sajo10 je napisao/la:JTS je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Dario Vujicevic?Ima li sanse da zaigra za nas?Evo gledam sazetke holandse lige,igra za Heracles,gol i asistencija u subotu

taj se odazvao Hrvatima, zajedno sa još nekim levatom .. ko mu je*be mater
Petar Sliskic mescini iz Mainza. Yebat ih,.
Petar Slišković i Dario Vujićević u to vrijeme talenti Mainza i Alkmara(mislim), ulazili s klupe, Slišković nije dvojio oko repke uvijek je bilo Hrvatska, dok ovaj Dario dođe u SA kod Teftedarije na Hayat i priča kako voli BIH, Sarajevo, ćevape igraće za BIH itd. istom samo najednom on igra za komšije i priča drugu priču
Devil je napisao/la:
Ja se nadam da mi uzimamo Alomerovica.
Reif Husic,mali brani u Bayernu,1996.godiste,mada braco prima skoro tri gola po mecu ali veruju mu.Kazu da je veliki potencijal.
Niko Jelisic,1994.godiste , debitovao za Bayern kada su igrali klinci pojacani Bastianom i Javi Martinezom neku prijateljsku na Alianz Areni,dao gol Hoffenheimu makazima,najlepsi gol augusta u Nemackoj.Imao tesku povredu ali izaci ce jaci iz nje.Ima valjda neki stipendijski ugovor sa Bayernom koji se zavrsava ove godine i videcemo da li ce ostajati ili moze ici.
Ma neće on za vas, a i šta će vam imate Brkića, gdje Kahriman ???
Aman pa koliko te djece imamo po najvećim Evropskim klubovima
To protiv Achena nedavno ??
I šta pregovarate li sa Nikom?? ime mi vuče da je Hrvat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.