Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Head
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Head » 05 feb 2013, 23:27

Principatus je napisao/la:
Head je napisao/la: Brate dosadan si,fakat si se popeo na glavu.Ti bi iz Berlina sad nesto pametov'o.
Hehe pa i Salihovic je iz Berlina i Besic pa ti ne smeta kad se znoje u dresu repke haa? :D
Oni se znoje i bore za nesto a ti drkas qrac i ebes nas u zdrav mozak.Lako je biti general iz Berlina i pametovati sta ce raditi ljudi ovdje.Nemam nista protiv dijaspore,al brate udavni vise s pricom.Presaltaj se za Svicarsku,blizi su ti geografki ako su ti Seferovic i onaj Izmet vazniji od ostalih.
1946

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 feb 2013, 23:30

To sa zadravim mozgom ne bih bas potpisao. :D Nego ne svidja ti se sta pisem, bum zaobices kaj ne? I problem rijesen. :D

Nije meni Izet (to je njegovo ime, nije ni Susic teleci pogled zar ne, toliko o duplim arsinima "kulturnih") bitniji. Meni je najbitnija repka, nisam navijac Izeta, ali ni Susica, e sad sto ovaj zadnji ima navijace koji ce sve opravdati, sta cu tu ja. :mrgreen:

A ovi se znoje i bore za poneke koji ih preziru, a nije ih malo, ustvari veoma naivno.

p.s. I na kraju si uspio da zaobidjes temu i napadnes mene kao osobu. Sjajno argumentovanje. :D
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 05 feb 2013, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2013, 23:31

Principatus je napisao/la:Ja hocu da budem Fata. :D
Haman i jesi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 feb 2013, 23:34

Nastavi ti pisati,prizivati,ne moze tebi to niko zabraniti.Imas svoje misljenje.

Nego kazem ti,dobili poziv za druzenje sa repkom,dobijao nagrade po Bosni,sve pricao ovo ono,i umjesto na druzenje sa reprezentativcima frajer ode sa svicarcima.I tebi je to opravdano,to samo govori o tebi...
1946

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 05 feb 2013, 23:35

kako vas nije stid pljuvati po dijaspori **** nezahvalna?! pa da nema dijaspore bili bi rang malte
sve su pite pitice, samo burek pitac je

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2013, 23:35

Dufresne je napisao/la:
harishp je napisao/la:Sta bi mu bilo u Zagrebu poslao ga u Lokomotivu da mu tu igra i usput da se posere na minimalno desetak miliona eura a mozda i vise.
Yebe se Mamicu za koga ce ovaj da zaigra.Totalno je do malog.
Sead je odlucio jedno a Izmet drugo,Pa nemali broj puta je brat na brata pucao u bivsim ratovima.Ako vec moramo da objasnimo kako i zasto.
da ponovim opet....

" onclick="window.open(this.href);return false;
Veze sa vezom,uostalom ovo su ti orlasi.......
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 05 feb 2013, 23:37

legenda reala je napisao/la: sigurno bi imali još jednog Haruna da je Bola ostao na funkciji na kojoj je bio :cry:
Eh gdje bi nam bio kraj da imamo jos jednog Haruna. Bolje imati Bakovica koji kaze da je prakticnije da igraci posjete savez, vec obratno. A koga briga sta je efikasnije.. :lol:

Od igraca krivim samo Seferovica, jer je pristao na dolazak (bar prema rijecima Bakovica), a onda odletio na prvi poziv Hitzfelda.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 feb 2013, 23:37

Dobijao nagrade...od sport magazina, slatko. A selektor ne zna za njega. Mozda da ga SS.ba pozove u selekciju.

Shvacanje tih stvari isto tako govori i o tebi, tumaci to kako hoces. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 feb 2013, 23:39

Klub u kojem igra govori dovoljno o njemu.Selektorova je zadnja,sta on odluci tako ce biti.Ti i ostali mozete glavom kroz zid,al' ovdje Pape i njegovi sljedbenici nose pobjedu. :mrgreen: 8-)
1946

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 05 feb 2013, 23:39

Principatus je napisao/la:To sa zadravim mozgom ne bih bas potpisao. :D Nego ne svidja ti se sta pisem, bum zaobices kaj ne? I problem rijesen. :D

Nije meni Izet (to je njegovo ime, nije ni Susic teleci pogled zar ne, toliko o duplim arsinima "kulturnih") bitniji. Meni je najbitnija repka, nisam navijac Izeta, ali ni Susica, e sad sto ovaj zadnji ima navijace koji ce sve opravdati, sta cu tu ja. :mrgreen:

A ovi se znoje i bore za poneke koji ih preziru, a nije ih malo, ustvari veoma naivno.

p.s. I na kraju si uspio da zaobidjes temu i napadnes mene kao osobu. Sjajno argumentovanje. :D

Dosadan si, covjece. Postao si jedan od onih zbog kojih se teme vise ne otvaraju da bi se kakva zanimljivost procitala, sta god. Eto, vidim u Berlinu zivis. Stari moj, da li je to neka selendra pa osim kompa i ovog foruma drugog zivota nemas? Fakat jesi Fata .. I, ne rece mi nista u vezi one kvacice? Koliko ih imas? Jednu? Ali nisi zavrsio ...

