BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

HzBvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la HzBvB » 04 feb 2013, 08:58

Sve je to super.Mogu da razumijem da ste razocarani kako je BvB odigrala drugo poluvrijeme ali niste realni kad kazete da je X-realnost ! Aloo ba cekajte malo, Leverkusen da je imao i 3:3 BvB bi dobila mec 100% !
+ bvb je promasila i penal , ja sam nekako imao osjecaj da mi njima mozemo dat go kad hocemo

Jesu malo uzeli ono na svjezinu u drugom, na foru ...kako smo i mi njih u prvom !
Taj segment "cuvanje rezultata" u igri deff treba popravit !

Nasi slijedeci protivnici : Hamburg i Frankfurt KUCI ( uuu ove dvije ekipe bi volio nadodavat po makar 3 komad,ostali su duzni uuuuuuu ) Gladbach, Hannover,04....uz to utakmice LP i kup protiv Bayerna ..hmmm PAKLEN RASPORED 8-)

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 04 feb 2013, 11:45

mislim da će skeletor ovaj put osvojiti bundesligu,jer ako to ne uradi ubit će se jadnik zato što to nije iskusio,međutim iduće godine zna se ko će osvojiti 5 trofeja na godinu,sinoć sam im j.ebo i sestre i cure i žene,i nisam se ni izredo lewat ga utrpa :lol: :lol: :lol: sada ide naplata duga HSV-ovcima i molba dragom Gospodaru da napravi ćudo sa formom alpena pa da se do kraja totalno zakrvimo i naravno uz to da kolačić sreće bude na našoj strani

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 04 feb 2013, 12:02

Kuba vise nece pucat penale predaje nekom drugom tu cast, najvjerovatnije da je sledeci Gotze na redu :D .
BvB Echte Liebe !!!

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 04 feb 2013, 12:15

prije bi rekao reus

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 feb 2013, 13:15

schwarcgelbfantom je napisao/la:mislim da će skeletor ovaj put osvojiti bundesligu,jer ako to ne uradi ubit će se jadnik zato što to nije iskusio,
Ne moraš da misliš, nego budi siguran....... :) A druga stvar podavno je on to već iskusio...... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 04 feb 2013, 14:37

schwarcgelbfantom je napisao/la:prije bi rekao reus
Kuba: "beim zweiten Elfmeter war ich zu hektisch und habe zu schnell geschossen", sagte er: "Jetzt ist der nächste dran, ich hatte meine Chance." Möglich, dass Mario Götze das nächste Mal antritt. ;)
BvB Echte Liebe !!!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 04 feb 2013, 21:44

HzBvB je napisao/la:Sve je to super.Mogu da razumijem da ste razocarani kako je BvB odigrala drugo poluvrijeme ali niste realni kad kazete da je X-realnost ! Aloo ba cekajte malo, Leverkusen da je imao i 3:3 BvB bi dobila mec 100% !
+ bvb je promasila i penal , ja sam nekako imao osjecaj da mi njima mozemo dat go kad hocemo
Pa ljudi su po prikazanom zaslužili bod. Pogledaj samo koliko su nam šansi stvorili. Nitko nam u zadnje 3 sezone nije uputio toliko udaraca prema golu ko Vize jučer.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 04 feb 2013, 22:58

Gotze, Reus i Schmelle lakse povrijedjeni, te su liseni reprezentativnog oksraja protiv Trikolora. Hm, ovo mi lici na Kloppovo "maslo", pogotvo jer je prvi mec sa ukrajinskim Rudaraima za 9 dana. Postavlja se pitanje, da li ce ih postediti i protiv HSV-a? :?

Low naknadno pozavo Bendera, te ce on uz Gundu i Matsa ciniti zuti trojac u Elfu.

