LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

jose
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la jose » 05 feb 2013, 00:00

Nadam se da se varam, ali meni ovo liči na 4 poraza ili maksimalno jedna pobjeda.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 05 feb 2013, 00:43

Pa ako ti Bobmacke lice na poraz sta onda ocekujes u ovih preostalih 30+ utakmica :lol:

btw, ovdje se mogu 3 pobjede izvuci, Brooklyn uopste nije jaci od nas, Boston oslabljen i tradicionalno se dobro drzimo kod njih, Bobmacke se moraju dobiti a Miami je Miami jbg bice skroz zajebano

3 pobjede da izvucemo ja zadovoljan

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 05 feb 2013, 00:49

ja znam samo da ce kobe u jednoj od ove 4 utakmice ici na 40 poena :mrgreen:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 05 feb 2013, 01:12

Ma protiv Kelta će poluditi i stvar preuzeti u svoje ruke. Očekujem 30+ protiv ljgavaca.
Nama je Željo svetinja jedina.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 feb 2013, 01:58

Interviju Howarda sa Smithom - 1 dio
Interviju Howarda sa Smithom - 2 dio

Najaca mi je njegova izjava kada su u pitanju slobodna bacanja. :D :D :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 05 feb 2013, 09:05

Balon je napisao/la:Pa ako ti Bobmacke lice na poraz sta onda ocekujes u ovih preostalih 30+ utakmica :lol:
Pa valjda znaš da Lakersi nikad nisu mogli lako izaći na kraj sa Catsima. Čak ja mislim da imaju bolji međusobni skor (nisam provjeravao, ali mi se tako čini). Pa u LA smo ih jedva dobili, a drugim ekipama su kanta za napucavanje. Veće im šanse dajem protiv Netsa i Celticsa, nego protiv Mačaka.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 feb 2013, 18:43

NBA liga je suspendovala MWP-a na jednu utakmicu zbog okrsaja sa Knightom i isti nece igrati veceras, a takodjer ni Howard nece veceras nastupiti i ocekuje se da bi mogao zaigrati u Cetvrtak protiv Celticsa.

Bas me zanima ko ce veceras zamjeniti MWP-a, a bez istog nazalost veceras cemo tesko do pobjede. Nedostajace nam mnogo u fazi odbrane.

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 05 feb 2013, 18:55

Sad vidim ovo za Artesta, jbg nije mu to trebalo. Nisam optimista za veceras, jedina pozitiva je sto je tekma malo ranije, nego je to uobicajeno za LAL.

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 05 feb 2013, 19:04

Meeks je po meni najrealnije da igra i da dobije vecinu Artestovih minuta i dodira. Znaci Nash, Meeks, Kobe, Clark, Gasol
SI AMO CONte!!!

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 05 feb 2013, 21:03

Ma kakav Meeks... Ok, zna nekad proradit jer ima dobar sut, ali nije to igrac za bilo kakvu znacajniju minutazu. Kakko sam ranije komentariso vec, vjecito nesto srlja, pravi gluposti, dovoljno je pogledat kako trci kontru...covjek spusti glavu u parket i trci napamet, pa sta bude... Meeks je ok samo kao suter u ritmu, gdje neko probije ka reketu pa mu vrati loptu vani, na otvoren ili poluotvoren sut...

Ja bi isao na visoku postavu,sa Jamisonom u petorci, ili cak Clarka stavio na 3ku, pa igrao njega i Gasola u isto vrijeme zasto da ne.. Ako je proslu tekmu Clark mogo cuvat plej mejkere, moze i sad igrat SFa... Smirit malo protok lopte, usporit Netse izdominirat ih pod kosem i to je to...

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 05 feb 2013, 21:19

sundancekid je napisao/la:Ma kakav Meeks... Ok, zna nekad proradit jer ima dobar sut, ali nije to igrac za bilo kakvu znacajniju minutazu. Kakko sam ranije komentariso vec, vjecito nesto srlja, pravi gluposti, dovoljno je pogledat kako trci kontru...covjek spusti glavu u parket i trci napamet, pa sta bude... Meeks je ok samo kao suter u ritmu, gdje neko probije ka reketu pa mu vrati loptu vani, na otvoren ili poluotvoren sut...

Ja bi isao na visoku postavu,sa Jamisonom u petorci, ili cak Clarka stavio na 3ku, pa igrao njega i Gasola u isto vrijeme zasto da ne.. Ako je proslu tekmu Clark mogo cuvat plej mejkere, moze i sad igrat SFa... Smirit malo protok lopte, usporit Netse izdominirat ih pod kosem i to je to...
Ne moze Clark trojku, ko ce pod kos, nema Howarda, a vec odavno ni Hill-a, ostajemo na Gasolu, Clarku i Jamisonu (Sacre :lol: ).. Glupo ovo radi Artest, tu najvise stekamo sa rezervama i on opet pravi gluposti.

