Mladi rukometni asovi BiH

Moderator/ica: Pasha

AboveTheLaw
Kontakt:

Re: Mladi rukometni asovi BiH

Post Postao/la AboveTheLaw » 05 feb 2013, 17:10

U21 vs Reprezentacija TK, live on RTVTK 8-)

san
Kontakt:

Post Postao/la san » 05 feb 2013, 18:05

POLUVRIJEME Juniorska repka vodi 15 13.Za kanton igraju Buljugija, Ferhatbegovic,Kadic, Rahimic, sijakovic,medjic, besirovic, kamberovic,suhonjic.Ozbiljna ekipa.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 05 feb 2013, 18:15

jest neki zapeo hajmo Šubara , hajmo Šubara , a Janković na srednjem ;)

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 05 feb 2013, 18:16

pa on je to samo je ime promjenio..

PS: moze li neko za nas koji nemamo taj kanal prenjeti utiske i opisati igru reprezentativaca, hvala!
selam

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 05 feb 2013, 18:20

e upravu si ;) znam da je i onaj Stefan Radulović iz HSV-a promijenio u Terzić , a Janković je je dobro postupio , čuj Šubara :mrgreen:

Kraj: 31:28 za BiH
Zadnja izmjena: no rules, dana/u 05 feb 2013, 18:41, ukupno mijenjano 2 puta.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 05 feb 2013, 18:38

mozes li sad vec dati kratki izvjestaj o pojedincima ili makar o 3-4 najbolja sa utakmice do sad.. hvala

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 05 feb 2013, 18:45

možda neko drugi da napiše jer sam na prekide gledao , čini mi se Skopljak 4 gola , miličević isto oko 4 , Halilković iz Bosne čini mi se 3-4 gola i nije promašivao , Zulfić par puta fulao sa krila , fali Bečić ..., golmani prilično dobri , Janković dobar na srednjem , ništa više nemogu napisati jer nisam vodio neke statistike...

san
Kontakt:

Post Postao/la san » 05 feb 2013, 19:15

Protiv ovako iskusne ekipe voditi i po sedam razlike, nije lose.Treba napomenuti da smo igrali bez sest stranaca.I treba napomenuti da su ovo juniori koji stalno igraju utakmice protiv seniorskih ekipa.

rkbosna
Kontakt:

Post Postao/la rkbosna » 05 feb 2013, 19:26

Gledao sa citavu utaknicu nista posebno,mislim da selekcija tuzlanost kantona igrala veoma opusteno i neozbiljno kako nasi ljudi kazu preko k..,,ca.Mislim da su se malo uozbiljili mogli su dobiti koliko su htjeli,samo primjer Kadic se vuce po terenu ne vraca se nazad,vecinom izvode neke cepeline kad imaju ciste sanse izvodili su egzibicije i pravili prestupe.Ima tu dobri igraca ali kazem odigrali su samo sto moraju bez zelje za pobjedom i igrom.
Sto se tice mlade repr slabo su odigrali osjeti se nedostatak nekokilo igraca u njihovom igri.
Po meni ovaj Jankovic je najbolje odigro momak se trudio i borio.
Neznam sta je sa Malinovicem momak nula prespor izgleda se udebljo ili ima neku povredu totano aut
Gradzan je ispao u odbrani kad god ga je neko jace napao,slaba partija i po meni slab igrac
Milicevic je dobro odigrao zna zabiti i borben momak
Memic velki potrosac lopti,po meni Bubalo klasa za njega
Zulfik,Eres sodidno su odigrali mada vereras Eres je bio bolji
Peric prosjek,Jankovic je bio veoma dobar najbolji
Milas neprimjetan dao je dva gola ali bezopasan,Berdobica malo bolji
Glomani kolko tolko solidni
I nije lose ovo drugo ljevo krilo mislim Skopljk dobro je odigrao zna zabit

Maadridd
Kontakt:

Post Postao/la Maadridd » 05 feb 2013, 20:45

Reprezentaciji kanona je receno da puste momcima i da ne smiju pobjediti tako da se ne opterecujete rezultatom... :D
Pozz

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 05 feb 2013, 22:08

http://www.klix.ba/sport/rukomet/junior ... 30205139#8" onclick="window.open(this.href);return false;

http://tuzlalive.ba/rukomet-reprezentac ... 2831-2831/" onclick="window.open(this.href);return false;

