A to je bas veliki problem, dal 15 il 17 h, stvarno ne znam kako neki nece moc doc posto je pomjereno sa 17 na 15 h u SUBOTUharry_90 je napisao/la:Jbt kod nas nikad nista ne ide kako treba..sad se ne zna jel u 17 ili 15 h .. ja sam cuo da je u 15h

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
A to je bas veliki problem, dal 15 il 17 h, stvarno ne znam kako neki nece moc doc posto je pomjereno sa 17 na 15 h u SUBOTUharry_90 je napisao/la:Jbt kod nas nikad nista ne ide kako treba..sad se ne zna jel u 17 ili 15 h .. ja sam cuo da je u 15h
Znam ko je taj lik al ne znam kakav je igrac, jedna od najboljih generacija u Slobodi sta bi sad samo radili da su ostali na okupu.Dzordz je napisao/la:Pripremama se prikljucio i Umihanic,nekadasnji omladinac Slobode,sampionska generacija 91/92,kasnije nastupao za Priluk,Bratstvo Gracanicu i Rudar Velenje.
zaboravio si Amara Rahmanovica koji sad igra u Novom PazaruMakeTZ je napisao/la:Tino Divkovic, Kenan Piric, Adnan Salihovic, Renato Gojkovic, Emir Suceska, Emir Omerovic, Ervin Jusufovic, Mersed Malkic, Maid Jaganjac, Amer Bekic, Jasmin Mesanovic...
Al će se od sad, ubuduće i nadalje ZNATIharry_90 je napisao/la:Jbt kod nas nikad nista ne ide kako treba. ja sam cuo da je u 15h
ma metar ih mozes sad nabrojatTzBulevar87 je napisao/la:zaboravio si Amara Rahmanovica koji sad igra u Novom PazaruMakeTZ je napisao/la:Tino Divkovic, Kenan Piric, Adnan Salihovic, Renato Gojkovic, Emir Suceska, Emir Omerovic, Ervin Jusufovic, Mersed Malkic, Maid Jaganjac, Amer Bekic, Jasmin Mesanovic...
i Muharem civic koji je u ceskoj 2 ligiMakeTZ je napisao/la:ma metar ih mozes sad nabrojatTzBulevar87 je napisao/la:zaboravio si Amara Rahmanovica koji sad igra u Novom PazaruMakeTZ je napisao/la:Tino Divkovic, Kenan Piric, Adnan Salihovic, Renato Gojkovic, Emir Suceska, Emir Omerovic, Ervin Jusufovic, Mersed Malkic, Maid Jaganjac, Amer Bekic, Jasmin Mesanovic...
A sad kad nema komunizma Sloboda radi hamSaltCityAttack je napisao/la:Ebiga zato taj komunizam nas je unistavao uzimao nam titule evropu jer smo bili prejaki tako da Smo morali Hatunica dati Partizanu zbog Racica .....Ebiga Sloboda nije mogla tad radit zbog tih klubova
Odlicno!zlajci je napisao/la:Ovdje otprilike što je do sada urađeno.
Svaki priejdlog i sugestija su dobrodošli.
http://crveno-crni.****/" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlicno.zlajci je napisao/la:Ovdje otprilike što je do sada urađeno.
Svaki priejdlog i sugestija su dobrodošli.
http://crveno-crni.****/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.