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 05 feb 2013, 23:40

harishp je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ja hocu da budem Fata. :D
Haman i jesi.
hahahahaaa sorry ali sam se nasmijao pravo hahaa :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 feb 2013, 23:40

Panda je napisao/la:kako vas nije stid pljuvati po dijaspori **** nezahvalna?! pa da nema dijaspore bili bi rang malte
Daj bolan pa za 90% te dijaspore da niej bilo reprezentacije igrali bi u Gradini...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2013, 23:41

Principatus je napisao/la:Dobijao nagrade...od sport magazina, slatko. A selektor ne zna za njega. Mozda da ga SS.ba pozove u selekciju.

Shvacanje tih stvari isto tako govori i o tebi, tumaci to kako hoces. ;)
A Izmet?Fakat svojim ne-razmisljanjem blatis sve ono sto si prije pisao i razmisljao.
ispadas gori i od jednih i drugih.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 feb 2013, 23:42

Head je napisao/la:Klub u kojem igra govori dovoljno o njemu.Selektorova je zadnja,sta on odluci tako ce biti.Ti i ostali mozete glavom kroz zid,al' ovdje Pape i njegovi sljedbenici nose pobjedu. :mrgreen: 8-)
Ipak će Karagunis i njegovi sljedbenic odnjeti pobjedu :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 feb 2013, 23:44

Head je napisao/la:Ti i ostali mozete glavom kroz zid,al' ovdje Pape i njegovi sljedbenici nose pobjedu. :mrgreen: 8-)
Pobjedu kao protiv Portugala? Svaka cast.

@Samson meni je stvarno super, ni na cemu se nemogu zaliti. Hvala za pitanje. Ides na ignore, nadji djevojku kaku, uredi se i tako to.
harishp je napisao/la:A Izmet?Fakat svojim ne-razmisljanjem blatis sve ono sto si prije pisao i razmisljao.ispadas gori i od jednih i drugih.
Egal. Shvatio sam poneke stvari, u zadnjim mjesecima, pa i u zadnjim danima. ;)

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 05 feb 2013, 23:45

ma bi trebali dovesti pomocnika safetu, a taj pomocnik bi trebao biti neki stranac tipa ante čačić ili aleksandar stanojević

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 feb 2013, 23:48

Head je napisao/la:Ti i ostali mozete glavom kroz zid,al' ovdje Pape i njegovi sljedbenici nose pobjedu. :mrgreen: 8-)
Kako ti nije stid sta,al' stvarno?
Bas si nezahvalan,covjek odvede ekipu koja ima prosjecne igrace u baraz i sad opet neki nezahavlni.
Trenutno prvi u grupi,imamo rekordan broj bodova,igramo najbolju fudbal u njegovom periodu bili najbolje rangirani na fifinoj listi.Par igraca promovirao i sad opet neki zale i spoticu ga zbog nekog kvazi igraca koji igra u seriji B. :shock:

To je ravno tome da navijaci B.Dortmund nabijaju na nos Kloppu sto nije sad prvi u Budnesligi a covjek ih digao iz mrtvih(pokusaj poredjenja da ti pokusam bolje docarati.)
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 feb 2013, 23:49

Panda je napisao/la:ma bi trebali dovesti pomocnika safetu, a taj pomocnik bi trebao biti neki stranac tipa ante čačić ili aleksandar stanojević
Treneri koji su vodili klubove u Ligi prvaka da budu pomocnici Safetu? Ja mislim da je bolje da mu pomocnik bude Conte ili Guardiola.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 feb 2013, 23:50

@ Head

Ma ne trudi se previse, sve su to fudbalski znalci koji su prekucali fudbalske taktike na menadzerima i PES-u ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 05 feb 2013, 23:50

Head je napisao/la:
Kako ti nije stid sta,al' stvarno?
Bas si nezahvalan,covjek odvede ekipu koja ima prosjecne igrace u baraz i sad opet neki nezahavlni.
Trenutno prvi u grupi,imamo rekordan broj bodova,igramo najbolju fudbal u njegovom periodu bili najbolje rangirani na fifinoj listi.Par igraca promovirao i sad opet neki zale i spoticu ga zbog nekog kvazi igraca koji igra u seriji B. :shock:

To je ravno tome da navijaci B.Dortmund nabijaju na nos Kloppu sto nije sad prvi u Budnesligi a covjek ih digao iz mrtvih(pokusaj poredjenja da ti pokusam bolje docarati.)
nas je ciro digao iz mrtvih a ne susic.
safet je samo nastavio njegovim putem...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], MiranGlasnic, perun i 29 gostiju.