FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Alo Baltazar primitivac jedan idi pravi carobne napitke da pomognes svom Zelji.Dali je bio ofsajd znacemo sutra nakon pregledanih snimaka saveza,pa ce mo da pricamo o tome.A kad je sudija povaljivao Veleza 2 tekme za redom na grbavici sutio si i nisi se bunio.Al takva je nasa liga uvijek neki repovi...Cestitke za korektna navijanja...Pozz
Sami smo sebe svojim glupostima pobjedili.Kod drugog gola naša odbrana citava stoji i cekaju da linijski digne zastavicu,svi stali ko ukopani jebote a pitari nam zabiše gol
niko ni da makne.
Necu da komentarišem ni penal ni golove,znam samo da nam je sudija svirao svaki moguci yebeni ofsajd,pa nije bilo akcije da nam nije mahao ofsajd
nek ide u p.m. zbog sjeckanja igre.
Pitari zabili svoje šanse i gotova price,ali ništa posebno nisu pokazali-ovo najrealnije govorim.Mi smo boli bolji vecinom susreta,imali neku incijativu,nekoliko dobrih šansi i šuteva ali nismo dali golove i kasnije kazna i puša.

Necu da komentarišem ni penal ni golove,znam samo da nam je sudija svirao svaki moguci yebeni ofsajd,pa nije bilo akcije da nam nije mahao ofsajd

Pitari zabili svoje šanse i gotova price,ali ništa posebno nisu pokazali-ovo najrealnije govorim.Mi smo boli bolji vecinom susreta,imali neku incijativu,nekoliko dobrih šansi i šuteva ali nismo dali golove i kasnije kazna i puša.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
sta mislis malo da poradis sine na gramaticiDENZEL1 je napisao/la:Alo Baltazar primitivac jedan idi pravi carobne napitke da pomognes svom Zelji.Dali je bio ofsajd znacemo sutra nakon pregledanih snimaka saveza,pa ce mo da pricamo o tome.A kad je sudija povaljivao Veleza 2 tekme za redom na grbavici sutio si i nisi se bunio.Al takva je nasa liga uvijek neki repovi...Cestitke za korektna navijanja...Pozz