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 05 feb 2013, 21:23

E to s Jamisonom i Clarkom na parketu odjednom bi ti bila bas onako defanzivno "mocna" ekipa, a o "brzini" da ne pricam... Meeks moze odlicno odigrati ovu jednu utakmicu s povecanom minutazom, defanzivno je odlican na perimetru, a ako ga krene sut mogli bi i znacajnije profitirati.
SI AMO CONte!!!

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 05 feb 2013, 22:27

amerosm je napisao/la:Interviju Howarda sa Smithom - 1 dio
Interviju Howarda sa Smithom - 2 dio

Najaca mi je njegova izjava kada su u pitanju slobodna bacanja. :D :D :D :D
Najgore sto je sa tom izjavom 100% u pravu.Psiha je tu glavna , svaki profesionalac moze imati 75% , da li ce imati vise ili manje ovisi o psihi , to ti moze potvrditi svako ko se profesionalnije bavio kosarkom.On jednom pogodi obje bez kosti i onda sljedeci put nedobaci oba puta.Ali koliko god to smjesno zvucalo to je mnogo veci teret od bilo kakve buke u dvorani ili rezultatskog egala.

Veceras ce biti jako,jako tesko.
Nevidim ko moze zaustaviti Lopeza i Wiliamsa , ustvari kad bolje razmislim po matchapu smo narodski da kazem najebali.
Ali vidjet cemo sta ce se desiti , mislim da je vrijeme da se Kobi vrati starim navikama 40+ ;)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 05 feb 2013, 22:50

Kad je Gasol na parketu, Clark moze igrati 3ku. Jamison 4. To kazem cisto radi odbrane, jer je Clark puno sposobniji da brani brze igrace. A kad Gasol odmara (sto bi veceras trebalo biti minimalno) taj kratak period se moze igrati sa nizom postavom i ganjat neki D'antonijev run'n'gun fazon. Ne treba zaboravit da je tu i Ebanks, koji je pocetkom sezone znao stvarno solidno da odigra, ko je gledo recimo teksmu sa Knicksima i to kako je cuvao Carmela, vidio je da je on moze vrlo dobro odigrati u odbrani...

Ja nazalost ne mogu gledat tekmu veceras, valja sutra ranit, ali nadam se da ce se Mamba veceras probudit, to ce izgleda bit nuzno....pa ujutro kad pogledam da vidim njegovih 50 komada uz 50%tni sut :D

Go LA! :D

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 05 feb 2013, 23:04

Pošto smo mi ekipa protiv koje obično "polude" igrači koji nemaju neku bitnu rolu u rotaciji, toplo preporučujem ekipi sa teme o Teletu da ne idu na spavanje, jer isti bi nam po toj logici trebao uvaliti nekih 20-ak p :lol:
Nevidim ko moze zaustaviti Lopeza i Wiliamsa , ustvari kad bolje razmislim po matchapu smo narodski da kazem najebali.
couldn't agree more

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 06 feb 2013, 00:07

Gasol uopste nije toliko los defanzivac kao sto se prica tako da se za Lopeza nebrinem toliko. Teze ce njemu biti cuvati Gasola nego obrnuto. Meeks i Bryant mogu cuvati 2 igraca iz backcourta Netsa (Wallace, Johnson, Williams) ali opet ostaje jedan slobodan, Nash je prespor za njih. Mozda ce i Clark igrati na SF-u ko zna. Nema sta, ovu utakmicu moramo dobiti u ofanzivi i trebat ce nam nekoliko trica i dobra partija Gasola.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 feb 2013, 01:43

Dwight on Jimbo: "I don't personally have a super good relationship with Jim"
Danasnja izjava Howarda za ESPN. Nazalost svi vide da je najveca rak rana Jim Buss osim Jerry-a.

Inace umjesto MWP ce startovati Jamison.

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 06 feb 2013, 02:07

Kobe je počeo forsirat, mada u suštini ni ostali nešto ne pogadjaju. S druge strane ubi nas Deron, a Gasol se koliko-toliko bori sa Brookom

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 06 feb 2013, 02:13

klark sjajan
hit you with so many rights you gonna beg for a left

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 06 feb 2013, 02:18

Sacre izdominirao Blatche-a :lol: :lol: . Btw, klupa odlična.

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.