čekaj, jesi ti nedavno bio u Banovićima??? pitam se zašto, baš si zlatan dečko... a možda i griješim, možda si samo imao sedmodnevnu stvaralačku krizuharishp je napisao/la:Terminator u Banovicima koja komedija od tipa,i ja sam gori sto sa takvim uopste diskutujem.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- maximusdecimus
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
test test,, samo testiram posto sam novi a nesto mi ne prolaze komentari..hmm jel zna neko zasto se ovo dogadja?? hvala unaprijed i pozz svima
Zasto terminator bjezi od cige?
- da ga ne rastavi
hahahahahhahaaha
- da ga ne rastavi
hahahahahhahaaha
- tyler durden
- Kontakt:
OOOOOOOOOOOO Edinnnnnnnnnn Dzekoooooooooo !
Bravo Dzeko, bravo Spaha, bravo Ogi.
Zelja mi je bila da ovi odbjegli sinovi igraju za jednu jedinu, ali kada su vec odbili, treba udariti ovako.
Da je kakva strozija zemlja, zabraniti im ulaz u BiH, a ja im zelim karijeru kakvu je imao kvisling Jakupovic.
Treba ovo dobro namarati ako se kad sretnu na terenu.
Zelja mi je bila da ovi odbjegli sinovi igraju za jednu jedinu, ali kada su vec odbili, treba udariti ovako.
Da je kakva strozija zemlja, zabraniti im ulaz u BiH, a ja im zelim karijeru kakvu je imao kvisling Jakupovic.
Treba ovo dobro namarati ako se kad sretnu na terenu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Dzeko sere po djeci
a tamo ljubi nekog Felix Sturma koji promjeni ime i nastupa za njemacku 
Kojoj djeci? Pa i Pjanić je bio dijete, ali je znao gdje mu je mjesto...lumani je napisao/la:Dzeko sere po djecia tamo ljubi nekog Felix Sturma koji promjeni ime i nastupa za njemacku
A to za Felixa je licemjerstvo i jedini cilj je provokacija...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- tyler durden
- Kontakt:
lumani je napisao/la:Dzeko sere po djecia tamo ljubi nekog Felix Sturma koji promjeni ime i nastupa za njemacku
Idi baci se s mosta.
Objani mi ti sta je Felix?Zato sto pozdravi narod posle borbe , on se vodi kao veliki Bosanac?Ti mislis da ova djeca ne vole Bosnu,?Jedan igrac seria a lige,ne bih trebao dolaziti na druzenje,on treba da upise minAYAN je napisao/la:Kojoj djeci? Pa i Pjanić je bio dijete, ali je znao gdje mu je mjesto...lumani je napisao/la:Dzeko sere po djecia tamo ljubi nekog Felix Sturma koji promjeni ime i nastupa za njemacku
A to za Felixa je licemjerstvo i jedini cilj je provokacija...
Drugi par cipela moj lumani, Dzeko je zvao ove kvazi patriote koji su obecali da ce igrati za BiH pa zajebali.lumani je napisao/la:Dzeko sere po djecia tamo ljubi nekog Felix Sturma koji promjeni ime i nastupa za njemacku
Felix to nikada nije uradio i Felix svaku pobjedu slavi sa zastavom BiH.
Dalje ovo sa Viscom ti je nebuloza zestoka, Seferovica je trebalo ranije zvati ali nema covjek papire kao i Hajrovic, kako ce igrati kada nemaju papire, samo mi to objasni?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Bitno je da je on legenda BiH reprezentacije pa moze pricati kako "Svicarci" trebaju sto dalje od reprezentacije
A kad dodje Portugal jedino sto uspije je dodatno zabaviti publiku i kasnije govorimo nemamo srece sa zdrijebom baraza, Uefa = Mafia itd itd
Sta ce likovi dolaziti na sastanak dijaspore kad ima poziv drzave koja mu je dala sve?
Pa sta sad trebaju momci doci iz Svicarske i stojati u redu za pasos? Lakse Zack Wright dobije pasos nego oni, a Zack i ostali sigurno nisu stojali u redu za pasosbhsport je napisao/la:Drugi par cipela moj lumani, Dzeko je zvao ove kvazi patriote koji su obecali da ce igrati za BiH pa zajebali.lumani je napisao/la:Dzeko sere po djecia tamo ljubi nekog Felix Sturma koji promjeni ime i nastupa za njemacku
Dalje ovo sa Viscom ti je nebuloza zestoka, Seferovica je trebalo ranije zvati ali nema covjek papire kao i Hajrovic, kako ce igrati kada nemaju papire, samo mi to objasni?
