Odoh počet' dove učit'.miki_92 je napisao/la:clinch this fuckin' dealBarcelona želi dovesti štopera ovog ljeta. Kako saznaju izvori bliski klubu, prva opcija je Matt Hummels, štoper Borussije iz Dortmunda.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Odoh počet' dove učit'.miki_92 je napisao/la:clinch this fuckin' dealBarcelona želi dovesti štopera ovog ljeta. Kako saznaju izvori bliski klubu, prva opcija je Matt Hummels, štoper Borussije iz Dortmunda.
bparena je napisao/la:Ovo ti je postovanje i cestitanje klubu na osvojenom trofeju koje su igraci i uprava Barcelone priredili Realu iz Madrida. Ali na zalost firaun portugalski se svojski potrudio da zagadi atmosferu izmedzu ova dva tabora tako da danas sve sto Barcelona osvoji on i njegovi sljedbenici osporavaju. No uskoro i tome kraj.
Daj ba vise se gubite u lazima da to nije normalno - sve vi imate za odgovoriti - a hajd nam nadzi danasnji video gdje vasu zvijezdu sami Portugalci provociraju uzvikivanjem Mesijevog imena. Nemam sta da kazem ne mogu da vjerujem da vjerujete svemu onome sto ne vidite a videu ne vjerujete. Ustvari samo sam htjeo reci da je sve to urusio jedan pokvareni portugalski destruktivac kome nije bitan ni Real ni vi navijaci Reala vec samo mrznja prema Barci a mrznja nije dobra...pinoglavi je napisao/la:bparena je napisao/la:Ovo ti je postovanje i cestitanje klubu na osvojenom trofeju koje su igraci i uprava Barcelone priredili Realu iz Madrida. Ali na zalost firaun portugalski se svojski potrudio da zagadi atmosferu izmedzu ova dva tabora tako da danas sve sto Barcelona osvoji on i njegovi sljedbenici osporavaju. No uskoro i tome kraj.
Zato je onaj omaleni čovjek,koji je vrijeđao Arbelou pred njegovom djecom,svetac kao i njegovi saigrači.
bparena je napisao/la:Ovo ti je postovanje i cestitanje klubu na osvojenom trofeju koje su igraci i uprava Barcelone priredili Realu iz Madrida. Ali na zalost firaun portugalski se svojski potrudio da zagadi atmosferu izmedzu ova dva tabora tako da danas sve sto Barcelona osvoji on i njegovi sljedbenici osporavaju. No uskoro i tome kraj.geoxx je napisao/la:zaboli svakog stanovnika madrida i cijelu upravu sta cruyff misli , al' eto ako je to sramota ja onda ne znam sta je ovobparena je napisao/la:Legendarni Cruyff o Real Madridu:"Moj riječnik španjolskog nije tako bogat, ali mogu reći da je sramota biti 16 poena iza Barcelone."
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
upravo tako , nema veze s postovanjem , to je sramota kad uzmes u obzir rivalitet izmedju ova dva kluba , kakvo ba postovanjeT-MAC je napisao/la:dragi arena,tu nema nikakvog postovanja...to je bila pofina sramota za barcelonu...
za ovo prvo napisano , nema problemabparena je napisao/la:geoxx hocul ti 1000 puta reci i ako je ovo forum i ako ne navijamo za isti klub da cu te postovati toliko da ti necu pisati da seres, jedes, ili sta li vec ko sto neki od vas pisu. Mislim da neke stvari vezane za ta dva kluba nemaju veze sa nama pojedinacno. Nauci covjece odvojiti to od foruma i ljudima na forumima i nece biti problema.
T-MAC ovo je aplauz i kako god to drugi vidjeli to je aplaluz i to je tako. Cesto puta kazem - i ako me neko follira volio bih da me citav zivot folira a da ja to ne primjetim a ne kao dana odmah ti noz u ledza guraju cak i najbolji prijatelji. I ako je folina - bilo bi dobro umjesto sto je Titi gurao prst u oko/uho da je savjetovaoio svojim igracima da isto ovako "FOLIRAJU" konkurentu. To je bolje...
za vas je sramota i to sto se Iker druzi sa Xavijem. Vi ste izgubili pojam fudbalskog nadmetanja od necega drugog.
po meni - bpareni - ovo nije sramota vec cestitke a vi gurajte Murinjov fazon. Zivjet ce fudbal i nakon svega toga....
ok, ajmo taj tvoj san sprovest u javu.Raffello je napisao/la:Barcelona ni u snu 1994. nije bila apsolutni favorit, dovoljno je pogledati sastav Milana u tom finalu, a još su bili i oslabnjeni neigranjem najboljeg libera svih vremena Franca Baresija. Ekipe su bile izjednačene i šanse su bile 50:50. Ako danas Barca ima najjači tim na svijetu, ne znači da je uvijek imala.
JohnLennon je napisao/la:Dobar je to tim bio. Prvo ih je Milan natamburao u finalu Lige prvaka, a pola godine kasnije se desilo ovo:
[youtube][/youtube]
cuj branio se Milan a zvekno im 4, ne bi ja reko da je tako. Milan je ubio hljeb ( tip 500, ostra nula ) u Barceloni, tada su i previse u podredjen polozaj stavljali milan i kao favorita stavili barcu a svi znamo kako se zavrsilo. isto tako sramotno je reci da je ekipa koja je u svojim rdovima imala jednog maldijina tasotija bobana ili savicevica reci da je bila puno slabijamilan se dobro branio i uvaljali su golove,
ne čitaš ti uopće šta ja pišem, ili me ne razumiješ. odolijevat napadima znači SPRIJEČIT napade. čim je barselona imala jedan šut u okvir gola, to znači da su ih uspjeli spriječit, da su odolijevali napadima.milanist je napisao/la:opet se varas nije milan nicemu odolijevao, milan je bio bolji u svim segmntima igre u toj utakmici, barca je jos dobro prosla. imali su igraci barce jedan kako treba sut prema okviru gola milana. da je donadoni bio prisebniji kada je pogodio stativu i savicevic u vise navrata moglo je biti jos gori rezultat. ali i onaj fantastican pogodat savicevica ostat ce upamcen, tako da o nikakvoj incijativi barc enema govora. predodredjeni su bili na porez i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.