Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Hypnose
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Hypnose » 05 feb 2013, 21:43

Head je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:
Head je napisao/la:Ima ovdje osoba koji govore kao kriv je Pape sto ih nije pozvao.Ako mogu da mi ti objasne kako ce Pape zvati nekoga ako taj nema pasos i papire :?
On treba dati do znanja i savezu a i ovim da racuna na njih..... Bez njega oni nikad nece dobiti i ne mogu dobiti papire..... Msm mogu, al' sto ce dzabe kur.cu svirati sa njima kad im nizasto nece sluziti......
A svojim izjavama on im daje na znanje da je logicno da nastupaju za drzave gdje su rodjeni......

Znaci on samo jednim migom moze ove privoliti iz drzave msm na ministre i na savez da se izganjaju papiri......
Nesto sto su Komsic i Hadzifejzovic uradili kod Pjanketa.......
Zar im nije dovoljan razlog da covjek racuna na njih poziv da idu na druzenje sa ostalim reprezentativcima u Sloveniju :?
On ih nije ni pozvao, jer da se njega pitalo pozivi se ne bi ni uputili, a to se moze vidjeti kroz cinjenice iz njegovih izjava gdje spominje to da je Begic uradio nesto mimo njegove volje.... Dakle predsjednik i selektor se igraju gluhih telefona......

A o za druzenje se treba nasmijati..... Pa bolje da ih nisu ni zvali, ovako ispade, kao sto kolega @nihcudin kaze, klasican teferic, nesto poput onog u Atlanti.... Jos su samo trebali pozvati Harisa Dzinovica i Seku Aleksic da to i upotpune......

MSm ne pljujem ja samo po Suliju iako je njegova odgovornost za ovo najveca, dakako da ima odgovornosti i u hamelju iz Saveza gdje se svi kite perjem Ivice Osima i kriju se iza njegovih ledja a kad treba primiti platu prvi su na banci...... cak prije i Ivice......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 feb 2013, 21:43

AllGunsBlazing je napisao/la::lol: :lol: :lol: Covjek bi rekao da pricamo o igracima svjetske klase, a ne o dva potencijalna igraca, koji sutra vrlo lahko mogu propasti. Uostalom sta bi gospoda? Da odmah dobiju poziv u reprezentaciju? Pa Izet niej bolji ni od Lulica ni od Steve niti od Visce, sta on ocekuje?
Bravo edvine.Ovdje izgleda mjerilo da imas bosansko ime i da igras bilo gdje a da to nije BIH i odmah si potencijalni reprezentativac.A kvalitet jako upitan.

Fiorentina forsira mlade igrace,imao je period adaptacije.I Jovetic je dosao kao golobradi mladic al se dokazao.Neka njega u Novari.
1946

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 05 feb 2013, 21:43

AllGunsBlazing je napisao/la::lol: :lol: :lol: Covjek bi rekao da pricamo o igracima svjetske klase, a ne o dva potencijalna igraca, koji sutra vrlo lahko mogu propasti. Uostalom sta bi gospoda? Da odmah dobiju poziv u reprezentaciju? Pa Izet niej bolji ni od Lulica ni od Steve niti od Visce, sta on ocekuje?
od steve i lulica nije, ali za viscu je ribery..... uostalom ne treba biti svjetska klasa da se borimo jer mi osim dzeke nemamo svjetsku klasu
sve su pite pitice, samo burek pitac je

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 feb 2013, 21:48

Panda je napisao/la:
od steve i lulica nije, ali za viscu je ribery..... uostalom ne treba biti svjetska klasa da se borimo jer mi osim dzeke nemamo svjetsku klasu
Zato Visca igra u 10 puta boljoj ligi ;)
Kakav Izet i kyrac,treba pola reprezentacije da se povrijedi,da on dobije poziv,i igra u Svicarskoj ligi,ma daj. Seferovica nogiraju s´kluba u klub,nidje da se skrasi,valjda sto je dobar.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 feb 2013, 21:51