Zadnja izmjena: Martex, dana/u 05 feb 2013, 08:56, ukupno mijenjano 2 puta.
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- tyler durden
- Kontakt:
Pa naravno da je legenda. Ti izgleda juce poceo pratit repkuMartex je napisao/la:Bitno je da je on legenda BiH reprezentacije pa moze pricati kako "Svicarci" trebaju sto dalje od reprezentacijeA kad dodje Portugal jedino sto uspije je dodatno zabaviti publiku i kasnije govorimo nemamo srece sa zdrijebom baraza, Uefa = Mafia itd itd
Informisi se , pa dodi pisat po forumu.
Jeste datyler durden je napisao/la:Pa naravno da je legenda. Ti izgleda juce poceo pratit repkuMartex je napisao/la:Bitno je da je on legenda BiH reprezentacije pa moze pricati kako "Svicarci" trebaju sto dalje od reprezentacijeA kad dodje Portugal jedino sto uspije je dodatno zabaviti publiku i kasnije govorimo nemamo srece sa zdrijebom baraza, Uefa = Mafia itd itd
![]()
Informisi se , pa dodi pisat po forumu.
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Kakav je to mentalitet kod nekih koji ćute dok im se dva švicarca seru na glavu a pizde na bosanca koji se buni zbog toga...
- kupus army
- Kontakt:
Dzeko je Tito,Alija,legenda,gospodin.Momak srcem voli ovu napacenu zemlju,prezentuje je na najbolji moguci nacin u svijetu,za razliku od ovih dijasporasa,kojima su puna usta Bosne,a na prvi poziv odleprsaju u druge reprezentacije.Nema veze opet cemo mi igrati u Brazilu,a ovi jadnici ce odigrati po 10 minuta za Svicu i nece vise nikad priliku dobiti.Da sam ja moderator odma bi sve koji brane ovu gamad izdajnicku banovao,dosta je vise podcjenjivanja drzave i reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
bhsport je napisao/la:Drugi par cipela moj lumani, Dzeko je zvao ove kvazi patriote koji su obecali da ce igrati za BiH pa zajebali.lumani je napisao/la:Dzeko sere po djecia tamo ljubi nekog Felix Sturma koji promjeni ime i nastupa za njemacku
Nisam neki strucnjak u vezi nogometa
- tyler durden
- Kontakt:
Papiri zavise od njih i koliko ih oni zele izganjat, al oni su dali obecanje Savezu, a sad su se popisali na njega. Dok je Savez poslao i Dzeku i Spahica da urgiraju da mali izganjaju papire i sto prije se prikljuce reprez. nasoj 
Ma lako je papire izganjati pa oni svi kao profesionalni igraci imaju menadzera koji ih pravno zastupa i on moze u njihovo ime da vadi papire ako su oni prezauzeti.tyler durden je napisao/la:Papiri zavise od njih i koliko ih oni zele izganjat, al oni su dali obecanje Savezu, a sad su se popisali na njega. Dok je Savez poslao i Dzeku i Spahica da urgiraju da mali izganjaju papire i sto prije se prikljuce reprez. nasoj
- tyler durden
- Kontakt:
Pa moze , al nisu htjeli, igrali su dvostruku igru i popisali po legendi ko sto je Dzeko.vendeta87 je napisao/la:Ma lako je papire izganjati pa oni svi kao profesionalni igraci imaju menadzera koji ih pravno zastupa i on moze u njihovo ime da vadi papire ako su oni prezauzeti.tyler durden je napisao/la:Papiri zavise od njih i koliko ih oni zele izganjat, al oni su dali obecanje Savezu, a sad su se popisali na njega. Dok je Savez poslao i Dzeku i Spahica da urgiraju da mali izganjaju papire i sto prije se prikljuce reprez. nasoj
Sto negdje neko napisa, kad im je babo mogao izganjat milijardu papira za ostanak u Svici, zasto ne bi mogli i ove ?
Nadam se samo da su i Kolasinac i ostali procitali ovo sto je Dzeko napisao.
...jedna si jedina moja domovina,jedna si jedina Bosna i Hercegovina... bilo kakav komentar je nepotreban i suvisan
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, CAGarfia, edvaE2, ErosViverosViv, Faraon iz Visokog, fukare987, GoldenLilies, Hazre, Jegres, juka55, Konzerva, mirsonetz, MostarReds22, N3R3D, Resolute, signalidunapark, travuljasSs, zeljooo13, zikerrz21 i 202 gosta.