Neko spomenu Martineza iz Porta kao eventualnu zamjenu za Lewata - odmah da kazem da je to nemoguca misija jer doticni ima klauzulu od 40 milki za napustanje Porta. :shock: :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 04 feb 2013, 23:45

Mog'o je komotno i Gundogan pauzirat'. I on je protiv Apotekara im'o lakših problema s povredom. :mrgreen:

Ma nek' je Klopp "povuko" Reusa, Gotzea i Schmelzera. Vidio čojk da Jajernu to pali, jer oni u posljednje vrijeme to češće rade pa tako i on lagano da odmori malo igrače. Kad mogu oni možemo i mi. :)

Inače španjolski mediji prenose da je Jajern sve dogovorio s Lewatom. To je k'o fol njihov poklon za Guardiolu. :? Inače se radi o uglednoj španjolskoj stranici Todomercadoweb.es :lol: , koja je "sestra" još uglednijoj italijanskoj tuttomercatoweb. :lol:
http://www.fussballtransfers.com/bundes ... wski_34433" onclick="window.open(this.href);return false;
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 feb 2013, 23:49

Lewat nije ni u najluđim planovima Guardiole al' dobro treba shvatiti ove žabarsko-španske portale trebaju namaknuti koji dinar plasiranjem ovih gluposti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 04 feb 2013, 23:57

@Hare
Ma nista,prodat cemo Goconju da kupimo Martineza :? :lol:

Sto se tice Lewe,ne znam ali u slucaju da nas napusti nece nimalo biti lahko naci napadaca koji ce raditi neke stvari kao on,bolje receno uklopiti se u sistem!Hajd kontrola lopte i ostale kvalitete ali njegovo vracanje i trk tokom cijele tekme...za svaku pohvalu!Npr,sad protiv apotekara,dokazao je svoju klasu,nebrojeno puta je u odbrani bio povuceniji od 4-5 nasih igraca,pravio presing i sta sve ne...
Ne znam puno napadaca koji se vracaju po loptu i kojima nije tesko pomoci odbrani ;)

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 05 feb 2013, 01:32

bvb09_manijak je napisao/la:
Devil je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:
Mi 28 bodova s gostovanja,vi 19.Kako cete biti najefikasniji?
Najefikasnija ekipa nije isto sto i ekipa koja je osvojila najvise bodova u gostima. :mrgreen: ;)
Nek si mu reko :lol: valjda ce sljedeci put malo mucnit glavom prije nego nesto napise :mrgreen: :lol:

Ne razumijem ovakve provokacije,a evo glava ako si se zasmijao imalo kad si procitao ;)

I samo naprijed,da i dalje budete efikasni tako,vi po golovima,mi po bodovima i mirna Bosna :mrgreen:

schwarcgelbfantom je napisao/la:mislim da će skeletor ovaj put osvojiti bundesligu,jer ako to ne uradi ubit će se jadnik zato što to nije iskusio
ne samo da je vec osvojio,nego i odbranio titulu ;)

Ne shvatam zasto neki zale ako se spomene odlazak Lewandovskog.To sto spominjete vracanje u odbranu,te one njegove lucidne pasove kao jucer za Reusa,to su vise odlike veznih igraca.
Vama vise treba napadac koji trpa lopte u gol,pored onakovg veznog reda ne treba vam napadac koji ce se vracat u odbranu stalno.Barem je to moje misljenje.
#miasanmia

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 05 feb 2013, 13:17

:lol: :lol: :lol:
slika
Opet glasine o prelasku Lewandowskog u Jajern. :roll: Neki čak pominju zamjenu Lewandowski - Gomez. :roll:
Nemoj samo Gomeza. Za njega je Lewat Falcao. 8-)

Mada mislim da su čiste gluposti, ali eto sad mediji nakon dolaska Pepa u Jajern misle da je Jajo svemoguć.