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 feb 2013, 23:29

rkbosna je napisao/la: Gradzan je ispao u odbrani kad god ga je neko jace napao,slaba partija i po meni slab igrac
Pa uvijek je bio promaha u odbrani zato je nikad i ne igra, ali u napadu je jako dobar igrač ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 06 feb 2013, 00:12

znaci potvrdjeno je opet ono sto smo i znali:

najjaci smo na srednjem beku (ajkunic, jankovic i peric, makar jedan ce u svakoj utakmici proraditi), cirka 90% tog kvaliteta imamo na lijevom beku (kasumovic, bezbradica i milas), nakon toga smo najjaci i to sa cirka 80% kvaliteta "pozicije srednjeg beka" na pivotu, tu su nam gradjan i halilkovic koji su "u pet deka" i koji znaju jako kvalitetno da odigraju, nakon toga dolaze ostale pozicije gdje smo manje vise ("75% srednjeg beka") istog kvaliteta i to poceto od lijevog krila sa milicevicem i skopljakom, pa onda desnom beku sa malinovicem i bubalom i onda do desnog krila sa zulficem, eresom i becicem, naravno u tom rangu smo i na poziciji golmana sa kvalitetnim serdarevicem, ahmetasevicem, sircom i sarcem. makar ja to tako vidim ;)

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 06 feb 2013, 01:06

nema od ahmetasevica nista, kolko ja znam on je suspendovan jer se drogira

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 06 feb 2013, 10:44

Ona jučerašnja utakmica mladih reprezentativaca nije pokazala ni 50% kvaliteta kojeg ova selekcija posjeduje kada je u punom sastavu. Ovo tvrdim na osnovu onoga što sam vidio 5 dana u Gračanici.

Nije mi jasan ovaj Malinović, ili neće ili ne može, ili mu je neki dr. q..c

nešto se vuče po terenu ko da ga neko tjera, jučer nija opalio po golu :roll:

uglavnom, ovako ova reprezentacija djeluje dobro, pokrivena svaka pozicija sa 2-3 kvalitetna igrača, a mene samo muči, to sam i prije rekao, gdje su ovi momci u odnosu na neke selekcije koje su da kažemo evropski vrh???
Undici stelle - ACM 1899

rkbosna
Kontakt:

Post Postao/la rkbosna » 06 feb 2013, 11:21

Ja sam vam davno pisao da (Kasumovic,Ajkunic) prave razliku na terenu i da su najkvalitetni igraci,.
Ali selektrog gura na tim pozicijama Milasa i Perica,a kada krene da gubi odma ih vadi i stavlja ovu dvojicu da ih vrate.To se desilo i u Gracanici utaknica je vec bila izgubljena,onda je ovaj dvojac u usao u drugom poluvremenu i izvukao pobjedu.Malinovic po meni nikad nije ni bio nesto previse precjenjen igrac pogotovo sada nula bodova samo ima srece da je ljevak jos kad budale napisu Vesprem ga trazi pored Nagyija presmjesno.
Pivoti takodze su beskorisni za bekove,ono sto oni zabiju svako krilo bi zabilo kontre,polukontre,ili kad ispane odbrana pa sami ostanu.Ni u jednoj do sada utaknici nisam vidio da su nekog na ledzima okrenuli,ili da su napravili dobar blok za beka kad se dize.Pogledajte sta Maric i Brozovic rade u Zagrebu samo blokove prave za bekove to je posao pivota,a ne trcat kontre.Osim toga fizicki su slabi nejaki i niski,to ce se osjetit kad igrali protiv bolje odbrane,.

dzopan123
Kontakt:

Post Postao/la dzopan123 » 06 feb 2013, 11:27

Koliko je Malinovic bio povrijeden , ja mislim da je imao veliku pauzu , sa onakvom "povredom" nema nikakvog treniranja , to je razlog ako se udebljao ..

goranBL

Post Postao/la goranBL » 06 feb 2013, 11:37

Malinovic je operisao bruh, i nije trenirao do prije nekih mjesec dana.

dzopan123
Kontakt:

Post Postao/la dzopan123 » 06 feb 2013, 11:43

A nakon takve povrede tesko je bit u formi .. Uz pravi klub , dobar trening spreman ce bit za svijetsko .. Dokaz prosle kvalifikacije kad je trpao po 11 komada :D

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 06 feb 2013, 11:47

gradacac10 je napisao/la:nema od ahmetasevica nista, kolko ja znam on je suspendovan jer se drogira
:o ,zato ga nema ni u klubu,nevjerovatno mlad sportaš

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.