S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: S.S. Lazio
Jel ovo Lula asistirao za Floccarijev gol?
Kakav je bio?
Kakav je bio?
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- KB-TM87
- Kontakt:
jeste, sa lijeve strane odličan centaršut, flokari se izvuko i pod rašlje zakuco, dobio žuti na kraju, spasio kontru oliveria vs marketi, mada nije ni bilo faula, sve u svemu nije loš bioL'Avvocato je napisao/la:Jel ovo Lula asistirao za Floccarijev gol?
Kakav je bio?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Aha, fino ... treba nam Lula u formi, a znam da su ga kritikovali dosta u zadnje vrijeme po forumima Laziala.
★★★
- KB-TM87
- Kontakt:
Šteta za poraz danas, ni remi ne bi bio loš, ovako su se inter i milan približili pa moramo potući napolitance, valjda će se dozvati momci do subote te da uzmemo krimose, i da se nastavimo boriti za LP. 
Felipe Anderson želi u Lazio, Lazio želi njega .. u narednim sedmicama se očekuje da dođe do finalizacije transfera .. ajde i to da vidmo ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Tegola Klose, si profila uno stop di circa sette settimane
Papa LP
Papa LP
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- KB-TM87
- Kontakt:
Vidjećemo... mislim da je meč protiv napolija ključan u borbi za LP, u slučaju pobjede, mislim da se možemo izboriti do kraja, ali ako zijanimo kukala nam majka
- KB-TM87
- Kontakt:
odakle ti za te igračeElLoco7 je napisao/la:imal ista od Jorginha, Xhake i Hajrovica na ljeto?
brayan perea će doći na ljeto iz deportivo calija, a moguće je i felipe anderson iz santosa
Citao po talijanskim portalima. Hajrovica valjda oce Petkovic. Za Xhaku je i sad u januaru bilo kontakata kao i sa Jorginhom.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- KB-TM87
- Kontakt:
čuo sam i ja za hajrovića, međutim to je samo ono volio bi, ništa konkretno... a taj jorginho, jel slučajno on iz verone, brazilac, 21 god, veznjak ?ElLoco7 je napisao/la:Citao po talijanskim portalima. Hajrovica valjda oce Petkovic. Za Xhaku je i sad u januaru bilo kontakata kao i sa Jorginhom.
- KB-TM87
- Kontakt:
Ma vidim poznat mi je... nije loš igrač ali mislim da je Anderson kvalitetniji bar dva puta, al eto, sve su to nagađanja... džaba priče, niko neće doći, lotito ne da eura za pojačanja

ma koji Xhaka, neće ga ovi pustiti bez 10 milki .. inače, Lazio uvijek dovede igrače koji se nikad ne spominju .. ovaj Brayan Perea, sad Felipe Anderson, itd ..
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- KB-TM87
- Kontakt:
Jedino da se desi neki novi Sergio Cragnotti, tek bi onda bilo transfera, ovako 0 bodova 
ne daj Bože likova poput Cragnottija .. debil nas u bankrot odveo .. jest' da nam je donio titule, kupovao zvijezde kakve je malo ko u Italiji imao u ekipi, ali radije sam za ovakve poput Lotita .. finansijski stabilan klub, vrh Serie A, tu i tamo borba za trofeje i to je to ..
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma Lazio mora na ljeto podmladit ekipu jer imate dosta starih igraca.
Perea, Anderson, Hajrovic, Jorghino i Xhaka bi vam odlicno legli. Kad se tu dodaju Emannuel, Rozzi i Onazi bila bi to odlicna ekipa.