Sudija na vasoj strani sve vam je svirao dijelio kartone ko na traci na tribinama standardno kao u par zadnjih godina nebitno Kosevo il vas stadion deranje u svakom pogledu uglavnom valjda cete i vi nekad izaci u evropu ipak ste velik tim!
da i ja nesto kazem zeljo bolji sarajevo pobijedilo zasluzeno svaka
cast
derbi na nivou jako lijepo navijanje od strane hz i manijaka u pojedinim dijelovima
ali org manijaka na losem nivou
igra jako dobra golovi svi cisti ko suza jos jednom se pokazalo da su skoro bekric i torlak masine
sve u svemu lijep derbi i lijepo vece + bez incidenata
cast
derbi na nivou jako lijepo navijanje od strane hz i manijaka u pojedinim dijelovima
ali org manijaka na losem nivou
igra jako dobra golovi svi cisti ko suza jos jednom se pokazalo da su skoro bekric i torlak masine
sve u svemu lijep derbi i lijepo vece + bez incidenata
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
obavjestavamo vas da je upis u toku na kurs navijanja, u organizaciji HORDE ZLA, lokacija sjever
p.s. ne ljutite se previse, ipak su i pojhebavanja dio derbija, ovo vracam ono od maja
p.s. ne ljutite se previse, ipak su i pojhebavanja dio derbija, ovo vracam ono od maja
Zadnja izmjena: irfan41, dana/u 07 nov 2009, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Linijske sudije su nas ubile.Što se tiće drugog gola ja sam ubijeđen da je bio ofsajd,ali to nije opravdanje za poraz.imali smo više od igre.poslije dugo dugo vremena smo razbili sarajevo.Sarajevo je u čitavoj utakmci prešlo 3 puta pola terena.Šeha nije zaslužio jedinicu.koštao nas je previše bodova.zato u prijelaznom roku pod broj 1 treba da im bude da dovedu kvalitetnog golmana.
što se navijanja tiće.Izgleda da su Aner i Vedran uzalud poginuli.Pitari poslije izjednačujučeg gola gađaju Manijake bakljama na sjeveru.SRAMOTA ok što na drugi ubijaju gdje god odemo.ali ovo između sebe to stvarno nije trebalo.Svi smo mi Sarajevska raja,jarani,pa i rodbina,Zar bi neko mogao sebi halaliti da ubije ili osakati nekoga ni kriva ni dužna.ne znam više.Nadam se samo da ta baklja nije nikoga pogodila.
što se navijanja tiće.Izgleda da su Aner i Vedran uzalud poginuli.Pitari poslije izjednačujučeg gola gađaju Manijake bakljama na sjeveru.SRAMOTA ok što na drugi ubijaju gdje god odemo.ali ovo između sebe to stvarno nije trebalo.Svi smo mi Sarajevska raja,jarani,pa i rodbina,Zar bi neko mogao sebi halaliti da ubije ili osakati nekoga ni kriva ni dužna.ne znam više.Nadam se samo da ta baklja nije nikoga pogodila.
Zadnja izmjena: TMovac, dana/u 07 nov 2009, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
sut skore,TMovac je napisao/la:Linijske sudije su nas ubile.Što se tiće drugog gola ja sam ubijeđen da je bio ofsajd,ali to nije opravdanje za poraz.imali smo više od igre.poslije dugo dugo vremena smo razbili sarajevo.Sarajevo je u čitavoj utakmci prešlo 3 puta pola terena.Šeha nije zaslužio jedinicu.koštao nas je previše bodova.zato u prijelaznom roku pod broj 1 treba da im bude da dovedu kvalitetnog golmana.
gol skore,
gol jahovica,
ilzazak rizvbanovica pred golmana,
sut muminovicaa,
ofsajd muminovica,
jel mi s ecini il sam za 5 sekundi nabrojao duplo vise prelazaka centra nego sto si ti rekao
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
de ba irfane palis se ko sibica
jesmo lijepo svi rekli sarajevo zaslozeno pobijedilo
i gotovo
jesmo lijepo svi rekli sarajevo zaslozeno pobijedilo
i gotovo
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
- TheManiacs
- Kontakt:
irfan41 je napisao/la:obavjestavamo vas da je upis u toku na kurs navijanja, u organizaciji HORDE ZLA, lokacija sjever
brate kako sam maloprije procitao ti si napiso da neces dolazit na nasu temu i podjebavat

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Irfane zar nebi trebao slaviti vasu pobjedu nakon dugo godina, a ne smarat nas ovdje glupostima, **** u skokovima. Sudjenje je bilo lose, ne kazem da su pitari potplatili sudije il nesto, po meni ove sudije jednostavno nisu bile dovoljno kvalitetne da sude jedan mec kakav je derbi.
BTW je l ima neko klip bakljade nase?
BTW je l ima neko klip bakljade nase?
iskreno ako cemo jbg dobro su igrali nisu igraci ni mogli bolje ,alaim je nekolko puta spasio nemoguce.Sto se tice sudjena mislim penal jest bio al ko je ikako vidio drugi go rece da je ofsajd bio al sta ces nema povratka.A za tribinu ne serite jarane jug je grmio dok nismo drugi go primili poslije toga stvarno jest opalo navijanje
VRATITE SE STARIM STAZAMA SLAVE, IGRAJTE SRCEM ZA SVETE BOJE PLAVE=TM87=
-
- Kontakt:
Pitari mozel samo jedno pitanje ako nije problem?
Kako ce te penal? ocetel ovdje ili za ponijet. Kako da ga spremim talijaniski francuski nacin???
Al eto nakon svega sto smo vidjeli samo mogu reci da ste imali podrsku sudaca i bruku srece, a to sto se cujete kad navijate, nemojte misliti da je to jer ste vi dobri navijaci nego sreca vasa pa Grbavica ima najbolju akustiku na sjevernoj tribini zbog nadkrivenosti pa ori i odzvanja... .... a opet smo bili bolji od vas u navijanju sve dok nismo primili drugi gol (barem vecinu vremena) a sto se tice nase igre fali zavrsnica i to opasno.....
Kako ce te penal? ocetel ovdje ili za ponijet. Kako da ga spremim talijaniski francuski nacin???
Al eto nakon svega sto smo vidjeli samo mogu reci da ste imali podrsku sudaca i bruku srece, a to sto se cujete kad navijate, nemojte misliti da je to jer ste vi dobri navijaci nego sreca vasa pa Grbavica ima najbolju akustiku na sjevernoj tribini zbog nadkrivenosti pa ori i odzvanja... .... a opet smo bili bolji od vas u navijanju sve dok nismo primili drugi gol (barem vecinu vremena) a sto se tice nase igre fali zavrsnica i to opasno.....

Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)
-
- Kontakt:
3/4 igraca pod hitno nam treba bolji smo bili al sta nam to znaci zato iz ovoga trebamo izvuci neke pouke ne pobjedjuje uvjek bolji...Milanu Culumu svaka cast za ono sto je napravio s sudijom vidi se koliko frajer zeli da igra u ZELJI...prvi mu je drebi a tako se srce ostavlja na terenu..Svi u Laktase i protiv Leotara
ljudi realno loši smo
nema uigranih akcija treba nam podhitno exstra 2 vezna i napadača ako želimo u evropu
neznam razočaran sam,šehić nije za želju golman stid me ko nam je kapiten
alena.m je torlak drama zatvorio
bučan je trebo od početka igrati
ferić i popović nebi mogli igrati ni u pofalićkom
stanić se izgubio u ovom derbiju
bekrić se trudio...šimić lošeee
ćulum borben svaka čast ali nama treba pored borbenosti i malo igre
sarajevu svaka čast na pobjedi mi šta god pisali,pričali,kukali na sudije sada je gotovo
nego na proljeće napraviti bolju ekipu i na koševo po osvetuuuuu
manijaci glavu gore najačii smo
TM 87

-
- Kontakt:
Dobar derby, nema sta ali eto, nazalost izgubili smo, komsijama svaka cast. Necemo biti uvijek ogorceni na sudjenje ali realan da budem sudije bar u derby-u trebaju da budu malo vise odlucnije a ne po mom misljenju u ociglednom offside-u Skore kod drugogo gola, pomocni sudija signalizira offsida, a glavni sudija pokazuje na centar, i automatski linijski sudija spusta zastavicu. Opet kazem neukusno je komentarisati sudjenje ali eto, komotno se mogao suditi penal i za nas, jer je torlak rukama sprijecio loptu koja je direktno isla na glavu Mesanovica,a ko je bio na jugu jasno je mogao vidjeti tu situaciju , ali eto otom potom, jos jednom cestitke Sarajevu.
A sto se tice navijanja, ssvaka cast, za ambijent krenuvsi od nas Manijaka pa do Hordi, ali sam OGORCEN, OVO OGORCEN CU NAPISATI VELIKM SLOVIMA, NA POJEDINE IDIOTE SA SJEVERA, koji su ZAPALJENE BAKLJE BACALI NA DIO TRIBINE GDJE SU SMJESTENI NASI NAVIJACI a potencirati cu vam da su na tom dijelu tiribine vecinom bili ( Djeca, invalidi, stariji i mnogo ozbiljniji ljudi kojima je bilo stalo da dodju i gledaju utakmicu a ne da ih KRETENI BAKLJOM POGODE) Što znaci NULA bodova za taj gest, fuj, odron... i sami se zapitajte, trebaju li vam takvi INDIVIDUALCI, koji u nedostatku paznje pokusavaju SVOJ SELJAKLUK ( ŠABAN ) pokazati na taj nacin. A onu raketu koja je VJEROVATNO NA ZALOST SVIH hordi zavrsila daleko iznad JUGA, a namjenjena je jednom od NAS, necu i ne zelim komentarisati...
A sto se tice navijanja, ssvaka cast, za ambijent krenuvsi od nas Manijaka pa do Hordi, ali sam OGORCEN, OVO OGORCEN CU NAPISATI VELIKM SLOVIMA, NA POJEDINE IDIOTE SA SJEVERA, koji su ZAPALJENE BAKLJE BACALI NA DIO TRIBINE GDJE SU SMJESTENI NASI NAVIJACI a potencirati cu vam da su na tom dijelu tiribine vecinom bili ( Djeca, invalidi, stariji i mnogo ozbiljniji ljudi kojima je bilo stalo da dodju i gledaju utakmicu a ne da ih KRETENI BAKLJOM POGODE) Što znaci NULA bodova za taj gest, fuj, odron... i sami se zapitajte, trebaju li vam takvi INDIVIDUALCI, koji u nedostatku paznje pokusavaju SVOJ SELJAKLUK ( ŠABAN ) pokazati na taj nacin. A onu raketu koja je VJEROVATNO NA ZALOST SVIH hordi zavrsila daleko iznad JUGA, a namjenjena je jednom od NAS, necu i ne zelim komentarisati...
Strumfici da li ste dosli sebi?Nije bilo crvenih za protivnicku ekipu,nije bilo sudije na vasoj strani ,pa sad kukate je li ?
Navijanje na nivou,obje navijacke grupe dale maximum u ovom trenutku!;)p.s nekorektno(FUJ)gadanje manijaka na sjeveru!Horde Zla puno bolje!;)
Zeljeznicar nikad jaloviji u napadu nije bio!Sarajevo puno opasnije!
Mislim da vam je konacno jasno da ste jos uvijek mali,ali nadam se da ce te nadoci kroz tekme:))))
Sretno u nastavku prvenstva malim plavim strumfovima,Skoro Gargamel vas je unistio
Navijanje na nivou,obje navijacke grupe dale maximum u ovom trenutku!;)p.s nekorektno(FUJ)gadanje manijaka na sjeveru!Horde Zla puno bolje!;)
Zeljeznicar nikad jaloviji u napadu nije bio!Sarajevo puno opasnije!
Mislim da vam je konacno jasno da ste jos uvijek mali,ali nadam se da ce te nadoci kroz tekme:))))
Sretno u nastavku prvenstva malim plavim strumfovima,Skoro Gargamel vas je unistio

- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
ma dajte ba shta vam je,slabi,nadigrali smo ovo sarajevo trostruku,imali smo sansi spustali loptu sirili,oni su samo izbijali,nama je svaka akcija kretala sa zemlje a njima samo nabi izbi,relano bekric je najvise pokazo on je igracina i napokon je proradio,mesanovic prva losa partija mogao dati i go ali usutao daleko iznad gola,bucan treba igrati od pocetka s njim smo leprsavi....sve u svemu bolji smo bili...Volim Te Zeljo....harinjo je napisao/la:ljudi realno loši smonema uigranih akcija treba nam podhitno exstra 2 vezna i napadača ako želimo u evropu
neznam razočaran sam,šehić nije za želju golman stid me ko nam je kapiten
![]()
![]()
![]()
alena.m je torlak drama zatvorio
bučan je trebo od početka igrati
ferić i popović nebi mogli igrati ni u pofalićkom
stanić se izgubio u ovom derbiju
bekrić se trudio...šimić lošeee
ćulum borben svaka čast ali nama treba pored borbenosti i malo igre
sarajevu svaka čast na pobjedi mi šta god pisali,pričali,kukali na sudije sada je gotovo
nego na proljeće napraviti bolju ekipu i na koševo po osvetuuuuu
![]()
manijaci glavu gore najačii smo
TM 87
Zadnja izmjena: Faruk_Edin Džeko, dana/u 07 nov 2009, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se sad lozite na sudije,oni vam krivi sto niste dobili.U prvom poluvremenu sudija je nama svirao 2-3 faula a vama bar 25,svaka nasa prilika bila je ofsajd.Nemozete reci da su za nas svirali sve kad nisu.A sto se tice 2.poluvremena sami ste sebe dobili onim glupim valjanjem.Jebote ako se niste valjali 25 minuta 2.pol. evo moje glave.A i onaj vas divljak sto je kreno prema sudiji trebo je dobiti crveni karton.
MOJ GRAD
MOJ TIM
SARAJEVO
MOJ GRAD
MOJ TIM
SARAJEVO
-
- Kontakt:
ljudi vi razvaljujete sta vam je nemoze vam ni nijedna navijacka grupa prici vi postavljate standarde furaju se na vas i oni iz amsterdama a pogotovo oni iz dresdena....
Zadnja izmjena: carobni manijak, dana/u 08 nov 2009, 02:37, ukupno mijenjano 1 put.