Hvala ti boze sto sam Hordas
Utakmica odradjena vrhunski,nisu nam napravili priliku iz akcije sve nakon nekih nasih gresaka,nasa igra rutinska od noge do noge,dupli pasovi sto je pojam za danasnjeg protivnika...vidi se klasa kad ti igrac zna da stane na loptu, kad ih izbacuju na 5 metera igrom kratkih pasova iz prve od noge do noge,a kad na drugoj strani imas igraca koji nezna loptu da doda...pogledaj lopte Dzakmica kod drugog gola,umjece zadaca

pogledaj rutine Skore ,zadaca...gledaj Torlaka kako ih iznosi sa terena perverzija...kud ces dalje kad im Dudo prodaje laznjake
Amare Osimu hvala ,pobjedili smo zahvaljuci tebi,i tvojoj taktici...igra sa jednim isturenim spicem i preskakanje terena, trazenje tog jednog usamljenog Mesanovica kojeg ce jedan stoper sa lakocom iznjeti a ne dva covjeka koja su mu na ledjima,aferim Amare majstore i jos jednom hvala
o tribinama necu da pricam,jer vidim na temi skretnicara da je pocelo mi smo bolji mi smo bolji,i opravdavanja neka tako da o tome necu puno pricati,vidi,pogledaj preslusaj jasno ti je...
Sjever pamti te Puljicu Vedrane
Momci hvala vam za ovaj divan dan

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".