Perea, Anderson, Hajrovic, Jorghino i Xhaka bi vam odlicno legli. Kad se tu dodaju Emannuel, Rozzi i Onazi bila bi to odlicna ekipa.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Rozzi, Sanni i Onazi obećavaju, ali oni moraju igrat' da bi napredovali .. ne mogu napredovati na posudbama, u primaveri i slično .. Onazi je najbliži prvom timu, tj. on bude na klupi, ali ja bih njega koristio u prvom sastavu .. ima još u primaveri Tounkara, a pogotovo Keita Balde Diao (1995) napadač, mali koji je doveden iz Barce .. kako će taj da kara, mogao bi sljedeće sezone biti prekomandovan u prvim tim kao i Onazi .. žao mi je Barreta, jer on propada u primaveri .. on je također obećevao, ali nikada ne dođe do prvog tima .. moguće da ga je i tragedija u porodici poremetila, otac mu je zaklao mater .. jebga, strašna stvar .. Lazio baš i ne vodi računa o svojim igračima, teško dobivaju šansu .. Lotito dovodi starije i provjerene igrače .. nama je prvi izbor na stoperu Biava koji ima skoro 35 godina, a sa Diasom koji također ima 33 godine, čini treću najbolju odbranu lige .. tako da Lotitu godine nisu važne, bitno je da se na terenu pokaže kvalitet ..
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- KB-TM87
- Kontakt:
-biava - obavezno mu dati papire OUTElLoco7 je napisao/la:Ma Lazio mora na ljeto podmladit ekipu jer imate dosta starih igraca.
-dias- je star ali može dobro još poslužiti
-brocchi- nemam šta reć, ne može on puno pomoć OUT
-foggia-
-bizzari- treba neko mladji, ko bi za 3-4 godine naslijedio marketija OUT
-stankevicius-bespotreban igrac OUT
- hernanes- obavezati ga ugovorom i staviti veliku odštetnu klauzulu pa ko voli, nek izvoli
- marketi- fantaastičan ove sezone, samo nek nastavi
- ledesma- standardno dobar
- mauri- može izdurat još jednu sezonu kapiten
- klose- zavisi kakav ce biti poslije povrede, ugovor mu ističe, ali jako je bitan
- kandreva- igra toplo hladno, ali kad je dobar, nezaustavljiv je
- ciani- fantastičan, odavno nije bio bolji stoper u ekipi
-diakite- sa cianijem bi bio odličan, nema ga u zadnje vrijeme, valjda povrijeđen, šta li je, ne znam..
-ederson- nije se nešto naigrao, nit je puno pokazao OUT
- zarate- OUT
-gonzalez- nije loš, al može on još bolje
-pereirinha- tek došao, mogao bi biti dobar, ali kao džoker
-kozak- dobar ali za SALERNITANU, OUT
- lulić- solidan
-onazi- mali nigerijac je neviđen talenat, očekujem da dobija priliku jer je strašan potencijal
- radu- solidan, mada nekad zna napraviti amaterske greške u pasovima
-rozzi- talentovan je, no treba još puno rada
-cana- pouzdan šiptar, dobra zamjena
- konko- nije mi nešto previše drag, al je solidan igrač
- kavanda- jako jako dobar igrač
- flokari- hmmm, dao je bitnih golova, sigurno da mu treba dati još šanse
- barreto- OUT
druže moj, ti bi pola igrača otjerao bez razloga .. Bizzari je rezerva, šta će ti neko mlađi .. dobar je Bizzari .. imamo Berardija na posudbi u Veroni, vrlo dobar golman .. Biava neka je u klubu, on je naš najbolji stoper, briga me da ima 40 godina .. Ederson je dobar igrač, nažalost često povrijeđen, ali valjda se i to promjeni .. Radu je srce i duša ove ekipe, mi sa njim i bez njega, dvije različite ekipe .. jedan od tri najbolja lijeva beka u ligi, bez sumnje .. Barreto nikada nije ni dobio šansu u prvom timu, valjda bi je trebao dobiti da pokaže šta zna .. ne možeš tek tako tjerati igrača .. Ciani je ajmo reći dobar .. nekad odličan, a nekada podbaci .. Diakite je na tribinama zato što neće da produži ugovor i on na ljeto odlazi kao slobodan igrač ..
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.