licni interes a od takvih nebi imali nikakve koristi!Imamo respektabilnu reprezentaciju za koju igraju patriote koji ostavljaju srce na terenu pa neka i u buduce takvi dolaze a umisljeni pojedinci i interescije neka se traze po svijetu gdje im srce nikad nece zatreperit kao kad se igra za domovinu!
- maximusdecimus
- Kontakt:
pazi,sjećaš se kad je Pjanićev otac kukao da ga niko nije zvao iz saveza,ali da opet nema dileme oko toga za koga će njegov sin igrati.znači,iako ih niko nije zarezivao 2%,zvao na telefon ili ne daj ti bože na noge im otišao,ljudi su jasno i glasno rekli šta žele...danas Pape zove tog istog Kolašinca više puta,a lik se ne javlja niti odgovara na poruke,Jagodić mu uputi poziv za mladu reprezentaciju,on ništa.dobije poziv u Ljubljanu,on odbije zbog nastupa za Švabe,itd... znači prema njemu se savez odnosi 10 puta bolje nego prema Pjaniću,zašto sad Kolašinac ne istupi javno i kaže za koga želi da igra kao Pjanić, da znamo na čemu smo?Hypnose je napisao/la:
Kad je PApek razgovarao sa nekim od njih u 4 oka ili sa njihovim porodicama, menadjerima ili sta ti ja znam vec sa kim ko se stara o njihovim karijerama..... Nikad.....
Pusti mi se navodnih tel. razgovora Dzeke, Spahe i koga vec ne....... Tim ne mozes privoliti ni konja a kamoli sta drugo ozbiljnije...... Tako se ne radi, vec se ako treba ide i moliti jer nismo mi Brazil pa da imamo bazu od preko milion igraca
zato sto smo u pjanicevu slucaju mi bili "svica", a luxemburg je bio "mala slaba bosna"maximusdecimus je napisao/la:pazi,sjećaš se kad je Pjanićev otac kukao da ga niko nije zvao iz saveza,ali da opet nema dileme oko toga za koga će njegov sin igrati.znači,iako ih niko nije zarezivao 2%,zvao na telefon ili ne daj ti bože na noge im otišao,ljudi su jasno i glasno rekli šta žele...danas Pape zove tog istog Kolašinca više puta,a lik se ne javlja niti odgovara na poruke,Jagodić mu uputi poziv za mladu reprezentaciju,on ništa.dobije poziv u Ljubljanu,on odbije zbog nastupa za Švabe,itd... znači prema njemu se savez odnosi 10 puta bolje nego prema Pjaniću,zašto sad Kolašinac ne istupi javno i kaže za koga želi da igra kao Pjanić, da znamo na čemu smo?Hypnose je napisao/la:
Kad je PApek razgovarao sa nekim od njih u 4 oka ili sa njihovim porodicama, menadjerima ili sta ti ja znam vec sa kim ko se stara o njihovim karijerama..... Nikad.....
Pusti mi se navodnih tel. razgovora Dzeke, Spahe i koga vec ne....... Tim ne mozes privoliti ni konja a kamoli sta drugo ozbiljnije...... Tako se ne radi, vec se ako treba ide i moliti jer nismo mi Brazil pa da imamo bazu od preko milion igraca
sve su pite pitice, samo burek pitac je
ako se s nekim zaista razgovaralo u 4 ili 12 ociju , zasto taj neko nije dobio upakovan pasos s mashnom . ja se zaista slazem da se moze bez svakog ko nece , ako nece nece , ali prije toga treba sve uraditi da zaigra .jedna ogromna nula je nivo profesionalnosti sviju njih u i oko reprezentacije.
pa onaj amer sto igra za nas kosarku nas je vec s mirzom i nihadom odveo na evropsko , je li i on trebao u red za pasos? oni trebaju nama a ne mi njima i tako se treba ponasati.
i ovaj mali alen , ako ga onaj intelektualac jos jednom uhvati za kapu s ledja njihov je , evo jucer je vec pricao s stimcem u 4 oka . a mali sigurno navija za bih.
ma dzaba se sekiram ima 20 g. vazda jedna te ista prica. sta mi koji k.... i hocemo kad igramo u pidzamama. eto nam vizuelnog identiteta . daleko smo mi od ozbiljne ekipe i drzave...
pa onaj amer sto igra za nas kosarku nas je vec s mirzom i nihadom odveo na evropsko , je li i on trebao u red za pasos? oni trebaju nama a ne mi njima i tako se treba ponasati.
i ovaj mali alen , ako ga onaj intelektualac jos jednom uhvati za kapu s ledja njihov je , evo jucer je vec pricao s stimcem u 4 oka . a mali sigurno navija za bih.
ma dzaba se sekiram ima 20 g. vazda jedna te ista prica. sta mi koji k.... i hocemo kad igramo u pidzamama. eto nam vizuelnog identiteta . daleko smo mi od ozbiljne ekipe i drzave...
Safete, ako ne razumijes Bosanski jezik, ako ne mozes shvatiti da su nam svi talenti potrebni. Pokusat cu da ti prevedem na jezik na kojem razumijes ...
MUUUUUUUUUUUUUUUUUUU MUUUUUUUUUUUU MUUUUUUUUUU MUUU MUUUUUUUU ....
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Idi ti i moli te talente!Vidim da volis ponizavanje!Dushi_Rob je napisao/la:Safete, ako ne razumijes Bosanski jezik, ako ne mozes shvatiti da su nam svi talenti potrebni. Pokusat cu da ti prevedem na jezik na kojem razumijes ...
