Post u rangu sa inteligencijomBatko je napisao/la:bas me kurko za to zaboli.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Post u rangu sa inteligencijomBatko je napisao/la:bas me kurko za to zaboli.
covjek se odlucio za zemlju sireva i satovaVELEZDOGROBA je napisao/la:HOCE LI DOCI SFEREOVIC NA OKUPLJANJE?DOBIO JE POZIV SVICARSKE
Samo me zivo interesuje, kad su to Svicarci ganjali Lulica da igra za njih?Istocnjak je napisao/la:covjek se odlucio za zemlju sireva i satovaVELEZDOGROBA je napisao/la:HOCE LI DOCI SFEREOVIC NA OKUPLJANJE?DOBIO JE POZIV SVICARSKE
haha
Dzeku su stavili i na Wikipediju zbog izjave na twitteru
Seferović has won with the Swiss U-17 national team the 2009 FIFA U-17 World Cup in Nigeria[10] and was the top scorer of the tournament.[11] In 2013 ahead of Bosnia's match against Slovenia, Seferovic claimed he only wants to play for Bosnia.[12] He then accepted the call up from Switzerland, for a friendly game on February 6th 2013, as did another Bosnian, Izet Hajrovic. This caused a stir in the Bosnia Media. The first to speak out was Edin Dzeko who tweeted "Hats off to Lulic(who had earlier turned down Switzerland to play for Bosnia) ! That's a real Bosnian! Those two "Swiss" should stay as far away from the sacred Bosnia-Herzegovina as possible."[13]
Niko Ermina ne stavlja u drugi plan, on je bio u Sarajevu i procedura je pokrenuta. Do septembra će sigurno biti u rosteru i pozvan u repku.alenBeg je napisao/la:Nisam bas u toku ove cijele price ali moram reci da mi se vise povraca od ovih nagadjanja da li ce i kad zaigrati neko od ovih toliko potenciranih igraca za BiH. Zao mi je sto se sjajni igraci poput Ermina Bicakcica stavljaju u drugi plan ili nikako i ne spominju, a sami mozete da procijenite koliko vrijedi kad je jedan od tri igraca koja su odigrala svih 20 utakmica za prvoplasirani tim 2. bundeslike.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ermin ... 51676.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bundesliga.com/en/liga2/club ... ayer=40896" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemoj vrijedjati buraz, i ja sam u dijaspori ali sam proveo cijeli rat u Bosni, sta sad treba da znaci da ne volim Bosnu, i da nije Dijaspore veliki broj ljudi bi umrlo od gladi, jer svako od nas hrani bar jednu femeliju u Bosni, i najveci prihod BiH jeste upravo ta dijaspora, a ti ljudi koji su otisli u inostranstvo sigurno su otisli zato sto su protjerani a ne zbog toga sto ne vole Bosnu, i ti bi prvi otisao da imas priliku.Medixon je napisao/la:Steta , mada mislim da nam niko ne treba necemo ih molit nek igraju za koga hoce pickice iz dijaspore , nije tema za ovo sto cu reci ali iz dna duse mrzim dijasporce i ako imam bruku familije po dijaspori iz samo jednog razloga kad je poceo taj **** rat pobjegli su odavde , a sad su oni kao neki veliki BOSANCI I HERCEGOVCI oni bi rekli da vole vise BiH od mene i od onih koji su proveli rat ovdje , za koju je moj stari zivot dao a oni hlade muda po Svicarskoj , Svedskoj , Austriji itd. tamo zive od socijale a dodju vamo i kurce se.
Nisam imao namjeru da vrijedam , ne govorim ja za one sto su otisli prije-poslije rata , nego za one cave koje su u ratu pobjegleTracy3McGrady je napisao/la:Nemoj vrijedjati buraz, i ja sam u dijaspori ali sam proveo cijeli rat u Bosni, sta sad treba da znaci da ne volim Bosnu, i da nije Dijaspore veliki broj ljudi bi umrlo od gladi, jer svako od nas hrani bar jednu femeliju u Bosni, i najveci prihod BiH jeste upravo ta dijaspora, a ti ljudi koji su otisli u inostranstvo sigurno su otisli zato sto su protjerani a ne zbog toga sto ne vole Bosnu, i ti bi prvi otisao da imas priliku.Medixon je napisao/la:Steta , mada mislim da nam niko ne treba necemo ih molit nek igraju za koga hoce pickice iz dijaspore , nije tema za ovo sto cu reci ali iz dna duse mrzim dijasporce i ako imam bruku familije po dijaspori iz samo jednog razloga kad je poceo taj **** rat pobjegli su odavde , a sad su oni kao neki veliki BOSANCI I HERCEGOVCI oni bi rekli da vole vise BiH od mene i od onih koji su proveli rat ovdje , za koju je moj stari zivot dao a oni hlade muda po Svicarskoj , Svedskoj , Austriji itd. tamo zive od socijale a dodju vamo i kurce se.
hvala druze, ima jos na nasem youtube kanalu pa pogledaj kad budes imao vremena...zizu1991 je napisao/la:Svaka im čast za video
Čuj pojačaokatalinski je napisao/la:Stojan Vranjes ,igrac po cijim skaricama je LEGEA kreirala svoj novi grb, pojacao
Vojvodinu
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hafiz00, Proximic, signalidunapark, zikerrz21 i 60 gostiju.