Vrsajevica nogirali iz Ceske lige, S.Vranjesa iz fudbala uopste. :D I zato su dobili pozive.
Seferovic je toliko "nogiran", da ima ugovor do 2015 i da ga jedan Hitzfeld zove, ali ko je vec on, taj Hitzfeld amater. :D Aah ovaj mi forum zna raspolozenje poboljsati. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 05 feb 2013, 21:52

emir79 je napisao/la:Visca igra u 10 puta boljoj ligi ;)
Kakav Izet i kyrac,treba pola reprezentacije da se povrijedi,da on dobije poziv,i igra u Svicarskoj ligi,ma daj. Seferovica nogiraju s´kluba u klub,nidje da se skrasi,valjda sto je dobar.
visca vise ne igra nesto sto igra.
ako mogu kvesic, avdukic, sesar, svraka iz nase lige, vrancic iz 3. njemacke, besic iz madjarske, maletic iz kirgistana itd. zasto ne bi i ovaj? ;) ;)
sve su pite pitice, samo burek pitac je

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 05 feb 2013, 21:52

Ja ne mogu da vjerujem kakve komentare citav ovdje?!? I mi se pitamo sto smo u problemima?
Pravda za Papeta!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 feb 2013, 21:54

Dufresne je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem kakve komentare citav ovdje?!? I mi se pitamo sto smo u problemima?
Hehe. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 feb 2013, 22:00

Najbolje je biti lud. :lol:

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 05 feb 2013, 22:01

Principatus je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem kakve komentare citav ovdje?!? I mi se pitamo sto smo u problemima?
Hehe. :mrgreen:
Kaze sto bi mi njega zvali, jer ako je 17 godina bio najbolji strijelac svjetskog juniorskog prvenstva, a sad ima 20 godina, to ne znaci da ce biti dobar igrac?!?!?!??!!?

Hejjjjj zemljo otvori se!

Dobro posto ovo nije dovoljno dobro za nas... Ima jedna mala siromasna zemlja koja se zove Svicarska, a koju vodi jedan trenerski propalitet Otmar Hicveld, koji ce ipak rizikovati i pozvati igraca, cije je daljnja fudbalska karijera duboko upitna... :evil:

Sirotinjo i Bogu si teska... :twisted:
Zadnja izmjena: Dufresne, dana/u 05 feb 2013, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Papeta!

bosanac23
Kontakt:

Post Postao/la bosanac23 » 05 feb 2013, 22:02

Izjava jednog selektora danas gdje kaze "da zeli isprobat neke nove mlade igrace i da zeli siriti reprezentativni kadar jer mora ostaviti nesto iza sebe kad nebude vise tu " mislim da bi i Safet morao razmisljat ovako.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 05 feb 2013, 22:05

bosanac23 je napisao/la:Izjava jednog selektora danas gdje kaze "da zeli isprobat neke nove mlade igrace i da zeli siriti reprezentativni kadar jer mora ostaviti nesto iza sebe kad nebude vise tu " mislim da bi i Safet morao razmisljat ovako.

Ma nije, to se tebi samo cini da tako treba raditi... :evil:
Pravda za Papeta!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 feb 2013, 22:06

Sto jes jes najbolje je biti lud, odmah je sve nekako smijesno...i nekako cudno plavozelenozutookruglo. :mrgreen:
Dufresne je napisao/la: Kaze sto bi mi njega zvali, jer ako je 17 godina bio najbolji strijelac svjetskog juniorskog prvenstva, a sad ima 20 godina, to ne znaci da ce biti dobar igrac?!?!?!??!!?

Hejjjjj zemljo otvori se!