Nije mi samo jasno kako ovakvih idiota ima na forumu... S kojim pravom mozes govoriti o SAFETU na takav nacin... Njegovo ime kad pomenes trebas mirno ustati a ne pisati takve gluposti... Njega cijeli svijet postuje, samo nasi pojedini idioti se da en kazem sprdaju sa takvom velicinom... To u stvari dovoljno govori kako su niski kao licnosti... Ne kazem da se moramo u svemu slagati al sto je previse, previse je... Pape je nas selektor i dokle god bude bilo ok ima ce bez rezervnu podrsku... Ako nebi bilo rezultata onda mu se ljudski zahvaliti i traziti bolje rijesenje... Zgrazavam se kad citam pojedine postove... Zar mozemo biti sami sebi toliki dusmani...
-
BlazKraljevic
- Kontakt:
Safet Susic osobno, a i savez na celu sa Osimom, i ovim novim....ucinili su i vise nego sto je potrebno, medjutim krelci i dalje sviraju uz ..... Decko kaze da ce doci pjeske do Sarajeva, a ja licno sam ga kontaktiro preko nekih poznanika u Deutchland i pitao ga koju limuzinu hoce da mu narucim da ga vozi za svaki slucaj ako bude pohladno kroz Austriju i Sloveniju. Onda taj supak 'ladno prihvati da igra za U20, iako mu je upucen poziv da o trosku saveza dodje u Ljubljanu, sto bi bilo svojevrsno izjasnjavanje. Onda onaj drugi paksu sa nadimkom sefer, kao i komsija mu izmet, sav srecan ode da igra za Svicu a puna usta Bosna. Jos se onome i babo javi, ko fol niko nije nista ucinio za njega, 'ta ce Dzeko i Spahic da salju SMS, 'ta ce Susic da zove 5-6 puta, trebali su svi gace skinut' i da mali malo uchera pa bi onda vidio...E babo njegov, uceram ja tebi, kad nisi sinu papire sredio dok je jos imao 5 godina, pa onda lajes i zahtjevas da ti se maltene cijela Bosna naguzi. Pobjeglice jedan!!!! Avdija je za vas Majkon, Rebery, Roben...natakarim vas (kao i one sto vas vaspitase) na ovu moju kraljevsku salgiju.
Dushi_Rob je napisao/la:Safete, ako ne razumijes Bosanski jezik, ako ne mozes shvatiti da su nam svi talenti potrebni. Pokusat cu da ti prevedem na jezik na kojem razumijes ...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bravo majstore!Ne moramo se mi slagati sa Safetom...Evo ja prvi ne volim neke njegove poteze,ali takva licnost se mora postovati!Do juce se i Osim na pojedinim temama nazivao 'slagirani' i sl. pogrdnim imenima!Evo prijedlog administratorima...Ko god iznese POGRDAN naziv za nase legende,automatski ban,bez price!!mujdza je napisao/la:Nije mi samo jasno kako ovakvih idiota ima na forumu... S kojim pravom mozes govoriti o SAFETU na takav nacin... Njegovo ime kad pomenes trebas mirno ustati a ne pisati takve gluposti... Njega cijeli svijet postuje, samo nasi pojedini idioti se da en kazem sprdaju sa takvom velicinom... To u stvari dovoljno govori kako su niski kao licnosti... Ne kazem da se moramo u svemu slagati al sto je previse, previse je... Pape je nas selektor i dokle god bude bilo ok ima ce bez rezervnu podrsku... Ako nebi bilo rezultata onda mu se ljudski zahvaliti i traziti bolje rijesenje... Zgrazavam se kad citam pojedine postove... Zar mozemo biti sami sebi toliki dusmani...
- legenda reala
- Kontakt:
Sad se Safet raduje što su prihvatili poziv Švicarske, svakako ih nije mislio ni zvati u repku

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
BlazKraljevic
- Kontakt:
Ne sekiraj se previse, to su splacinari koji bi isto pricali i mukali i posle poraza BiH od Brazila kao domacina svjetskog prvenstva u finalu. Procitaj hrakni i nastavi dalje da uzivas u igrama reprezentacije koju podrzava oko 2 milionoa stanovnika jedne divne, prkosne zemlje. Reprezentacije koja je posle 4 kola najozbiljniji kandidat u svojoj grupi za odlazak na SP iako se u grupi nalazi i zemlja koja je nedavno bila i evropski prvak te skoro stalna clanica grupe 10 najboljih svjetskih reprezentacija. Ne daj da ti ovi dziberi, ove ushi, ove bagacele, dripci pokvare raspolozenje.mujdza je napisao/la:Nije mi samo jasno kako ovakvih idiota ima na forumu... S kojim pravom mozes govoriti o SAFETU na takav nacin... Njegovo ime kad pomenes trebas mirno ustati a ne pisati takve gluposti... Njega cijeli svijet postuje, samo nasi pojedini idioti se da en kazem sprdaju sa takvom velicinom... To u stvari dovoljno govori kako su niski kao licnosti... Ne kazem da se moramo u svemu slagati al sto je previse, previse je... Pape je nas selektor i dokle god bude bilo ok ima ce bez rezervnu podrsku... Ako nebi bilo rezultata onda mu se ljudski zahvaliti i traziti bolje rijesenje... Zgrazavam se kad citam pojedine postove... Zar mozemo biti sami sebi toliki dusmani...
-
rajkoPETKOVIC
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.