Ono što znam da Watzke i Zorc ne žele prodati igrača u Bundesligu, drugo Lewat je već govorio "Ich spiele beim Meister. Was soll ich bei Bayern?", treće sam je rek'o da želi u EPL nakon BVB-a jer je u Njemačkoj već sve osvojio. Mogu ga dovest' jedino ako mu istekne ugovor 2014. a da ga mi u međuvremenu ne prodamo. BVB bi ga možda prodao 2013. ako su recimo već dogovorili sve Džekom ili sličnim tipom igrača. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 feb 2013, 13:31

Nadam se da otići u bilo koji drugi klub osim u Bayern.Nada zadnja umire. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 05 feb 2013, 14:17

Semir bvb je napisao/la: drugo Lewat je već govorio "Ich spiele beim Meister. Was soll ich bei Bayern?"
Vremena se promjenila, drug. :mrgreen:
#divovi

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 05 feb 2013, 15:37

moustapha je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la: drugo Lewat je već govorio "Ich spiele beim Meister. Was soll ich bei Bayern?"
Vremena se promjenila, drug. :mrgreen:
Koliko znam BvB je aktuelni sampion-jos uvijek! ;)

Ako negdje predje,mislim da to nece biti yayo,e sad to je samo moje misljenje a sta ce se desiti,ko zna..

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 05 feb 2013, 15:40

Kakav Bayern sta vam je? Kako neko ko imalo prati fudbal moze u ovu glupost povjerovati? Prvo sto ga Bayern nece, a drugo i to ono najbitnije BVB ga ne bi nikad dao Bayernu.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

addoBvB
Kontakt:

Post Postao/la addoBvB » 05 feb 2013, 15:43

Ma to vam je jedna obicna izvala medija,mozda cak i od strane Bayerna,prepali se cup utakmice,koja ce se odigrati uskoro.Vjerovatno na taj nacin zele da uzdrmaju ekipu...Znaci nista od toga... ;)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 05 feb 2013, 15:57

Evo već i neke minhenske stranice objavljuju da je transfer dogovoren za 25 mil. :?
http://www.szenemuenchen.net/news/sport ... n-fix.html" onclick="window.open(this.href);return false;
K'o fol neki "zaposlenik" u Jajernu im dojavio! :roll:

Slažem se da ga BVB ne bi nikad prodao Jajernu. To su više puta naglasili, ali eto neki vole da pišu unatoč tome šta Watzke i Zorc govore i stalno ponavljaju. Jednostavno nedostatak repekta prema BVB-u ili ljudska glupost. :evil:

@addoBvB
To je u pitanju 100 %. Malo da nas zastraše. :lol: Kad smo prošle godine dominirali, Rumeni seljačina je morao iznijeti u javnost da su nam posudili 2 mil. eura, a baš je čekao 7-8 godina pravi trenutak da to kaže. :oops: :roll: :lol:

addoBvB
Kontakt:

Post Postao/la addoBvB » 05 feb 2013, 16:00

Semir bvb je napisao/la:Evo već i neke minhenske stranice objavljuju da je transfer dogovoren za 25 mil. :?
http://www.szenemuenchen.net/news/sport ... n-fix.html" onclick="window.open(this.href);return false;
K'o fol neki "zaposlenik" u Jajernu im dojavio! :roll:

Slažem se da ga BVB ne bi nikad prodao Jajernu. To su više puta naglasili, ali eto neki vole da pišu unatoč tome šta Watzke i Zorc govore i stalno ponavljaju. Jednostavno nedostatak repekta prema BVB-u ili ljudska glupost. :evil:

@addoBvB
To je u pitanju 100 %. Malo da nas zastraše. :lol: Kad smo prošle godine dominirali, Rumeni seljačina je morao iznijeti u javnost da su nam posudili 2 mil. eura, a baš je čekao 7-8 godina pravi trenutak da to kaže. :oops: :roll: :lol:
Ma to je sigurno...Ne kazem da nece otici na ljeto,al u Bayern,cisto sumnjam.... 8-)

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.