Dobro posto ovo nije dovoljno dobro za nas... Ima jedna mala siromasna zemlja koja se zove Svicarska, a koju vodi jedan trenerski propalitet Otmar Hicveld, koji ce ipak rizikovati i pozvati igraca, cije je daljnja fudbalska karijera duboko upitna... :evil:

Sirotinjo i Bogu si mrska... :twisted:
Hehe. Sta reci koju posluku porati? :D Nego kako da mi nekako ne uspijemo, a toliko smo talentovani, pametni, ustvari nad-ljudi, citav svijet bi trebali pokoriti. Kako da ovi Svicarci koji nemaju nula talenta uspjevaju, ili Slovenci, Svabe, Francuzi svi bez talenta, samo na Balkanu ga ima, ali nikako da nas krene. :D
bosanac23 je napisao/la:Izjava jednog selektora danas gdje kaze "da zeli isprobat neke nove mlade igrace i da zeli siriti reprezentativni kadar jer mora ostaviti nesto iza sebe kad nebude vise tu " mislim da bi i Safet morao razmisljat ovako.
Susic: Koji je moron to izjavio? Prirodno i logicno je da ovi iz Svicarske igraju za Svicarsku. :D

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 05 feb 2013, 22:08

hoceli seferovic i hajrovic doci na okupljanje :? :?

cudi me da nije nitko napisao da to samo krajisnici nece da igraju za BIH :?: kao nasi slovenci :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 feb 2013, 22:18

Kako su neki tvrdoglavi. Ili su mozda samo glupi?
Spahic i Dzeko su pitali momka sta je odlucio, on im je odgovorio Svica. Kraj price.
Ne znam na koji nacin je to greska Susica ili saveza. :? Jedino da odu gore pa da ga kidnapuju... ali mislim da se to ne smije raditi i da je zabranjeno zakonom.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 feb 2013, 22:18

First evening in ljubljana,amazing atmosphere!! Players much nicer than expected! U hotel u ljubljani, atmosfera je super! igraci su spremni
Dobro nam dosao Seade. 8-)

Uh kad bi imali odbranu Besic, Kolasinac, Bicakcic, Hajrovic za par godina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 feb 2013, 22:19

Evo se ipak odnose prema njemu jako lijepo. To je za svaku pohvalu 8-)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 05 feb 2013, 22:21

Samo u BiH se prvo biraju igrači pa onda sredjuju papiri. :mrgreen:

Pričajte vi šta hoćete, selektorovo nikad nije bilo ni da sredjuje papire ni da gleda šta se ima srediti u vezi papira. Šta bi da nam je danas selektor Matthaus (ako se ne varam nekad davno je bio "kandidat")? :mrgreen:

Valjda mora biti nekog profesionalizma. Selektori + fudbaleri se bave samo fudbalom, jedni taktikom i pripremama, drugi izvedbom. Savez ili logistika se bavi administracijom, koordinacijom i brine da sve bude u najljepšem mogućem redu.

Selektorovo je da izabere od onih koje ima i donosi rezultate. Savez je tu da brine za blagostanje reprezentacije. I kratko- i dugoročno.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 feb 2013, 22:24

Bio bih tvog misljenja...da sam bukvalac. :D

Kao od Susica se trazi da im vadi papire. Koja polemika.
Trazi se da pokaze interes, a on ga nema. Tacka.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2013, 22:26

zizu1991 je napisao/la:Evo se ipak odnose prema njemu jako lijepo. To je za svaku pohvalu 8-)
Mogli su tako i Izmet ,Glavonja, Sekerovic ali Svicerska,Djermani im haman njesto draza.Popisaj ih i uz duz i poprijeko i inace takvu sortu kao i one koji ih brane.
Bit ce grohota kad se po gujci budu cesali k'o i Jakupovic ili Kucukovic.
@Principatus dosta i tebe,koji se klinac onda Izmet sam hvalio da ga je Pape gledao uzivo i da je sa njim u 4 oka razgovarao.Da bi nakon 9 mjeseci rekao da ne konta ko se treba slikati za njegov pasos.Nena ili tetka.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 feb 2013, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Beduin, General505, ZmajTuzla i 47 gostiju.